Monede
21,731
Capitalizare de piață
$2,741.38 B USD
Schimbare (24 de ore)

-0.31%

Volum per 24h
$88.34 B USD
Dominanță
BTC: 48.93%, ETH: 16.87%
Gaz ETH
11 Gwei

WAVES

Waves

WAVES

Adăugați la lista de Vizionare

$2.42 USD

N/A

(24H)

0.00003507 BTC

-0.55%

(24H)

Graficul prețurilor Waves ( USD )

Loading...

Capitalizare de piață (USD)

$277.43 M

VOLUM 24H (USD)

$32.48 M

Rezervă Circulantă

114.71 M WAVES

Rezervă Maximă

N/A

Rezervă Totală

114.71 M WAVES

Care este pulsul pieței în privința Waves astăzi?

Crypto.com

Ce părere ai despre Waves astăzi? Votați pentru a putea vedea rezultatele

Informații generale

Adresa Contractului

  • icon

    Waves

    WAVES

Despre Waves

Poziție #269

Waves Rezumate de preț

Ultimele date

Astăzi prețul Waves este de US$2.42, cu un volum de tranzacționare în 24 de ore de $32.48 M. WAVES este +0.00% în ultimele 24 de ore.WAVES are o rezervă circulantă de114.71 M WAVES.


Ce este Waves?

Waves este un ecosistem blockchain care include o criptomonedă (WAVES), o platformă de lansare a tokenurilor și un schimb descentralizat (DEX). Creatorii proiectului au intenționat să livreze un set de instrumente pentru a ajuta la crearea aplicațiilor descentralizate Web3 (dapps). Proiectul își propune să dezvolte o alternativă Ethereum ușor de utilizat pentru a crește adoptarea blockchain.

O scurtă istorie a Waves

Omul de știință rus Alexander Ivanov – cunoscut și sub numele de Sasha Ivanov – a înființat proiectul Waves în 2016, după o ofertă inițială de monede (ICO) care a strâns 30.000BTC (atunci în jur de 22 de milioane de dolari). În aprilie 2016, Waves a generat 100 de milioane de tokenuri, folosind o abordare de lansare crowdsale. Aproximativ 85% din ofertă a mers către participanții la vânzare, 4% către parteneri și susținători, 9% către dezvoltatori, 1% către susținătorii timpurii și încă 1% către schemele de recompense care au avut loc după ICO.

Rețeaua Waves, care a fost lansată în al treilea trimestru al anului 2016, are capacitatea de a ajuta la generarea de tokenuri personalizate și administrarea activelor digitale. Rețeaua își propune să rezolve deficiențele sistemelor actuale blockchain, care anterior împiedicau adoptarea comercială. Drept urmare, Waves acordă prioritate vitezei, scalabilității, securității și experienței utilizatorului.

În 2017, Waves a început să lucreze cu Microsoft Azure și a devenit partener oficial Deloitte. Spre sfârșitul anului, a introdus și Waves-NG, un nou protocol bazat pe propunerea Bitcoin-NG a profesorului Emin Gün Sirer de la Cornell. Waves-NG a crescut debitul tranzacțiilor la 100 de tranzacții pe secundă. În 2018, compania a introdus o nouă aplicație mobilă care permite utilizatorilor de smartphone-uri și tablete să acceseze majoritatea celor mai populare caracteristici ale Waves.

În 2020, Waves a lansat tokenul WAVES ca activ standard ERC-20, lansând interoperabilitatea sa cu rețeaua Ethereum.

Astăzi, platforma blockchain oferă instrumente special construite pentru a ajuta la dezvoltarea și implementarea dapps și găzduiește o varietate de aplicații și cazuri de utilizare, de la schimburi descentralizate (DEX) și monede stabile algoritmice la DAO-uri, mesagerie criptată, și jocuri.

Cum funcționează Waves

Rețeaua Waves utilizează protocolul proprietar Waves-NG, care serializează tranzacțiile și oferă îmbunătățiri importante cu o latență mai mică a tranzacțiilor și un debit mai mare al lățimii de bandă, fără a sacrifica alte proprietăți. Rețeaua și-a îmbunătățit scalabilitatea, oferind minerilor posibilitatea de a cultiva un bloc într-o manieră continuă în timpul mineritului. Acest bloc continuă în trepte numite bloc lichid, care este neschimbabil în timp, odată ce următorul bloc de referință este creat și adăugat.

Waves folosește, de asemenea, algoritmul leased proof of stake (LPoS) consensus algorithm, care stabilește probabilitatea generării următorului bloc proporțional cu mărimea cotei unui miner din oferta totală de tokenuri WAVES. Un miner care are mai multe tokenuri deținute sau închiriate de alți jucători are șanse mai mari de a genera următorul bloc.

Rețeaua Waves are sute de noduri distribuite în întreaga lume, asigurându-se că datele blockchain sunt protejate împotriva contrafacerii sau ștergerii. Oricine poate lansa un nod și se poate alătura rețelei, iar un nod care deține cel puțin 1.000 de WAVES poate participa la generarea de blocuri și poate primi recompense de generare a blocurilor și taxe de tranzacție.

Pentru ce se utilizează Waves?

WAVES, tokenul nativ din blockchain-ul Waves, poate fi folosit pentru a emite tokenuri personalizate în rețea, cu condiția ca un cont să aibă suficiente tokenuri WAVES pentru a plăti pentru crearea tokenului. Tokenurile personalizate create pe Waves pot fi transferate între conturi, tranzacționate pe Waves.Exchange și utilizate ca plăți pe dapps.

Generatoarele de blocuri din rețeaua Waves pot primi taxe de tranzacție și recompense bloc sub formă de jetoane WAVES, încurajând generatorii să mențină și să dezvolte infrastructura rețelei blockchain. Cu cât generatorul deține mai multe WAVES, prin proprietate sau leasing, cu atât este mai mare șansa de a adăuga următorul bloc.

În contextul rețelei Waves, un contract de închiriere se întâmplă atunci când un deținător de tokenuri WAVES își deleagă deținerile către un alt generator de blocuri, crescând astfel șansele ca acel generator să primească recompense pentru munca lor pe blockchain.

Mai multe despre Waves

Cod Sursă

De unde puteți cumpăra Waves?

trade astronaut

Cumpărați de pe aplicația Crypto.com

Înscrieți-vă pentru un cont în câteva minute și puteți cumpăra criptomonede folosind cardul de credit sau prin transfer bancar.

appstoregoogle play
trade rocket

Tranzacționați pe Crypto.com Exchange

Depuneți criptomonede pe exchange-ul nostru și tranzacționați cu lichiditate profundă și comisioane mici.

Resurse relevante

bulb icon

Dacă sunteți nou în crypto, utilizați Universitatea Crypto.com și Centrul nostru de asistență pentru a afla cum să începeți să cumpărați Bitcoin, Ethereum și alte criptomonede.

bulb icon

Pentru a verifica prețul Waves direct în moneda fiat aleasă de dvs., puteți utiliza funcția de conversie a Crypto.com din colțul din dreapta sus al acestei pagini.

Pagina cu prețul Waves este doar una în Indicele Prețurilor Crypto.com prezintă istoricul prețurilor, ticker de prețuri, capitalizarea pieței și graficele live pentru criptomonedele de top.

WAVES Statistici Preț

Waves Preț

$2.42

Maxim 24H / Minim 24H

N/A

Maxim pe 7z / Minim pe 7z

N/A

Maxim în 30 de zile / Minim în 30 de zile

N/A

Maxim în 90 de zile / Minim în 90 de zile

N/A

All-time high / All-time low

N/A

Populare

Convertor de Valută

Suma

WAVES

WAVES

1 WAVES = 2.42 USD

Tariful este doar pentru referință. Ultima actualizare:

Informații generale

Adresa Contractului

  • icon

    Waves

    WAVES

WAVES Statistici Preț

Waves Preț

$2.42

Maxim 24H / Minim 24H

N/A

Maxim pe 7z / Minim pe 7z

N/A

Maxim în 30 de zile / Minim în 30 de zile

N/A

Maxim în 90 de zile / Minim în 90 de zile

N/A

All-time high / All-time low

N/A

Populare

Companie

Copyright © 2018 - 2024 Crypto.com. All rights reserved.

Termeni și Condiții

Notificare de Confidențialitate

Status

Cookie Preferences

certificate: AICPA
certificate: SGS
certificate: SGS-27001
certificate: PCI-DSS
certificate: BSI