Coins
19,926
Markedsværdi
$2,085.78 B USD
24t. prisændring

+0.78%

24t. Vol
$83.25 B USD
Dominans
BTC: 48.80%, ETH: 17.07%
ETH Gas
34 Gwei

EGLD

MultiversX

EGLD

Føj til watchlist

$57.85 USD

N/A

(24H)

0.001111 BTC

-0.29%

(24H)

MultiversX Prisgraf (USD)

Loading...

Markedsværdi (USD)

$1.54 B

24 T. VOLUMEN (USD)

$39.7 M

Cirkulerende udbud

26.6 M EGLD

Maks. udbud

31.42 M EGLD

Total Supply

26.61 M EGLD

Hvordan føles markedet for MultiversX i dag?

Crypto.com

Hvordan har du det med MultiversX i dag? Stem for at se resultater

Generelle oplysninger

Kontraktadresse

  • icon

    BNB Smart Chain (BEP20)

    0xbf7c81fff98bbe61b40ed186e4afd6ddd01337fe

Om MultiversX

Rangering #53

MultiversX Prisopsummeringer

Sensete data

MultiversXs pris i dag er US$57.85, med en 24-timers handelsvolumen på $39.7 M, EGLD er steget/faldet +0.00% i de sidste 24 timer.EGLD har et cirkulerende udbud på 26.6 M EGLD i omløb og et maksimalt udbud på 31.42 M EGLD.


Hvad er Elrond

Elrond er et blockchain-netværk, der er konstrueret ved hjælp af true state sharding-ordning for praktisk skalerbarhed, minimering af energi og beregningsspild og samtidig sikre distribueret retfærdighed gennem en sikker proof of stake (SPoS) konsensus.

Elronds netværksdesign har høj prioritering af sikkerhed. Det har til formål at yde modstand mod anerkendte sikkerhedsproblemer som Sybil-angreb.

Elronds værdi stammer fra dets teknologiske potentiale, projektets teknologi, skalerbarhed, levering af enterprise-grade løsninger til DApps og digitale aktiver og dets generelle use-cases.

En kort historik om Elrond

Elrond blev grundlagt i slutningen af 2017 af brødrene Beniamin og Lucian Mincu, sammen med Lucian Todea, som en løsning på udfordringen med blockchain-skalerbarhed, som de så som det mest alvorlige problem, industrien står over for.

Opstarten havde en privat finansieringsrunde i juni 2019 og modtog 1,9 millioner USD fra flere engleinvestorer. Samme måned iscenesatte Elrond et initial exchange-offering (IEO), hvor det rejste $3,25 millioner i bytte for 25% af hele sit token-udbud. GapMinder Venture Partners, Binance Labs, Electric Capital, Maven 11 Capital og Brilliance Ventures er nøgleinvestorer i Elrond.

Elrond distribuerede sin kryptovaluta som en ERD-coin. Men efter projektets mainnet-debut i juli 2020 omdøbte Elrond sin kryptovaluta til EGLD-coin.

Elrond-netværket kan håndtere tusindvis af transaktioner i sekundet, mens du opkræves billige gebyrer. Elrond gør det muligt for brugere at udvikle nye aktiver, DApps, og udføre billige transaktioner.

Sådan fungerer Elrond

Elrond-netværket bygger smart kontrakter, decentraliserede applikationer (DApps) og potentielt hele blockchain-protokoller. EGLD-mønten er den monetære enhed, der tillader disse handlinger. EGLD administrerer netværket via staking, valideringspræmier og betaling for transaktioner og smart kontrakter.

EGLD ('Electronic Gold') token er Elronds native valuta. Det promoverer Elronds netværk ved at fungere som et udvekslingsmiddel mellem brugere og udviklere (som betaler transaktionsgebyrer for at bruge netværket) og validatorer (der accepterer disse gebyrer som betaling for deres tjenester).

Sharding fungerer ved at opdele hele netværket i dele, så noder kun håndterer en delmængde af netværkets transaktioner. Elronds transaktionsbehandlingsteknik er kendt som 'adaptive state sharding', der opdeler noder i delmængder for at verificere transaktioner.

Elrond fungere ved secure proof of stake (SPoS), en proof of stake (PoS) konsensusmekanisme, der opretholder det spredte netværk af maskiner, der kører dets blockchain, synkroniseret. SPoS bruges, som almindeligt PoS, til at sikre netværket og distribuere nyskabte EGLD-mønter til maskiner, der kører Elrond-softwaren. Men da Elronds netværk består af shards snarere end en enkelt kæde, bruges SPoS-konsensusmetoden til at vælge validerende noder for at skabe blokke inden for et shard i stedet for hele netværket.

Hvad bruges Elrond til

Elrond er unik på grund af dets brug af sharding i form af adaptiv state sharding, som opdeler netværket i mindre dele, så noder kan verificere transaktioner og netværksaktiviteter ved at løse en division ad gangen. Elrond tilbyder et robust økosystem for udviklere, validatorer, DeFi-børser og virksomheder for at skabe en ny internetøkonomi.

Elrond-projektet har til hensigt at udvikle en ny digital økonomi, hvor decentralisering og skalerbarhed er væsentlige kendetegn ved dets blockchain-teknologi. Elrond gør det muligt for brugere at bygge nye aktiver, decentraliserede apps og udføre billige transaktioner. Projektet er særligt usædvanligt, fordi det giver mulighed for DApps i virksomhedsklassen, samtidig med at det muliggør skalering og tilbyder tre programmeringssprog til at fungere.

Elronds blockchain-protokol for smart kontrakter og DApps kan udføre over 12.500 transaktioner i sekundet med korte bloktider (5 sekunder), ubetydelige transaktionsgebyrer og øjeblikkelig endelighed for cross-shard-transaktioner på sekunder. Elrond tilbyder royalties med smart kontrakter, hvor 30% af gebyrerne fordeles til forfatteren af smart kontrakten.

Mere om MultiversX

White Paper

Hvor kan du købe MultiversX?

trade astronaut

Køb på Crypto.com App

Opret en konto på få minutter og køb krypto ved hjælp af betalingskort eller bankoverførsel.

appstoregoogle play
trade rocket

Handl på Crypto.com Exchange

Indsæt krypto på vores exchange og handl med dyb likviditet og lave gebyrer.

Relevante ressourcer

bulb icon

Hvis du er ny i krypto, så brug Crypto.com universitetet og vores Hjælpe Center til at lære, hvordan du kommer i gang med at købe Bitcoin, Ethereum og andre kryptovalutaer.

bulb icon

For at tjekke den aktuelle pris på MultiversX i din ønskede fiat valuta, kan du bruge Crypto.com's konverteringsfunktion i det øverste højre hjørne af skærmbilledet.

Prissiden for MultiversX er blot en af Crypto.com prisindeks der inkluderer prishistorik, pris ticker, markedsværdi og live pris graf for de mest populære kryptovalutaer.

EGLD Prisstatistikker

MultiversX Pris

$57.85

24 timers højeste pris / 24 timers mindstepris

N/A

7 dages højeste pris / 7 dages mindstepris

N/A

30 dages højeste pris / 30 dages mindstepris

N/A

90 dages højeste pris / 90 dages mindstepris

N/A

All-time high / All-time low

N/A

Populære

Valutaomregner

Beløb

EGLD

EGLD

1 EGLD = 57.85 USD

Vekselraten er kun til referencebrug. Sidste ændring:

Generelle oplysninger

Kontraktadresse

  • icon

    BNB Smart Chain (BEP20)

    0xbf7c81fff98bbe61b40ed186e4afd6ddd01337fe

EGLD Prisstatistikker

MultiversX Pris

$57.85

24 timers højeste pris / 24 timers mindstepris

N/A

7 dages højeste pris / 7 dages mindstepris

N/A

30 dages højeste pris / 30 dages mindstepris

N/A

90 dages højeste pris / 90 dages mindstepris

N/A

All-time high / All-time low

N/A

Populære

Virksomhed

Copyright © 2018 - 2024 Crypto.com. All rights reserved.

Vilkår og betingelser

Fortrolighedserklæring

Status

Cookie Preferences

certificate: AICPA
certificate: SGS
certificate: SGS-27001
certificate: PCI-DSS
certificate: BSI