Coinok
22,030
Piaci kapitalizáció
$2,598.51 B USD
24h változás

-1.50%

24h volumen
$78.91 B USD
Dominancia
BTC: 50.59%, ETH: 16.10%
ETH Gas
13 Gwei

GRT

The Graph

GRT

Figyelőlistához hozzáad

$0.2466 USD

N/A

(24H)

0.000003551 BTC

-3.66%

(24H)

The Graph Árfolyam grafikon (USD)

Loading...

Piaci kapitalizáció (USD)

$2.35 B

24 órás volumen (USD)

$102.37 M

Forgalomban lévő kínálat

9.51 B GRT

Max kínálat

10.79 B GRT

Teljes kínálat

10.8 B GRT

Mit gondol ma a piac a mai The Graph coinról?

Crypto.com

Mit gondol a The Graph-ról ma? Szavazzon az eredmények megtekintéséhez

Általános információ

Közösségi felületek

Szerződéscím

 • icon

  Ethereum

  0xc944e90c64b2c07662a292be6244bdf05cda44a7


 • icon

  Solana

  HGsLG4PnZ28L8A4R5nPqKgZd86zUUdmfnkTRnuFJ5dAX


 • icon

  Avalanche C-Chain

  0x8a0cAc13c7da965a312f08ea4229c37869e85cB9


Rólunk The Graph

Rangsor #45

The Graph Összefoglaló az árakról

Legutóbbi adatok

A The Graph árfolyama ma US$0.2466, 24 órás kereskedési volumene $102.37 M. A(z) GRT árfolyama +0.00%-kal változott az elmúlt 24 órában.GRT forgalomban lévő kínálata 9.51 B GRT és maximális kínálata 10.79 B GRT.


Mi az a The Graph?

A The Graph egy olyan protokoll, amely a blokkláncok, például az Ethereum adatait indexeli. A fejlesztők a The Graph segítségével olyan alkalmazásokat hoznak létre, amelyek nyílt alkalmazásprogramozási felületeket (API-kat), úgynevezett algráfokat használnak, hogy könnyen hozzáférjenek az on-chain adatokhoz, amelyeket a csomópontok üzemeltetőinek hálózata indexel. Mivel az algráfok nyílt forráskódúak, bárki felhasználhatja az API-kat decentralizált alkalmazások (DApps) létrehozásához. Mivel a The Graph használata nyomán kialakul az on-chain adatok lekérdezésének piaca, a GRT token az ezen a piacon résztvevők utility tokeneként szolgál.

A The Graph rövid története

Yaniv Tal, Jannis Pohlmann és Brandon Ramirez 2019 januárjában alapították a The Graphot, hogy megoldják az Ethereumon az okosszerződések létrehozásával kapcsolatos adatkérési problémákat. Pontosabban, a The Graph létrehozása előtt a fejlesztőknek a blokkláncok adatainak eléréséhez, indexeléséhez és lekérdezéséhez központosított házon belüli szervereket és adatbázisokat kellett használniuk, és ez nehezítette, költségessé és kockázatossá tette a blokkláncadatokat hasznosító alkalmazások létrehozását. A The Graph mögött álló csapat ezután egy olyan indexelési protokollt hozott létre az algráfok használatával, amely kényelmessé teszi a fejlesztők számára az olyan blokkláncokból származó adatok lehívását, mint az Ethereum. Ehhez kapcsolódóan a The Graph csapata létrehozta a GRT tokeneket az Ethereum blokkláncon ERC-20 tokenként, amelyek központi szerepet játszanak a projekt gazdaságában.

2020 októberében, a The Graph mainnet elindítása előtt a projektcsapat GRT-tokeneket osztott szét a hálózat leendő résztvevői között. A kezdeti forgalomban lévő token készletet 1 245 666 867 GRT-tokenben állapították meg, amelyből 400 millió darabot 0,03 USD értékben ETH-ért adtak el. A teljes GRT-kínálatot a mainnet indulásakor 10 milliárdban határozták meg, a további token kibocsátási indexálás révén évente körülbelül 3% körül kezdődik, és a jövőbeli független technikai irányítástól függ. Három év bétatesztelés után a The Graph mainnet 2020 decemberében kezdte meg működését, amely során a teljes token kínálat mintegy 12,5%-a került forgalomba.

Röviddel az indulása után a The Graph számos magas szintű integrációt valósított meg a feltörekvő DeFi platformokkal. A hálózat az Ethereum, az InterPlanetary File System (IPFS) és a POA hálózatok adatait indexeli, és további hálózatokat is be fognak vonni. A The Graph ebben az értelemben megszünteti a lekérdezés technológiai akadályait. Számos Ethereum alkalmazás épített és használt már algráfokat, köztük az Audius, az Uniswap, az Opyn, az ENS, a DAOstack, a Synthetix és a Moloch. 2022 februárjában a befektetők Digital Currency Group, Multicoin Capital, Reciprocal Ventures, Gumi Cryptos Capital, NGC Ventures és HashKey 205 millió dolláros ökoszisztémaalapot hoztak létre a The Graph számára.

Hogyan működik a The Graph

A The Graph olyan protokollként működik, amely indexeli és rendszerezi a blokkláncok adatait, majd könnyebben hozzáférhető módon feldolgozza azokat. Ezen a protokollon keresztül a fejlesztők olyan algráfokat vagy nyílt API-kat hozhatnak létre, amelyek lehetővé teszik a decentralizált alkalmazások (DAppok) számára a blokklánc információk keresését és feldolgozását, valamint a blokkláncokra épülő megoldások létrehozását. A projekt, amely azt állítja magáról, hogy a blokkláncok Google-je. A Graph tokeneket (GRT) a hálózat felhasználói különböző szolgáltatásokon keresztül köthetnek le. Ez a staking tevékenység lehetővé teszi a GRT tulajdonosoknak, hogy a hálózati szolgáltatásokon, például az indexelésen és a curatingen keressenek.

A nyílt adatokra vonatkozó The Graph Network felhasználói négy csoportba sorolhatók: indexelők, kurátorok, delegátorok és felhasználók. A The Graph a proof of stake (PoS) konszenzusmechanizmust használja, mivel a hálózat tagjai számára stakelési tevékenységeket foglal magában.

Az indexelők a The Graph hálózat csomópontjait működtetik; GRT-t stakelnek, hogy indexelési és lekérdezés-feldolgozási szolgáltatásokat nyújtsanak, majd azokért GRT-t kapnak. A kurátorok jelzik, hogy mely API-kat kell indexelni a hálózaton, azáltal, hogy GRT-t fizetnek be egy algráfhoz kapcsolódó kötvénybe, ahol a jelzett algráfból származó díjak egy részét megkapják. A delegátorok GRT-t osztanak ki az indexelőknek, cserébe az adott indexelő díjaí és jutalmai egy részéért cserébe, miközben a hálózat biztosításában is segítenek. A felhasználók GRT-t fizetnek a The Graph szolgáltatásainak használatáért, és részesülnek a hálózat által nyújtott szolgáltatásból. E funkciók összefonódása, valamint a hálózat által nyújtott szolgáltatás minősége alkotja a projekt gazdasági modelljét.

Mire használják a The Graph-ot?

A The Graph (GRT) tokeneket elsősorban indexelői stakelésre és kurátorok jelzésére használják.

Az indexelők azért stakelik a GRT-t, hogy láthatóbbá váljanak a The Graph lekérdezési piacán, és biztosítsák a hálózatot, miközben a szolgáltatásaikat végzik. A kurátorok GRT-t fizetnek be a kurátori piacon, hogy kiválasszák azokat az algráfokat, amelyek a legtöbb értéket hozzák a hálózat számára, majd a szolgáltatásukért jutalmat kapnak.

A The Graph Networkben a delegátorok és a fogyasztók GRT-tokenjeiket arra is használják, hogy stakelési támogatást nyújtsanak az indexelőknek, illetve hogy szolgáltatásokat vásároljanak a hálózattól. A projekt új GRT-tokeneket is kibocsát, hogy ösztönözze a hasznos tevékenységeket, például új algráfok indexelését.

Többet itt The Graph

Weboldal

Hol vásárolhat The Graph?

trade astronaut

Vásároljon a Crypto.com Appon

Regisztráljon számlát pár percen belül és vásároljon kriptot kártyával vagy banki átutalással.

appstoregoogle play
trade rocket

Kereskedjen a Crypto.com Exchangen

Fizessen be kriptot a tőzsdénkre és kereskedjen alacsony díjakkal és bő likviditással.

Kapcsolódó források

bulb icon

Ha még nem ismeri a kriptovalutákat, a Crypto.com Egyetem és a Súgóközpont segítségével megtanulhatja, hogyan kezdjen Bitcoint, Ethereumot és más kriptovalutákat vásárolni.

bulb icon

A The Graph jelenlegi árának az Ön által választott fiat valutában való ellenőrzéséhez használhatja a Crypto.com váltó funkcióját az oldal jobb felső sarkában.

A The Graph ár értesítés oldal része a következőnek: Crypto.com árindex,amely az árelőzményeket és - értesítéseket, piaci kapitalizációt és a top kriptovaluták élő grafikonjait tartalmazza.

GRT Árstatisztikák

The Graph Ár

$0.2466

24 órás csúcs / 24 órás mélypont

N/A

7 napos csúcs / 7 napos mélypont

N/A

30 napos csúcs / 30 napos mélypont

N/A

90 napos csúcs / 90 napos mélypont

N/A

All-time high / All-time low

N/A

Trending

Pénzváltó

Összeg

GRT

GRT

1 GRT = 0.2466 USD

Az árfolyam kizárólag tájékoztató jellegű. Utolsó frissítés:

Általános információ

Közösségi felületek

Szerződéscím

 • icon

  Ethereum

  0xc944e90c64b2c07662a292be6244bdf05cda44a7


 • icon

  Solana

  HGsLG4PnZ28L8A4R5nPqKgZd86zUUdmfnkTRnuFJ5dAX


 • icon

  Avalanche C-Chain

  0x8a0cAc13c7da965a312f08ea4229c37869e85cB9


GRT Árstatisztikák

The Graph Ár

$0.2466

24 órás csúcs / 24 órás mélypont

N/A

7 napos csúcs / 7 napos mélypont

N/A

30 napos csúcs / 30 napos mélypont

N/A

90 napos csúcs / 90 napos mélypont

N/A

All-time high / All-time low

N/A

Trending

A vállalat

Copyright © 2018 - 2024 Crypto.com. All rights reserved.

Felhasználási feltételek

Adatvédelemi figyelmeztetés

Státusz

Cookie Preferences

certificate: AICPA
certificate: SGS
certificate: SGS-27001
certificate: PCI-DSS
certificate: BSI