Coins
20,071
Markedsværdi
$2,624.83 B USD
24t. prisændring

+2.04%

24t. Vol
$193.38 B USD
Dominans
BTC: 49.76%, ETH: 16.89%
ETH Gas
65 Gwei

XMR

Monero

XMR

Føj til watchlist

$148.81 USD

N/A

(24H)

0.002217 BTC

+0.10%

(24H)

Monero Prisgraf (USD)

Loading...

Markedsværdi (USD)

$2.74 B

24 T. VOLUMEN (USD)

$80.27 M

Cirkulerende udbud

18.41 M XMR

Maks. udbud

N/A

Total beholdning

18.41 M XMR

Hvordan føles markedet for Monero i dag?

Crypto.com

Hvordan har du det med Monero i dag? Stem for at se resultater

Generelle oplysninger

Kontraktadresse

  • icon

    Secret

    secret19ungtd2c7srftqdwgq0dspwvrw63dhu79qxv88

Om Monero

Rangering #47

Monero Prisopsummeringer

Sensete data

Moneros pris i dag er US$148.81, med en 24-timers handelsvolumen på $80.27 M, XMR er steget/faldet +0.00% i de sidste 24 timer.XMR har et cirkulerende udbud på 18.41 M XMR i omløb.


Hvad er Monero

Monero bruger en proof of work (PoW) konsensusalgoritme til at udstede nye coins og sikre transaktioner og en sløret offentlig ledger, der lader enhver udsende eller sende transaktioner uden at give ekstern observatør information om kilden, beløbet eller destinationen. XMR er open source, decentraliseret kryptovaluta, der driver Monero blockchain-netværket.

En kort historik om Monero

Monero's rødder stammer fra Bytecoin, den indledende implementering af CryptoNote, en applikationslagsprotokol, der tilsigter at løse problemerne med Bitcoin. De vigtigste problemer, de havde til formål at løse, var sporbarhed, centralisering af mining og uregelmæssig møntudstedelse. Communitiet havde generelt skuffende følelser over for udgivelsen af BitMonero, selvom de tidligere havde støttet det, hvilket fik syv community-medlemmer til at forke BitMonero til et nyt projekt ved navn Monero. Fluffypony (Riccardo Spagni) stod i spidsen for denne for det meste anonyme gruppe og dannede til sidst det første Monero Core-hold. Monero lancerede sit projekt uden forudgående viden i april 2014.

På grund af dets anonymitet som standardegenskaber er Monero blevet en af de mest brugte darknet-valutaer globalt siden dens start. Monero forbedrede sine privatlivsfunktioner yderligere i 2017 ved at integrere Ring CT-signaturer, en metode, der foreslås af Bitcoin Core-udvikleren Greg Maxwell, og som skjuler transaktionsbeløb for hvert element i ringsignaturen og transaktionsadressen. Monero udviklede bulletproofs, en zero-knowledge proof metode, der afløste de tidligere zero-knowledge range proofs, som dets hemmelige transaktioner afhang af, i oktober 2018. Bulletproofs reducerer størrelsen af hemmelige transaktioner med mindst 80%, hvilket forbedrer transaktionseffektiviteten dramatisk.

Monero hard forker hvert halve år for at lade det udvikle sig regelmæssigt, samtidig med at det giver brugerne nok tid til at opgradere, før de bliver splittet væk fra netværket. Patches og fejlrettelser, hashing-algoritmejusteringer og funktionsforbedringer er standard i disse hard forks. Fluffypony (Riccardo Spagni), Moneros ledende vedligeholder, trådte tilbage i december 2019 for yderligere at decentralisere projektet. Efter at have forket Bytecoins kildekode som svar på en kontroversiel 80% pre-mine, dannede syv ingeniører Monero uden pre-mine eller insta-mine.

Sådan fungerer Monero

Nitrogen Nebula-softwaren driver Monero-økosystemet og muliggør usporbare transaktioner. Dandelion++-protokollen videresender netværkstransaktioner og udbreder dem. En wallet, som er den primære opbevaringsteknik, muliggør alle transaktioner på netværket. Resulterende i at når tokens overføres fra én bruger til en anden, vises de kun i modtagernes wallets.

Initierede transaktioner varetages af minere, der er ansvarlige for sikkerheden og valideringen af alle netværksoptegnelser. Den nuværende protokol er proof of work (PoW)-modellen, som understøtter Bitcoin-økosystemet. PoW-metoden er unik, fordi den kræver, at matematiske problemer løses, før værdien skabes eller overføres.

Hvad bruges Monero til

Monero er en ombyttelig valuta, hvilket gør det mere fristende for virksomheder at acceptere Monero-betalinger end andre valutaer. Brugere kan frit sende og modtage kryptovaluta i alle transaktioner, hvilket gør XMR ombyttelig, sikker og usporbar. Dette medfører, at virksomheder ikke kan afvise XMR, for at kunne være involveret i anstødelige aktiviteter. XMR kan appellere til brugere, der ønsker at skubbe grænserne for kryptografi i kryptovalutaer og bane vejen for pengesystemer, der gør det muligt for mennesker over hele kloden at spare og handle frit.

Monero er ligesom andre kryptovalutaer bygget på blockchain-teknologi. Virksomheder kan bruge Monero til at købe fra leverandører uden at afsløre potentielt kommercielt følsomme oplysninger, som de ville gøre med andre valutaer såsom Bitcoin. Forbrugere kan bruge Monero til at forhindre prisdiskrimination, når de køber ting online, ved at skjule deres økonomiske oplysninger.

Mere om Monero

White Paper

Relevante ressourcer

bulb icon

Hvis du er ny i krypto, så brug Crypto.com universitetet og vores Hjælpe Center til at lære, hvordan du kommer i gang med at købe Bitcoin, Ethereum og andre kryptovalutaer.

bulb icon

For at tjekke den aktuelle pris på Monero i din ønskede fiat valuta, kan du bruge Crypto.com's konverteringsfunktion i det øverste højre hjørne af skærmbilledet.

Prissiden for Monero er blot en af Crypto.com prisindeks der inkluderer prishistorik, pris ticker, markedsværdi og live pris graf for de mest populære kryptovalutaer.

XMR Prisstatistikker

Monero Pris

$148.81

24 timers højeste pris / 24 timers mindstepris

N/A

7 dages højeste pris / 7 dages mindstepris

N/A

30 dages højeste pris / 30 dages mindstepris

N/A

90 dages højeste pris / 90 dages mindstepris

N/A

All-time high / All-time low

N/A

Populære

Valutaomregner

Beløb

XMR

XMR

1 XMR = 148.81 USD

Vekselraten er kun til referencebrug. Sidste ændring:

Generelle oplysninger

Kontraktadresse

  • icon

    Secret

    secret19ungtd2c7srftqdwgq0dspwvrw63dhu79qxv88

XMR Prisstatistikker

Monero Pris

$148.81

24 timers højeste pris / 24 timers mindstepris

N/A

7 dages højeste pris / 7 dages mindstepris

N/A

30 dages højeste pris / 30 dages mindstepris

N/A

90 dages højeste pris / 90 dages mindstepris

N/A

All-time high / All-time low

N/A

Populære

Virksomhed

Copyright © 2018 - 2024 Crypto.com. All rights reserved.

Vilkår og betingelser

Fortrolighedserklæring

Status

Cookie Preferences

certificate: AICPA
certificate: SGS
certificate: SGS-27001
certificate: PCI-DSS
certificate: BSI