Coinok
22,030
Piaci kapitalizáció
$2,596.33 B USD
24h változás

-2.56%

24h volumen
$74.66 B USD
Dominancia
BTC: 50.63%, ETH: 16.10%
ETH Gas
12 Gwei

HBAR

Hedera

HBAR

Figyelőlistához hozzáad

$0.08793 USD

N/A

(24H)

0.000001266 BTC

-2.07%

(24H)

Hedera Árfolyam grafikon (USD)

Loading...

Piaci kapitalizáció (USD)

$3.14 B

24 órás volumen (USD)

$60.04 M

Forgalomban lévő kínálat

35.75 B HBAR

Max kínálat

50 B HBAR

Teljes kínálat

50 B HBAR

Mit gondol ma a piac a mai Hedera coinról?

Crypto.com

Mit gondol a Hedera-ról ma? Szavazzon az eredmények megtekintéséhez

Általános információ

Közösségi felületek

Rólunk Hedera

Rangsor #31

Hedera Összefoglaló az árakról

Legutóbbi adatok

A Hedera árfolyama ma US$0.08793, 24 órás kereskedési volumene $60.04 M. A(z) HBAR árfolyama +0.00%-kal változott az elmúlt 24 órában.HBAR forgalomban lévő kínálata 35.75 B HBAR és maximális kínálata 50 B HBAR.


Mi az a Hedera

A Hedera Hashgraph egy vállalati szintű nyilvános blokklánc hálózat, amely saját bevállása szerint lehetővé teszi a digitális világok új csúcsainak elérését. A HBAR a Hedera energiahatékony és natív kriptovalutája, amely a platform decentralizált gazdaságát működteti. A pazarló PoW algoritmus helyett a Hedera virtuális szavazást használ. Az adatok küldése helyett a csomópontok pletykát cserélnek az adatokról és "pletykát a pletykáról". Ez segít megoldani az aBFT-t, növelni a sebességet és elérni a 100%-os konszenzust.

A Hedera története

A Hedera Hashgraph-ot Leemon Baird informatikus és Mance Harmon technológiai vezető alapította 2018-ban. Irányítótanácsában olyan iparági nagyágyúk foglalnak helyet, mint a Google, az IBM, a Tata Communications, az LG Electronics, a Deutsche Telekom és más nagyvállalatok.

A Hedera proof of stake (PoS) nyilvános hálózatot a hashgraph konszenzus vezérli, amely aszinkron bizánci hibatoleranciát (aBFT) mutat, elméletileg lehetővé téve a platform gyors tranzakciós sebességet, alacsony sávszélesség-fogyasztását és emellett magas szintű biztonságot nyújt. A Hedera állítása szerint a Hashgraph több mint 10,000 tranzakciót képes feldolgozni másodpercenként, szemben a bitcoinnal, ami 2.8-at és az ethereummal, ami 15-öt.

A fejlesztők HBAR tokeneket használnak a hálózati szolgáltatásokért való fizetésre, mint például a HBAR átutalására, a helyettesíthető és nem helyettesíthető tokenek kezelésére és az adatok rögzítésére. A HBAR tokeneket a hálózati csomópontok sávszélesség, számítási és tárolási költségeinek megtérítésére használják minden egyes, a hálózatra küldött tranzakció után.

A Hedera 2022 elején bejelentette, hogy tervezi a Hashgraph kódjának nyílt forráskódúvá tételét, hogy "kihasználja a nyilvános DLT iránti növekvő keresletet." A Hedera Hashgraph kilenc fordulóban összesen 127,8 millió dollárnyi finanszírozást kapott. A Hedera Hashgraphot 21 befektetőből álló csoport finanszírozza. A legutóbbi befektetők a Boeing HorizonX Ventures és a Vestinwolf Alternatives.

Hogyan működik a Hedera

A Hedera hashgraph konszenzust használ, amely szerintük ablokklánc konszenzusmechanizmusoknak biztonságosabb és gyorsabb alternatívája. A tranzakciók nyilvános főkönyve - egy rendkívül biztonságos és elosztott adatbázis, amelyet bárki megtekinthet és hozzá is járulhat.

A hashgraph konszenzusban minden egyes node feladata a főkönyv egy példányának tárolása, és csak a legfrissebb bejegyzést tartja meg. A nyilvános főkönyveket, amelyek a decentralizáció és az elosztott konszenzus kulcsfontosságú eszméit hordozzák, a legmegbízhatóbb módszernek tartják az ellenőrizhető információk és eszközök tárolására. Ezt a főkönyvet egy főhálózatban tárolják, amely konszenzusos és mirror node-okból álló hálózat. A konszenzusos csomópontok, amelyeket jelenleg a Hedera Kormányzótanács engedélyez és működtet, a jövőben engedély nélkülivé válhatnak, így bárki működtetheti őket.

A konszenzusos node-ok megállapodnak a tranzakciók érvényességéről és sorrendjéről, miközben tárolják a hálózat legfrissebb állapotát. A mirror node-ok lehetővé teszik, hogy a fejlesztők rugalmasan és költséghatékonyan tárolhassák és elérhessék a múltbeli adatokat. A Hedera hálózati szolgáltatás API-k gyűjteménye, amelyek lehetővé teszik tokenek mintelését, fiókok létrehozását, okosszerződések lehívását, adatok írását a főkönyvbe és még sok más dolgot. Minden egyes API hívásért a szükséges feldolgozás és tárolás mennyiségétől függően fix tranzakciós díj fizetendő. A Hedera SDK-k segítségével egyszerűen lehet használmi az API-t a preferált nyelven, például JavaScript, Java és Go nyelven.

Mire használják a Hederát?

A Hedera Hashgraph azt ígéri, hogy a node-ok az aBFT (aszinkron bizánci hibatolerancia) nevű módszer alkalmazásával még a rosszindulatú szereplők hálózatában is az elképzelhető legnagyobb fokú biztonságot nyújtja.

A Hedera Hashgraph tranzakciókat nem sorban, hanem párhuzamosan lehet feldolgozni, és alacsony késleltetéssel működik - a tranzakciókat a hálózat néhány másodpercen belül (100%-os biztonsággal) elküldi és megerősíti.

A Hedera nagyságrendekkel felülmúlja az egyéb blokklánc alternatívákat. Számítani lehet a tisztességes hozzáférésre, az időbélyegzőkre és a tranzakciók sorrendjére, amelyet ellenséges node-ok nem tudnak manipulálni. Megbízható hálózaton működik, amelyet határozott idejű vállalkozások szabályoznak, nincsenek engedélyezett elágazások, és képes megfelelni a világszintű adatkezelési szabályoknak.

Többet itt Hedera

Weboldal

Hol vásárolhat Hedera?

trade astronaut

Vásároljon a Crypto.com Appon

Regisztráljon számlát pár percen belül és vásároljon kriptot kártyával vagy banki átutalással.

appstoregoogle play
trade rocket

Kereskedjen a Crypto.com Exchangen

Fizessen be kriptot a tőzsdénkre és kereskedjen alacsony díjakkal és bő likviditással.

Kapcsolódó források

bulb icon

Ha még nem ismeri a kriptovalutákat, a Crypto.com Egyetem és a Súgóközpont segítségével megtanulhatja, hogyan kezdjen Bitcoint, Ethereumot és más kriptovalutákat vásárolni.

bulb icon

A Hedera jelenlegi árának az Ön által választott fiat valutában való ellenőrzéséhez használhatja a Crypto.com váltó funkcióját az oldal jobb felső sarkában.

A Hedera ár értesítés oldal része a következőnek: Crypto.com árindex,amely az árelőzményeket és - értesítéseket, piaci kapitalizációt és a top kriptovaluták élő grafikonjait tartalmazza.

HBAR Árstatisztikák

Hedera Ár

$0.08793

24 órás csúcs / 24 órás mélypont

N/A

7 napos csúcs / 7 napos mélypont

N/A

30 napos csúcs / 30 napos mélypont

N/A

90 napos csúcs / 90 napos mélypont

N/A

All-time high / All-time low

N/A

Trending

Pénzváltó

Összeg

HBAR

HBAR

1 HBAR = 0.08793 USD

Az árfolyam kizárólag tájékoztató jellegű. Utolsó frissítés:

Általános információ

Közösségi felületek

HBAR Árstatisztikák

Hedera Ár

$0.08793

24 órás csúcs / 24 órás mélypont

N/A

7 napos csúcs / 7 napos mélypont

N/A

30 napos csúcs / 30 napos mélypont

N/A

90 napos csúcs / 90 napos mélypont

N/A

All-time high / All-time low

N/A

Trending

A vállalat

Copyright © 2018 - 2024 Crypto.com. All rights reserved.

Felhasználási feltételek

Adatvédelemi figyelmeztetés

Státusz

Cookie Preferences

certificate: AICPA
certificate: SGS
certificate: SGS-27001
certificate: PCI-DSS
certificate: BSI