Coins
19,948
Markedsværdi
$2,104.35 B USD
24t. prisændring

+2.50%

24t. Vol
$48.84 B USD
Dominans
BTC: 48.34%, ETH: 17.35%
ETH Gas
21 Gwei

GRT

The Graph

GRT

Føj til watchlist

$0.2836 USD

N/A

(24H)

0.00000553 BTC

+8.15%

(24H)

The Graph Prisgraf (USD)

Loading...

Markedsværdi (USD)

$2.67 B

24 T. VOLUMEN (USD)

$236.54 M

Cirkulerende udbud

9.42 B GRT

Maks. udbud

10.79 B GRT

Total Supply

10.79 B GRT

Hvordan føles markedet for The Graph i dag?

Crypto.com

Hvordan har du det med The Graph i dag? Stem for at se resultater

Generelle oplysninger

Sociale medier

Kontraktadresse

 • icon

  Ethereum

  0xc944e90c64b2c07662a292be6244bdf05cda44a7


 • icon

  Solana

  HGsLG4PnZ28L8A4R5nPqKgZd86zUUdmfnkTRnuFJ5dAX


 • icon

  Avalanche C-Chain

  0x8a0cAc13c7da965a312f08ea4229c37869e85cB9


Om The Graph

Rangering #42

The Graph Prisopsummeringer

Sensete data

The Graphs pris i dag er US$0.2836, med en 24-timers handelsvolumen på $236.54 M, GRT er steget/faldet +0.00% i de sidste 24 timer.GRT har et cirkulerende udbud på 9.42 B GRT i omløb og et maksimalt udbud på 10.79 B GRT.


Hvad er The Graph?

The Graph er en protokol, der indekserer data fra blockchains såsom Ethereum. Udviklere bruger The Graph til at skabe apps, der bruger åbne applikationsprogrammeringsgrænseflader (API'er), kendt som subgraphs, til let at få adgang til on-chain data, indekseret af et netværk af node operatører. Da subgraphs er open source, kan enhver bruge API'erne til at skabe decentraliserede apps (DApps). Som markedet for forespørgsler om on-chain data opstår i kølvandet på The Graphs brug, fungerer dets GRT-token som utility-token til at give incitamenter til deltagere på dette marked.

En kort historik om The Graph

Yaniv Tal, Jannis Pohlmann og Brandon Ramirez grundlagde The Graph i januar 2019 for at løse dataforespørgselsproblemer i forbindelse med oprettelse af smart kontrakter på Ethereum. Specifikt før oprettelsen af The Graph var udviklere, der skulle få adgang til, indeksere og forespørge data fra blockchains, forpligtet til at bruge centraliserede interne servere og databaser, hvilket gjorde det vanskeligt, dyrt og risikabelt for dem at skabe apps, der udnytter blockchain-data. Holdet bag The Graph skabte derefter en indekseringsprotokol ved brug af subgraphs, der gør det praktisk for udviklere at trække data fra blockchains som Ethereum. I forbindelse med dette oprettede The Graph-teamet GRT-tokens på Ethereum blockchain som ERC-20 tokens, der spiller en central rolle i projektets økonomi.

I oktober 2020, forud for lanceringen af The Graphs mainnet, distribuerede projektteamet GRT-tokens til potentielle netværksdeltagere. Den oprindelige cirkulerende token-forsyning blev sat til 1.245.666.867 GRT-tokens, hvoraf 400 millioner blev solgt for 0.03 USD i ETH hver. Den samlede BRT-forsyning til mainnet-lanceringen blev sat til 10 milliarder, med yderligere tokenudstedelse gennem indekseringsincitamenter, der begynder på omkring 3% årligt og er underlagt fremtidig uafhængig teknisk styring. Efter tre års beta-testning blev The Graphs mainnet operationelt i december 2020, hvor omkring 12.5 % af den samlede token-forsyning gik i omløb.

Kort efter starten opnåede The Graph mange integrationer på højt niveau fra nye DeFi-platforme. Netværket indekserer data fra Ethereum, InterPlanetary File System (IPFS) og POA-netværk, med flere netværk på vej. Grafen fjerner i denne forstand de teknologiske forhindringer ved forespørgsler. Mange Ethereum-apps har allerede konstrueret og brugt subgraphs, inklusive Audius, Uniswap, Opyn, ENS, DAOstack, Synthetix og Moloch. I februar 2022 oprettede investorerne Digital Currency Group, Multicoin Capital, Reciprocal Ventures, Gumi Cryptos Capital, NGC Ventures og HashKey en økosystemfond på 205 millioner USD til The Graph.

Sådan fungerer The Graph

The Graph fungerer som en protokol, der indekserer og organiserer data fra blockchains og derefter behandler dem på en mere tilgængelig måde. Gennem denne protokol kan udviklere bygge subgraphs eller åbne API'er, der tillader decentraliserede apps (dapps) at søge og behandle blockchain-information og bygge løsninger på blockchains. Projektet, som hævder at være blockchains Google, skabte Graph tokens (GRT), som netværksbrugere kan låse fast i forskellige tjenester. Denne indsatsaktivitet giver GRT-indehavere mulighed for at tjene på at levere netværkstjenester som indeksering og kurering.

Brugere af The Graph Network for åbne data er klassificeret i fire grupper: indeksere, kuratorer, delegatorer og forbrugere. The Graph bruger en proof of stake (PoS) konsensusmekanisme, da den inkorporerer stakingaktiviteter for medlemmer af dette netværk.

Indexere driver noder i The Graph Network; de staker BRT for at levere indekserings- og forespørgselsbehandlingstjenester og tjener derefter BRT for deres tjenester. Kuratorer signalerer, hvilke API'er der skal indekseres på netværket ved at indsætte GRT i en obligation relateret til en subgraph, hvor de tjener en del af gebyrerne fra den subgraph, der signaleres. Delegatorer tildeler GRT til indeksører i bytte for en del af de gebyrer og belønninger, som denne indekser tjener, samtidig med at de hjælper med at sikre netværket. Forbrugere betaler BRT for at bruge The Graphs tjenester og drage fordel af den service, som netværket leverer. Konvergensen af disse funktioner, ud over kvaliteten af den service, der ydes af netværket, udgør projektets økonomiske model.

Hvad bruges The Graph til?

Graph (GRT) tokens bruges hovedsageligt til indeksering og kuratorsignalering.

Indeksere staker på GRT for at blive mere synlige på The Graphs forespørgselsmarked og sikre netværket, mens de udfører deres tjenester. Kuratorer deponerer BRT på et kurationsmarked for at vælge de subgraphs, der vil bringe mest værdi til netværket, hvorefter de belønnes for deres service.

Delegatorer og forbrugere i The Graph Network bruger også deres GRT-tokens til at yde stakingstøtte til henholdsvis indeksere og til at købe tjenester fra netværket. Projektet udsteder også nye GRT-tokens for at tilskynde til gavnlig adfærd, såsom indeksering af nye undergrafer.

Mere om The Graph

Websted

Hvor kan du købe The Graph?

trade astronaut

Køb på Crypto.com App

Opret en konto på få minutter og køb krypto ved hjælp af betalingskort eller bankoverførsel.

appstoregoogle play
trade rocket

Handl på Crypto.com Exchange

Indsæt krypto på vores exchange og handl med dyb likviditet og lave gebyrer.

Relevante ressourcer

bulb icon

Hvis du er ny i krypto, så brug Crypto.com universitetet og vores Hjælpe Center til at lære, hvordan du kommer i gang med at købe Bitcoin, Ethereum og andre kryptovalutaer.

bulb icon

For at tjekke den aktuelle pris på The Graph i din ønskede fiat valuta, kan du bruge Crypto.com's konverteringsfunktion i det øverste højre hjørne af skærmbilledet.

Prissiden for The Graph er blot en af Crypto.com prisindeks der inkluderer prishistorik, pris ticker, markedsværdi og live pris graf for de mest populære kryptovalutaer.

GRT Prisstatistikker

The Graph Pris

$0.2836

24 timers højeste pris / 24 timers mindstepris

N/A

7 dages højeste pris / 7 dages mindstepris

N/A

30 dages højeste pris / 30 dages mindstepris

N/A

90 dages højeste pris / 90 dages mindstepris

N/A

All-time high / All-time low

N/A

Populære

Valutaomregner

Beløb

GRT

GRT

1 GRT = 0.2836 USD

Vekselraten er kun til referencebrug. Sidste ændring:

Generelle oplysninger

Sociale medier

Kontraktadresse

 • icon

  Ethereum

  0xc944e90c64b2c07662a292be6244bdf05cda44a7


 • icon

  Solana

  HGsLG4PnZ28L8A4R5nPqKgZd86zUUdmfnkTRnuFJ5dAX


 • icon

  Avalanche C-Chain

  0x8a0cAc13c7da965a312f08ea4229c37869e85cB9


GRT Prisstatistikker

The Graph Pris

$0.2836

24 timers højeste pris / 24 timers mindstepris

N/A

7 dages højeste pris / 7 dages mindstepris

N/A

30 dages højeste pris / 30 dages mindstepris

N/A

90 dages højeste pris / 90 dages mindstepris

N/A

All-time high / All-time low

N/A

Populære

Virksomhed

Copyright © 2018 - 2024 Crypto.com. All rights reserved.

Vilkår og betingelser

Fortrolighedserklæring

Status

Cookie Preferences

certificate: AICPA
certificate: SGS
certificate: SGS-27001
certificate: PCI-DSS
certificate: BSI