Monede
19,040
Capitalizare de piață
$1,573.88 B USD
Schimbare (24 de ore)

+1.67%

Volum per 24h
$44.05 B USD
Dominanță
BTC: 48.94%, ETH: 16.48%
Gaz ETH
34 Gwei

SOL

Solana

SOL

Adăugați la lista de Vizionare

$64.01 USD

N/A

(24H)

0.001696 BTC

+3.40%

(24H)

Graficul prețurilor Solana ( USD )

Loading...

Capitalizare de piață (USD)

$27.15 B

VOLUM 24H (USD)

$1.6 B

Rezervă Circulantă

424.21 M SOL

Rezervă Maximă

N/A

Total Supply

563.84 M SOL

Care este pulsul pieței în privința Solana astăzi?

Crypto.com

Ce părere ai despre Solana astăzi? Votați pentru a putea vedea rezultatele

Despre Solana

Poziție #6

Solana Rezumate de preț

Ultimele date

Astăzi prețul Solana este de US$64.01, cu un volum de tranzacționare în 24 de ore de $1.6 B. SOL este +0.00% în ultimele 24 de ore.SOL are o rezervă circulantă de424.21 M SOL.


Ce este Solana?

Solana este un protocol cu un singur lanț, cu dovadă de stake delegată, al cărui obiectiv este de a oferi scalabilitate fără a sacrifica descentralizarea sau securitatea. Solana blockchain de mare randament se bazează pe proof of history (PoH) și proof of stake (PoS). Construit de o echipă de ingineri de rețea, Solana își propune să devină principalul blockchain pentru aplicațiile moderne de internet.

Un scurt istoric al Solana

Solana este creația lui Anatoly Yakovenko. În noiembrie 2017, Yakovenko a publicat un white paper în care descria o metodă de cronometrare a timpului pentru sistemele distribuite numită proof of history. El a argumentat că una dintre limitările scalabilității în blockchain-uri precum Bitcoin și Ethereum a fost timpul necesar pentru a ajunge la un consens asupra secvenței de tranzacții. Cu dovada istorică, puteți crea înregistrări istorice care dovedesc că un eveniment are loc într-un anumit moment în timp, automatizând procesul general de sortare a tranzacțiilor pentru blockchain-uri.

În februarie 2018, Yakovenko și fostul coleg de la Qualcomm, Greg Fitzgerald, au lansat un prototip al primei implementări open-source a cărții albe a lui Anatoly. La scurt timp după aceea, ei, împreună cu colegul lor de la Qualcomm Stephen Akridge și alte trei persoane, au fost cofondatori ai companiei Solana, un nume inspirat de plaja pe care Yakovenko, Fitzgerald și Akridge au locuit și au făcut surf pentru o perioadă de 3 ani în perioada în care au lucrat la Qualcomm.

Cum funcționează Solana

Principiul soluției de scalare a Solana este un ceas descentralizat intitulat dovada istoriei, construit pentru a rezolva problema timpului în rețelele distribuite în care nu există o singură sursă de timp de încredere. Prin utilizarea funcțiilor de întârziere verificabile (VDF), PoH permite fiecărui nod să genereze local timestamp-uri cu calcule SHA256. Astfel, nu mai este nevoie de difuzarea timbrelor de timp în întreaga rețea, îmbunătățind eficiența generală a rețelei. Unul dintre cele mai mari avantaje ale SOL este scalabilitatea sa. Solana este capabil să proceseze peste 700.000 de tranzacții pe secundă. Capacitatea sa de procesare ridicată atrage în special comercianții de mare frecvență. Primul caz de utilizare a aplicației DeFi pe Solana a fost Serum, construită de echipa din spatele FTX.

Pentru ce se utilizează Solana?

Solana este un blockchain de uz general care rivalizează cu Ethereum. Are o bază tehnică diferită: dezvoltatorii scriu aplicații folosind Rust în loc de Solidity sau Vyper. Aplicațiile pentru utilizatorii finali includ finanțe descentralizate (DeFi), tokenuri non-fungible (NFT), piețe și gaming.

Criptomoneda nativă SOL a Solana este folosită pentru a plăti comisioanele de tranzacție și staking-ul pentru a susține rețeaua.

Mai multe despre Solana

Website

De unde puteți cumpăra Solana?

trade astronaut

Cumpărați de pe aplicația Crypto.com

Înscrieți-vă pentru un cont în câteva minute și puteți cumpăra criptomonede folosind cardul de credit sau prin transfer bancar.

appstoregoogle play

Resurse relevante

bulb icon

Dacă sunteți nou în crypto, utilizați Universitatea Crypto.com și Centrul nostru de asistență pentru a afla cum să începeți să cumpărați Bitcoin, Ethereum și alte criptomonede.

bulb icon

Pentru a verifica prețul Solana direct în moneda fiat aleasă de dvs., puteți utiliza funcția de conversie a Crypto.com din colțul din dreapta sus al acestei pagini.

Pagina cu prețul Solana este doar una în Indicele prețurilor Crypto.com prezintă istoricul prețurilor, ticker de prețuri, capitalizarea pieței și graficele live pentru criptomonedele de top.

SOL Statistici Preț

Solana Preț

$64.01

Maxim 24H / Minim 24H

N/A

Maxim pe 7z / Minim pe 7z

N/A

Maxim în 30 de zile / Minim în 30 de zile

N/A

Maxim în 90 de zile / Minim în 90 de zile

N/A

Populare

Convertor de Valută

Suma

SOL

SOL

1 SOL = 64.01 USD

Tariful este doar pentru referință. Ultima actualizare:

SOL Statistici Preț

Solana Preț

$64.01

Maxim 24H / Minim 24H

N/A

Maxim pe 7z / Minim pe 7z

N/A

Maxim în 30 de zile / Minim în 30 de zile

N/A

Maxim în 90 de zile / Minim în 90 de zile

N/A

Populare

Companie

Copyright © 2018 - 2023 Crypto.com. All rights reserved.

Termeni și Condiții

Notificare de Confidențialitate

Status

Cookie Preferences

certificate: AICPA
certificate: SGS
certificate: SGS-27001
certificate: PCI-DSS
certificate: BSI