Coinok
22,030
Piaci kapitalizáció
$2,602.59 B USD
24h változás

-2.08%

24h volumen
$80.14 B USD
Dominancia
BTC: 50.60%, ETH: 16.08%
ETH Gas
10 Gwei

VET

VeChain

VET

Figyelőlistához hozzáad

$0.02963 USD

N/A

(24H)

0.0000004266 BTC

-3.07%

(24H)

VeChain Árfolyam grafikon (USD)

Loading...

Piaci kapitalizáció (USD)

$2.15 B

24 órás volumen (USD)

$40.6 M

Forgalomban lévő kínálat

72.71 B VET

Max kínálat

86.71 B VET

Teljes kínálat

85.99 B VET

Mit gondol ma a piac a mai VeChain coinról?

Crypto.com

Mit gondol a VeChain-ról ma? Szavazzon az eredmények megtekintéséhez

Általános információ

Szerződéscím

  • icon

    BNB Smart Chain (BEP20)

    0x6FDcdfef7c496407cCb0cEC90f9C5Aaa1Cc8D888

Rólunk VeChain

Rangsor #47

VeChain Összefoglaló az árakról

Legutóbbi adatok

A VeChain árfolyama ma US$0.02963, 24 órás kereskedési volumene $40.6 M. A(z) VET árfolyama +0.00%-kal változott az elmúlt 24 órában.VET forgalomban lévő kínálata 72.71 B VET és maximális kínálata 86.71 B VET.


Mi az a VeChain

A VeChain (VET) egy globális, vállalati szinten működő nyilvános kriptovaluta- és blokkláncplatform, amely a blokklánctechnológiát a valós világhoz kívánja kapcsolni egy átfogó governance struktúra, egy robusztus gazdasági modell és a fejlett IoT-integráció révén. Lehetővé teszi a gyártók és más résztvevők számára, hogy nyomon kövessék a termékek mozgását és eredetét az ellátási láncban.

A VeChain rövid története

Sunny Lu, aki korábban a Louis Vuitton China informatikai igazgatójaként (CIO) dolgozott, 2015-ben alapította a VeChaint. Az egyik legnagyobb kínai blokkláncvállalat, a Bitse leányvállalataként indult, és egyike azon kevés blokkláncoknak, amelyeknek jelentős az ügyfélkörük már működő vállalatoknál.

A VeChain víziója egy olyan elosztott üzleti ökoszisztéma platformjának kiépítése, amely átlátható információáramlást, hatékony együttműködést és nagy sebességű értékátvitelt tesz lehetővé. Kezdeti célja az volt, hogy az adatok elérhetővé és átláthatóvá tételével felforgassa az ellátási lánc ágazatát. Emellett vezető szerepet kíván betölteni a DApp-ok, valamint a VeChain és a Dolgok internetének (IoT) közvetítésével létrehozott kezdeti coin kibocsátás (ICO) terén is.

A VEN token eredetileg az Ethereum blokkláncon került kibocsátásra. A VeChain azonban 2018-ban átnevezte magát VeChain Thor-ra, és bejelentette a Thor blokkláncot, amely a proof of authority (PoA) konszenzusmodell alapján működik. Emellett a VEN tokenjeit 1:100 arányban VET tokenekre cserélte.

A VeChain az évek során számos céggel kötött stratégiai partnerséget e cél elérése érdekében. Ezek között szerepel a PricewaterhouseCoopers-szel (PwC) kötött megállapodás, amelynek értelmében a VeChain blokklánc-alapú megoldásait a könyvelőcég ügyfélköre a termékek ellenőrzésének és nyomon követhetőségének javítására használja.

A VeChain a Renault-val is együttműködik, és a Microsofttal és a Viseóval közösen létrehozta a hamisíthatatlan digitális autókarbantartási könyvet, valamint a közép-kínai kormányzat gazdasági fejlesztési övezetének, Gui'annak kormányzati technológiai partnere.

Hogyan működik a VeChain

A VeChain funkciója az, hogy egyedi azonosítóval jelöli meg a fizikai termékeket, gyakran rádiófrekvenciás azonosítás (RFID), QR-kódok vagy az érintés nélküli kommunikáció (NFC) segítségével. Az érzékelők az ellátási lánc minden szintjén adatokat gyűjtenek; ezeket rögzítik, majd összekapcsolják a termék azonosításával. Az érzékelőket a VeChain tervezte, a gyártásért pedig a Bosch és a Qualcomm felelős.

Mivel a VeChain blokklánc technológiát használ, a felvett adatok egyike sem módosítható. Az áruk címzettje megbizonyosodhat arról, hogy az árukat megfelelően kezelték, és hogy a tételek valódiak. A VeChain rendszerben használt pénznem az átnevezése óta a VET: minél több VET-et használ egy vállalat, annál magasabb prioritást élvez a blokklánc erőforrásainak használatában.

A VET-et az ellátási lánc technológiájához való hozzáféréshez is használják és ezért létrehozták a VeThor vagy Thor Power (VTHO) tokent. Ahhoz, hogy további információkat lehessen feltölteni a blokkláncra, VTHO-ban kell fizetnie a VeChain nyomkövetését használó vállalatoknak.

Más blokkláncok is használhatják a mainnet platformot, hogy coinukat a VeChain rendszerén indítsák el. Ez a platform segítette a VeChain átállását az ellátási láncról a DApp-okra.

Mire használják a VeChain-t

A platform képes nyomon követni egy gyógyszercsomag vagy egy üveg alkoholos ital minőségét, hitelességét, tárolási hőmérsékletét, szállítási közegét és utolsó mérföldes szállítását a gyártóüzemtől egészen a végfelhasználóig.

A VeChain platform lehetővé teszi az autótulajdonosoknak, hogy ellenőrizhessék adataikat, és azokat felhasználva jobb feltételekről és irányelvekről tárgyalhassanak biztosítótársaságukkal.

A végfelhasználóknak biztosítják a tételek nyomon követését és a minőségbiztosítás elvégzését. Lenyűgöző a VeChain azon potenciálja, hogy más IoT-technológiákba is beépíthető, és a VeChain blokkláncra épülő, a vállalatok által jelenleg alkalmazott ellátási lánc menedzsment rés jóval szélesebb körű megoldásokhoz vezethet. A szervezeteknek rengeteg lehetősége van arra, hogy egyszerűsítsék működésüket és még hatékonyabbá váljanak a VeChain hálózat révén.

Többet itt VeChain

Fehér könyv

Hol vásárolhat VeChain?

trade astronaut

Vásároljon a Crypto.com Appon

Regisztráljon számlát pár percen belül és vásároljon kriptot kártyával vagy banki átutalással.

appstoregoogle play
trade rocket

Kereskedjen a Crypto.com Exchangen

Fizessen be kriptot a tőzsdénkre és kereskedjen alacsony díjakkal és bő likviditással.

Kapcsolódó források

bulb icon

Ha még nem ismeri a kriptovalutákat, a Crypto.com Egyetem és a Súgóközpont segítségével megtanulhatja, hogyan kezdjen Bitcoint, Ethereumot és más kriptovalutákat vásárolni.

bulb icon

A VeChain jelenlegi árának az Ön által választott fiat valutában való ellenőrzéséhez használhatja a Crypto.com váltó funkcióját az oldal jobb felső sarkában.

A VeChain ár értesítés oldal része a következőnek: Crypto.com árindex,amely az árelőzményeket és - értesítéseket, piaci kapitalizációt és a top kriptovaluták élő grafikonjait tartalmazza.

VET Árstatisztikák

VeChain Ár

$0.02963

24 órás csúcs / 24 órás mélypont

N/A

7 napos csúcs / 7 napos mélypont

N/A

30 napos csúcs / 30 napos mélypont

N/A

90 napos csúcs / 90 napos mélypont

N/A

All-time high / All-time low

N/A

Trending

Pénzváltó

Összeg

VET

VET

1 VET = 0.02963 USD

Az árfolyam kizárólag tájékoztató jellegű. Utolsó frissítés:

Általános információ

Szerződéscím

  • icon

    BNB Smart Chain (BEP20)

    0x6FDcdfef7c496407cCb0cEC90f9C5Aaa1Cc8D888

VET Árstatisztikák

VeChain Ár

$0.02963

24 órás csúcs / 24 órás mélypont

N/A

7 napos csúcs / 7 napos mélypont

N/A

30 napos csúcs / 30 napos mélypont

N/A

90 napos csúcs / 90 napos mélypont

N/A

All-time high / All-time low

N/A

Trending

A vállalat

Copyright © 2018 - 2024 Crypto.com. All rights reserved.

Felhasználási feltételek

Adatvédelemi figyelmeztetés

Státusz

Cookie Preferences

certificate: AICPA
certificate: SGS
certificate: SGS-27001
certificate: PCI-DSS
certificate: BSI