Coinok
22,146
Piaci kapitalizáció
$2,550.82 B USD
24h változás

+0.23%

24h volumen
$61.88 B USD
Dominancia
BTC: 50.48%, ETH: 16.97%
ETH Gas
16 Gwei

COMP

Compound

COMP

Figyelőlistához hozzáad

$49.33 USD

N/A

(24H)

0.0007399 BTC

-3.40%

(24H)

Compound Árfolyam grafikon (USD)

Loading...

Piaci kapitalizáció (USD)

$412.32 M

24 órás volumen (USD)

$35.82 M

Forgalomban lévő kínálat

8.36 M COMP

Max kínálat

10 M COMP

Teljes kínálat

10 M COMP

Mit gondol ma a piac a mai Compound coinról?

Crypto.com

Mit gondol a Compound-ról ma? Szavazzon az eredmények megtekintéséhez

Általános információ

Közösségi felületek

Szerződéscím

 • icon

  Ethereum

  0xc00e94cb662c3520282e6f5717214004a7f26888


 • icon

  BNB Smart Chain (BEP20)

  0x52ce071bd9b1c4b00a0b92d298c512478cad67e8


 • icon

  Solana

  AwEauVaTMQRB71WeDnwf1DWSBxaMKjEPuxyLr1uixFom


Rólunk Compound

Rangsor #138

Compound Összefoglaló az árakról

Legutóbbi adatok

A Compound árfolyama ma US$49.33, 24 órás kereskedési volumene $35.82 M. A(z) COMP árfolyama +0.00%-kal változott az elmúlt 24 órában.COMP forgalomban lévő kínálata 8.36 M COMP és maximális kínálata 10 M COMP.


Mi az a Compound?

A Compound egy Ethereum-alapú kölcsönzési platform, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy engedély nélkül kölcsönözzenek vagy kölcsönt adjanak egy eszközalapból. A kamatráták ezen a decentralizált pénzügyi (DeFi) platformon algoritmikusan kerülnek meghatározásra, az elhelyezett eszközök százalékos arányától függően. A platform saját kriptovalutája, a COMP, egy Ethereum-alapú token, amely lehetővé teszi a közösség számára a projekt protokolljának irányítását.

A Compound rövid története

A San Franciscóban található Compound először 2018 májusában jelent meg a piacon, amikor 8,2 millió dollár befektetést gyűjtött össze egy seed körben. A Compound alapítója és vezérigazgatója, Robert Leshner, korábbi közgazdász, aki a San Francisco-i Jövedelemkötvény Felügyeleti Bizottság tagjaként szolgált. Különösen tisztában van a centralizált pénzügyek (CeFi) és a decentralizált pénzügyek (DeFi) közötti átmenet finomságaival.

2019 novemberében a Compound további 25 millió dollárt gyűjtött össze az A sorozatú finanszírozási körben, nagy támogatást kapva az Andreesen Horowitz kockázati tőkecég részéről. Ugyanebben az évben a protokoll 1 millió dollárt kapott USD Coinban (USDC) a Coinbase 'USDC Bootstrap Fund' alapjától.

2020. június 16-án a Compound elindította a COMP governance tokenjét, amely egy kereskedési nap után a legnagyobb piaci kapitalizációjú DeFi tokenként került előtérbe. Kevesebb mint egy évvel később, 2021. május 13-án a Compound rekordmagas összértékű zárolást (TVL) ért el, 12,45 milliárd dollárt. 2022 júniusában a Compound TVL-je meghaladta a 4 milliárd dollárt.

Hogyan működik a Compound?

A Compound funkcionalitása a yield farmolás eljárásain alapul. Számos saját rendszert használ, hogy nyitott DeFi élményt nyújtson a fogyasztóknak technikai ismeretek nélkül. Ahhoz, hogy gyorsan pénzt szerezzenek, a felhasználóknak csak meg kell érteniük, mi a yield farmolás és hogyan fektessék be pénzüket a farming alapokba.

Először is, a Compound egy olyan kölcsönző környezetet biztosít a blokklánc ipar számára, amely teljesen nyitott a nyilvánosság számára, és bárki kölcsönözhet tőlük megfelelő fedezet mellett. Nincsenek hitelbírálatok, és a pénz azonnal rendelkezésre áll. A Compound rendszeres felhasználói passzív jövedelmet szerezhetnek, de bárki pénzt kereshet a fel nem használt kriptovalutájának kiadásával. Korábban a fogyasztók egyszerűen megtartották ezeket a coinokat abban a reményben, hogy értékük növekedni fog, de most már anélkül felhasználhatják a tartalékaikat, hogy feladnák a valutáik birtoklását.

A Compound hitelesített okosszerződéseket használ ezeknek a tevékenységeknek az autonóm végrehajtására. Szerződései kezelik a hálózat összes kritikus funkcióját, beleértve a tárolást, az adminisztrációt és az összes összegyűjtött vagyon kezelését. A Compound a hálózat biztonságát számos technikával biztosítja, mivel a hálózatot több biztonsági vizsgálatnak vetették alá olyan neves szervezetek részéről, mint az Open Zeppelin és a Trail of Bits. Ezek a szervezetek validálták a hálózat kódját mint szilárd és képes a hálózati igények biztonságos kezelésére.

Ezenkívül a Compound lehetővé teszi a kölcsönzési és hitelfelvételi funkciót számos kriptovaluta számára. A felhasználók kifejezetten kölcsönözhetnek és hitelt vehetnek fel Dai (DAI), Ether (ETH), USD Coin (USDC), Ox (ZRX), Tether (USDT), Wrapped BTC (WBTC), Basic Attention Token (BAT), Augur (REP) és Sai (SAI) formájában.

Megjegyzendő, hogy bárki kölcsönözhet a kölcsönző alapokból kamattal és beutalással. Ahhoz, hogy kölcsönözzenek egy kölcsönző alaptól, a felhasználóknak olyan fedezetet kell felajánlaniuk, amely meghaladja a projekt által meghatározott szintet. A beutalásukon kívül szolgál fedezetként, befolyásolja a finanszírozás teljes összegét, amit kölcsönözhetnek. Ha a felhasználó fedezetének értéke csökkenni kezd, a protokoll eladja ezt a beutalást, hogy kompenzálja őket a veszteségükért.

Mire használják a Compoundot?

A COMP token egy ERC-20 eszköz, amely lehetővé teszi a tulajdonosok számára, hogy részt vegyenek a Compound protokoll közösségi irányításában. A COMP tulajdonosok és delegáltjaik vitatják meg, javasolják és szavaznak a protokoll minden változásáról. A Compound közvetlenül a felhasználók és alkalmazások kezébe helyezte a COMP tokeneket, amelyek egy egyre nagyobb ökoszisztémát alkotnak, amely képes frissíteni a protokollt. Ezeket a token tulajdonosokat arra is ösztönzik, hogy a jó governance segítségével közösen gondozzák a Compound protokollt a jövőben.

Ezenkívül a COMP tulajdonosok, akik a Compoundot használják eszközök elhelyezésére vagy kölcsönzésére, automatikusan elkezdenek COMP tokeneket gyűjteni. A Compound naponta körülbelül 1,139 COMP-ot oszt szét a protokoll felhasználói között, és ez a disztribúció az érintett tokenek piacaira kerül elosztásra a kölcsönzési és hitelfelvételi funkciókban. Minden piacon a disztribúció felét a szolgáltatók, a másik felét pedig a hitelfelvevők keresik.

Többet itt Compound

Weboldal

Hol vásárolhat Compound?

trade astronaut

Vásároljon a Crypto.com Appon

Regisztráljon számlát pár percen belül és vásároljon kriptot kártyával vagy banki átutalással.

appstoregoogle play
trade rocket

Kereskedjen a Crypto.com Exchangen

Fizessen be kriptot a tőzsdénkre és kereskedjen alacsony díjakkal és bő likviditással.

Kapcsolódó források

bulb icon

Ha még nem ismeri a kriptovalutákat, a Crypto.com Egyetem és a Súgóközpont segítségével megtanulhatja, hogyan kezdjen Bitcoint, Ethereumot és más kriptovalutákat vásárolni.

bulb icon

A Compound jelenlegi árának az Ön által választott fiat valutában való ellenőrzéséhez használhatja a Crypto.com váltó funkcióját az oldal jobb felső sarkában.

A Compound ár értesítés oldal része a következőnek: Crypto.com árindex,amely az árelőzményeket és - értesítéseket, piaci kapitalizációt és a top kriptovaluták élő grafikonjait tartalmazza.

COMP Árstatisztikák

Compound Ár

$49.33

24 órás csúcs / 24 órás mélypont

N/A

7 napos csúcs / 7 napos mélypont

N/A

30 napos csúcs / 30 napos mélypont

N/A

90 napos csúcs / 90 napos mélypont

N/A

All-time high / All-time low

N/A

Trending

Pénzváltó

Összeg

COMP

COMP

1 COMP = 49.33 USD

Az árfolyam kizárólag tájékoztató jellegű. Utolsó frissítés:

Általános információ

Közösségi felületek

Szerződéscím

 • icon

  Ethereum

  0xc00e94cb662c3520282e6f5717214004a7f26888


 • icon

  BNB Smart Chain (BEP20)

  0x52ce071bd9b1c4b00a0b92d298c512478cad67e8


 • icon

  Solana

  AwEauVaTMQRB71WeDnwf1DWSBxaMKjEPuxyLr1uixFom


COMP Árstatisztikák

Compound Ár

$49.33

24 órás csúcs / 24 órás mélypont

N/A

7 napos csúcs / 7 napos mélypont

N/A

30 napos csúcs / 30 napos mélypont

N/A

90 napos csúcs / 90 napos mélypont

N/A

All-time high / All-time low

N/A

Trending

A vállalat

Copyright © 2018 - 2024 Crypto.com. All rights reserved.

Felhasználási feltételek

Adatvédelemi figyelmeztetés

Státusz

Cookie Preferences

certificate: AICPA
certificate: SGS
certificate: SGS-27001
certificate: PCI-DSS
certificate: BSI