Coins
19,013
Markedsværdi
$1,519.43 B USD
24t. prisændring

+0.61%

24t. Vol
$47.56 B USD
Dominans
BTC: 49.08%, ETH: 16.18%
ETH Gas
35 Gwei

ETC

Ethereum Classic

ETC

Føj til watchlist

$18.78 USD

N/A

(24H)

0.0004975 BTC

-0.78%

(24H)

Ethereum Classic Prisgraf (USD)

Loading...

Markedsværdi (USD)

$2.71 B

24 T. VOLUMEN (USD)

$171.65 M

Cirkulerende udbud

144.28 M ETC

Maks. udbud

210.7 M ETC

Total Supply

210.7 M ETC

Hvordan føles markedet for Ethereum Classic i dag?

Crypto.com

Hvordan har du det med Ethereum Classic i dag? Stem for at se resultater

Generelle oplysninger

Kontraktadresse

  • icon

    BNB Smart Chain (BEP20)

    0x3d6545b08693dae087e957cb1180ee38b9e3c25e

Om Ethereum Classic

Rangering #28

Ethereum Classic Prisopsummeringer

Sensete data

Ethereum Classics pris i dag er US$18.78, med en 24-timers handelsvolumen på $171.65 M, ETC er steget +0.00% i de sidste 24 timer.ETC har et cirkulerende udbud på 144.28 M ETC i omløb og et maksimalt udbud på 210.7 M ETC.


Hvad er Ethereum Classic

Ethereum Classic (ETC) er en decentraliseret platform, der afvikler smart-kontrakter eller applikationer, der har til formål at afvikles præcist som programmeret uden bekymringer om tredjepartsinterferens, nedetid, censur eller svindel. Ethereum Classic repræsenterer fortsættelsen af den oprindelige Ethereum blockchain efter et exploit, der resulterede i millioner af stjålne Ether.

En kort historik om Ethereum Classic

Ethereum blockchainenen er et enkelt netværk, hvor kryptovalutaen Ether var den primære valuta, der understøttede transaktioner. Men i juni 2016 blev der under et hack stjålet aktiver til en værdi af $50 millioner USD. Følgeligt blev netværket delt og hard-forkede for at sikre dem. Ethereum Classic opstod som en forgrenet version af Ethereums blockchainen, hvor den anden var Ethereum selv. Ifølge optegnelser før hacket splittede de Ethereum for at tilbageføre de stjålne aktiver til deres retmæssige ejere.

Grayscale Ethereum Classic Trust investerer udelukkende og passivt i Ethereum Classic, hvilket giver investorer mulighed for at opnå eksponering til ETC i form af sikkerhed og samtidig undgå vanskelighederne ved at købe, opbevare og sikre ETC direkte.

Den virtuelle Ethereum-maskine (EVM) er en decentraliseret Turing-komplet virtuel maskine, der kan afvikle programmer over et verdensomspændende netværk af offentlige noder. I modsætning til andre, såsom Bitcoins kode, er den virtuelle maskines instruktionssæt Turing-komplet. Gas, et internt transaktionsprissystem, afbøder spam og allokerer netværksressourcer.

Ethereum Classic giver udviklere mulighed for at oprette og implementere smart-kontrakter, der er autonome, selvafviklende kodeblokke, der udfører bestemte funktioner i henhold til forudbestemte omstændigheder.

Sådan fungerer Ethereum Classic

Ethereum Classic er en kryptovaluta, der er næsten identisk med Ethereum. Det er en blockchain, der erstatter betalinger og producerer smart kontrakter og apps, som brugerne kan eje, overføre ejerskab til og interagere med. At tillade et Turing komplet programmeringssprog indebærer, at udviklere kan skabe automatiserede apps, der kan overvåges ved hjælp af betingede resultater.

Med andre ord kan kontrakterne handle uden involvering af en tredjepart, såsom en advokat. Smart kontrakter kan sammenlignes med if-this-udsagn ved, at hvis kontraktens handlinger eksekveres, afvikles kontraktens svarparametre. Hvis kontraktkriterierne ikke er opfyldt, kan der opstå en bøde, eller kontrakten kan opsiges, afhængigt af de betingelser, der er aftalt ved kontraktens indtrædelse.

Som alle andre blockchains, holder Ethereum Classic en komplet fortegnelse over alle transaktioner i en delt database. Desuden holder den styr på den seneste status for alle smart-kontrakter understøttet af blockchain og brugerbalancer, som kan overføres digitalt til en anden brugers wallet. Mining af ERC20-tokens, via proof of work (PoW)-mekanismen, driver alle aktiviteter på netværket.

Hvad bruges Ethereum Classic til

Ethereum Classic gør det lettere at afvikle smart-kontrakter ved hjælp af fordelene opnået ved decentraliseret styring.

I Ethereum Classic repræsenterer kodelinjer en aftale mellem køber og sælger i en smart-kontrakt; den smart-kontrakt afvikles derefter automatisk udfra kontraktens vilkår. Derfor er der ikke behov for en central myndighed til ekstern overvågning eller censur, da koden kontrollerer kontraktafviklingen.

En af de største bekymringer ved Ethereum Classic er dets mulige skalerbarhedsgrænser. Netværket kan typisk håndtere 15 transaktioner i sekundet; dette er dog væsentligt færre end betalingsnetværk som Visa, der kan håndtere tusindvis af transaktioner i sekundet. Selvom Ethereum Classic har gennemgået adskillige softwareopgraderinger, er skalerbarheden af dets betalingssystemer stadig et af dets største problemer i fremtiden. Ethereum Classic håndterer omkring $5.000 USD i timen. At Coinbase støttede en coin, der kun har $5.000 USD i transaktioner pr. time tilsvarer uagtsomhed.

Mere om Ethereum Classic

Websted

Hvor kan du købe Ethereum Classic?

trade astronaut

Køb på Crypto.com App

Opret en konto på få minutter og køb krypto ved hjælp af betalingskort eller bankoverførsel.

appstoregoogle play
trade rocket

Handl på Crypto.com Exchange

Indsæt krypto på vores exchange og handl med dyb likviditet og lave gebyrer.

Relevante ressourcer

bulb icon

Hvis du er ny i krypto, så brug Crypto.com universitetet og vores Hjælpe Center til at lære, hvordan du kommer i gang med at købe Bitcoin, Ethereum og andre kryptovalutaer.

bulb icon

For at tjekke den aktuelle pris på Ethereum Classic i din ønskede fiat valuta, kan du bruge Crypto.com's konverteringsfunktion i det øverste højre hjørne af skærmbilledet.

Prissiden for Ethereum Classic er blot en af Crypto.com prisindeks der inkluderer prishistorik, pris ticker, markedsværdi og live pris graf for de mest populære kryptovalutaer.

ETC Prisstatistikker

Ethereum Classic Pris

$18.78

24 timers højeste pris / 24 timers mindstepris

N/A

7 dages højeste pris / 7 dages mindstepris

N/A

30 dages højeste pris / 30 dages mindstepris

N/A

90 dages højeste pris / 90 dages mindstepris

N/A

Populære

Valutaomregner

Beløb

ETC

ETC

1 ETC = 18.78 USD

Vekselraten er kun til referencebrug. Sidste ændring:

Generelle oplysninger

Kontraktadresse

  • icon

    BNB Smart Chain (BEP20)

    0x3d6545b08693dae087e957cb1180ee38b9e3c25e

ETC Prisstatistikker

Ethereum Classic Pris

$18.78

24 timers højeste pris / 24 timers mindstepris

N/A

7 dages højeste pris / 7 dages mindstepris

N/A

30 dages højeste pris / 30 dages mindstepris

N/A

90 dages højeste pris / 90 dages mindstepris

N/A

Populære

Virksomhed

Copyright © 2018 - 2023 Crypto.com. All rights reserved.

Vilkår og betingelser

Fortrolighedserklæring

Status

Cookie Preferences

certificate: AICPA
certificate: SGS
certificate: SGS-27001
certificate: PCI-DSS
certificate: BSI