Monede
20,036
Capitalizare de piață
$2,425.99 B USD
Schimbare (24 de ore)

-1.51%

Volum per 24h
$128.8 B USD
Dominanță
BTC: 50.18%, ETH: 16.87%
Gaz ETH
51 Gwei

STORJ

Storj

STORJ

Adăugați la lista de Vizionare

$0.7958 USD

N/A

(24H)

0.00001257 BTC

+6.16%

(24H)

Graficul prețurilor Storj ( USD )

Loading...

Capitalizare de piață (USD)

$325.38 M

VOLUM 24H (USD)

$87.17 M

Rezervă Circulantă

408.85 M STORJ

Rezervă Maximă

N/A

Rezervă Totală

425 M STORJ

Care este pulsul pieței în privința Storj astăzi?

Crypto.com

Ce părere ai despre Storj astăzi? Votați pentru a putea vedea rezultatele

Informații generale

Adresa Contractului

  • icon

    Ethereum

    0xb64ef51c888972c908cfacf59b47c1afbc0ab8ac

Despre Storj

Poziție #197

Storj Rezumate de preț

Ultimele date

Astăzi prețul Storj este de US$0.7958, cu un volum de tranzacționare în 24 de ore de $87.17 M. STORJ este +0.00% în ultimele 24 de ore.STORJ are o rezervă circulantă de408.85 M STORJ.


Ce este Storj?

Storj este o rețea de stocare în cloud descentralizată, bazată pe Ethereum, criptată de la un capăt la altul. Aceasta combină avantajele stocării în cloud și ale tehnologiei blockchain pentru a rezolva problemele legate de eșecurile de date și de securitate în soluțiile de stocare în cloud. Oferind o alternativă la soluțiile tradiționale de stocare în cloud, precum cele oferite de Amazon sau Google, Storj își propune să transforme peisajul de stocare în cloud prin oferirea unei platforme care nu suferă întreruperi și care nu poate fi cenzurată sau monitorizată.

Operatorii nodurilor de stocare de pe Storj sunt recompensați cu tokenuri STORJ, tokenul de utilitate ERC-20 nativ al platformei, pentru că oferă stabilitate, stocare pe termen lung și lățime de bandă rețelei.

Un scurt istoric al Storj

Storj Labs, compania din spatele platformei Storj, a fost co-fondată de Shawn Wilkinson și John Quinn în 2014. La sfârșitul anului 2018, aceasta a lansat Storj (pronunțat ca "stocare"), o soluție de stocare în cloud descentralizată, open-source, care utilizează tehnologia blockchain pentru a furniza servicii de stocare în cloud criptate de la un capăt la altul, permițând utilizatorilor să își stocheze datele într-o rețea distribuită.

Rețeaua Storj a fost fondată pe protocolul Bitcoin, cu prima versiune a tokenului său nativ Storjcoin X (SJCX). Cu toate acestea, în octombrie 2017, rețeaua s-a transferat pe blockchain-ul Ethereum și a renunțat la SJCX. Deținătorilor de monede SJCX li s-a permis să își convertească monedele în noul token STORJ într-un raport de 1:1 până în luna decembrie a aceluiași an.

Potrivit Crunchbase, Storj a strâns până în prezent un total de 35,4 milioane de dolari americani în investiții în șapte runde. Prima sa rundă de investiții a fost realizată în august 2014, strângând un total de 500.000 USD în cadrul unui crowdsale. Prima sa rundă de capital de risc a fost realizată în 2015, iar în 2016 a strâns 1,8 milioane de USD într-o rundă de lansare. În 2017, Biroul de Dezvoltare Economică al Guvernatorului din Utah (GOED) a acordat Storj un grant de 100.000 USD. În același an, a strâns încă 3 milioane de USD într-o rundă condusă de Stream Ventures, BnkToTheFuture și Gabriel Jarrosson. Cea mai recentă investiție a sa a venit sub forma unei runde de ofertă inițială de monede (ICO) la 11 iulie 2017.

La lansare, STORJ a avut o ofertă limitată de 500 de milioane de tokenuri STORJ. După crearea inițială a acestor 500 de milioane de tokenuri STORJ în 2017, Storj a blocat 245 de milioane de tokenuri în rezerve și a pus în circulație un total de 70 de milioane de tokenuri. În urma vânzării de tokenuri mai târziu în acel an, 75 de milioane de STORJ au fost arse (scoase din circulație), ceea ce a dus noua ofertă totală de tokenuri în circulație la puțin mai puțin de 425 de milioane. Nu se vor mai crea noi tokenuri odată ce această ofertă totală va fi epuizată.

Cum funcționează Storj

Pe scurt, Storj criptează, shards (împărțirea unui blockchain în mai multe bucăți) și distribuie datele către noduri din întreaga lume pentru stocare. Ca atare, nicio entitate nu poate avea acces la toate datele încărcate, asigurându-se că participanții la rețea păstrează controlul și proprietatea deplină asupra datelor lor.

Rețeaua oferă o opțiune de stocare în cloud distribuită, criptată și bazată pe blockchain, care este atât open source, cât și pretins sustenabilă. Printre aspectele cheie ale platformei se numără criptarea de la un capăt la altul, tehnologia peer-to-peer (P2P) și disponibilitatea ridicată. Aceasta pretinde că elimină întreruperile, timpii de nefuncționare, degradarea biților, ransomware și încălcările de date la o fracțiune din costul soluțiilor tradiționale de stocare în cloud, cu viteze de descărcare mai rapide.

Storj integrează o serie de mecanisme de securitate pentru a garanta că blockchain-ul este sigur și rezistent la hacking. Ca parte a acestei strategii, încorporează un design de încredere, o disponibilitate ridicată multi-regiune, criptare implicită și controale de acces bazate pe margine.

Criptomoneda sa nativă, STORJ, este un token utilitar ERC-20 care permite utilizatorilor să primească compensații pentru închirierea spațiului de stocare în exces în schimbul serviciilor platformei Storj.

Pentru ce se utilizează Storj?

În calitate de token nativ al platformei, STORJ este folosit ca metodă de plată în rețea. Utilizatorii pot închiria spațiu pe disc redundant și pot plăti pentru încărcarea datelor în cloud folosind STORJ. În mod similar, nodurile de stocare pot primi și vinde STORJ ca o compensație pentru spațiul și lățimea de bandă suplimentare.

Oricine dispune de hardware care îndeplinește cerințele Storj poate opera un nod. De asemenea, oferă o modalitate prin care oamenii pot fi plătiți pentru spațiul lor de stocare suplimentar în tokenul de utilitate STORJ al rețelei.

Mai multe despre Storj

Website

De unde puteți cumpăra Storj?

trade astronaut

Cumpărați de pe aplicația Crypto.com

Înscrieți-vă pentru un cont în câteva minute și puteți cumpăra criptomonede folosind cardul de credit sau prin transfer bancar.

appstoregoogle play
trade rocket

Tranzacționați pe Crypto.com Exchange

Depuneți criptomonede pe exchange-ul nostru și tranzacționați cu lichiditate profundă și comisioane mici.

Resurse relevante

bulb icon

Dacă sunteți nou în crypto, utilizați Universitatea Crypto.com și Centrul nostru de asistență pentru a afla cum să începeți să cumpărați Bitcoin, Ethereum și alte criptomonede.

bulb icon

Pentru a verifica prețul Storj direct în moneda fiat aleasă de dvs., puteți utiliza funcția de conversie a Crypto.com din colțul din dreapta sus al acestei pagini.

Pagina cu prețul Storj este doar una în Indicele Prețurilor Crypto.com prezintă istoricul prețurilor, ticker de prețuri, capitalizarea pieței și graficele live pentru criptomonedele de top.

STORJ Statistici Preț

Storj Preț

$0.7958

Maxim 24H / Minim 24H

N/A

Maxim pe 7z / Minim pe 7z

N/A

Maxim în 30 de zile / Minim în 30 de zile

N/A

Maxim în 90 de zile / Minim în 90 de zile

N/A

All-time high / All-time low

N/A

Populare

Convertor de Valută

Suma

STORJ

STORJ

1 STORJ = 0.7958 USD

Tariful este doar pentru referință. Ultima actualizare:

Informații generale

Adresa Contractului

  • icon

    Ethereum

    0xb64ef51c888972c908cfacf59b47c1afbc0ab8ac

STORJ Statistici Preț

Storj Preț

$0.7958

Maxim 24H / Minim 24H

N/A

Maxim pe 7z / Minim pe 7z

N/A

Maxim în 30 de zile / Minim în 30 de zile

N/A

Maxim în 90 de zile / Minim în 90 de zile

N/A

All-time high / All-time low

N/A

Populare

Companie

Copyright © 2018 - 2024 Crypto.com. All rights reserved.

Termeni și Condiții

Notificare de Confidențialitate

Status

Cookie Preferences

certificate: AICPA
certificate: SGS
certificate: SGS-27001
certificate: PCI-DSS
certificate: BSI