Monede
19,921
Capitalizare de piață
$2,044.14 B USD
Schimbare (24 de ore)

-1.44%

Volum per 24h
$86.67 B USD
Dominanță
BTC: 49.01%, ETH: 17.01%
Gaz ETH
54 Gwei

CKB

Nervos Network

CKB

Adăugați la lista de Vizionare

$0.009927 USD

N/A

(24H)

0.0000001906 BTC

-7.45%

(24H)

Graficul prețurilor Nervos Network ( USD )

Loading...

Capitalizare de piață (USD)

$432.65 M

VOLUM 24H (USD)

$50.96 M

Rezervă Circulantă

43.58 B CKB

Rezervă Maximă

N/A

Total Supply

44.28 B CKB

Care este pulsul pieței în privința Nervos Network astăzi?

Crypto.com

Ce părere ai despre Nervos Network astăzi? Votați pentru a putea vedea rezultatele

Despre Nervos Network

Poziție #141

Nervos Network Rezumate de preț

Ultimele date

Astăzi prețul Nervos Network este de US$0.009927, cu un volum de tranzacționare în 24 de ore de $50.96 M. CKB este +0.00% în ultimele 24 de ore.CKB are o rezervă circulantă de43.58 B CKB.


Ce este Nervos Network (CKB)?

Rețeaua Nervos (CKB) este un ecosistem blockchain public cu sursă deschisă. Platforma a fost denumită după sistemul nervos uman, deoarece joacă o funcție similară pe piață: permite conectarea diverselor sisteme între ele.

Pentru a spori interoperabilitatea pieței, rețeaua are un design unic cu două straturi. Acest design adaugă, de asemenea, funcționalitate și scalabilitate platformei.

CKByte (CKB) este tokenul său utilitar nativ.

Un scurt istoric al rețelei Nervos (CKB)

Proiectul Nervos a fost lansat în 2018 pentru a găsi o soluție la problemele de scalabilitate care afectau rețelele de tip Layer-1, în special platformele de smart contracts la acel moment. Nervos a urmărit să creeze un blockchain care să poată îndeplini cerințele de performanță ale cazurilor de utilizare corporativă.

Rețeaua principală a Nervos a intrat în funcțiune în noiembrie 2019. Este un blockchain public cu un design arhitectural unic care își împarte infrastructura într-un singur strat de bază (Layer-1) și un strat de aplicații de înaltă performanță (Layer-2). Dezvoltatorii Nervos creează un set de protocoale care vor oferi scalabilitatea și mediul necesar pentru a rula aplicații.

Stratul de bază este baza comună de cunoștințe Nervos. Acesta este un blockchain de uz general Proof of Work (PoW) care acționează ca motor de consens pentru aplicațiile și straturile de aplicații bazate pe Nervos. Acest strat de bază include, de asemenea, un token utilitar nativ, CKByte (CKB). CKByte este utilizat pentru gestionarea resurselor și pentru stimulente de minerit, permițând accesul purtătorului la spațiul de stocare a stării pe blockchain CKB. În plus, participanții pot bloca tokenuri în NervosDAO, permițând ca investițiile să fie compensate sau "mărite" în funcție de participațiile lor.

Blocul de geneză al rețelei Nervos conținea 33,6 miliarde de CKB, din care 8,4 miliarde au fost arse.

Cum funcționează rețeaua Nervos (CKB)

Rețeaua Nervos blockchain combină securitatea unui blockchain PoW cu scalabilitatea unei soluții de scalare off chain. Baza comună de cunoștințe Nervos Network este utilizată în această tehnică cu mai multe straturi, păstrând separat starea și calculul. Acesta este modul în care Nervos poate oferi o interoperabilitate completă a pieței.

Baza comună de cunoștințe este un blockchain de nivel 1 care funcționează în timp real. Este un registru distribuit care nu poate fi modificat și securizează cunoștințele comune ale rețelei, garantând că starea blockchainului este salvată și specificată. Stratul de calcul este cel de-al doilea strat din această ecuație. Această abordare off chain se ocupă de majoritatea tranzacțiilor și creează noi stări. Pe acest strat, dezvoltatorii își pot programa și executa rutinele.

Al doilea strat permite creșterea și interoperabilitatea, care poate alimenta o întreagă piață de aplicații. Dezvoltatorii au dezvăluit o serie de instrumente integrate care permit dezvoltatorilor să creeze aplicații universale. Această metodologie permite aplicațiilor să aleagă cele mai bune metode de generare în funcție de propriile cerințe.

Pentru ce este utilizată rețeaua Nervos (CKB)?

Potrivit dezvoltatorilor, platforma ar putea funcționa ca un blockchain de "stocare a activelor". Scopul proiectului este de a pune bazele unei rețele publice globale care va permite accesul la toate serviciile și capacitățile blockchain.

În plus, platforma umple o nișă de piață cheie pe care dezvoltatorii o râvnesc de mult timp. Împreună cu structura stratificată a rețelei, aceste calități o poziționează bine pentru viitor. Nervos Network încorporează protocoale de securitate sofisticate pentru a asigura siguranța proiectelor și a tokenurilor utilizatorilor. Rețeaua a fost validată de terțe părți și este open source.

Tokenul de utilitate al rețelei, CKByte (CKB), este utilizat pentru gestionarea resurselor și pentru stimulentele de minerit, permițând purtătorului accesul la spațiul de stocare a stării pe blockchain CKB. Minerii folosesc mecanismul PoW pentru a verifica blocurile, iar rețeaua permite mineritul ASIC pentru a crește puterea de hashing. În plus, participanții pot bloca tokenuri în NervosDAO, permițând ca investițiile să fie compensate sau să obțină randament pentru participațiile lor.

Mai multe despre Nervos Network

Website

De unde puteți cumpăra Nervos Network?

trade astronaut

Cumpărați de pe aplicația Crypto.com

Înscrieți-vă pentru un cont în câteva minute și puteți cumpăra criptomonede folosind cardul de credit sau prin transfer bancar.

appstoregoogle play
trade rocket

Tranzacționați pe Crypto.com Exchange

Depuneți criptomonede pe exchange-ul nostru și tranzacționați cu lichiditate profundă și comisioane mici.

Resurse relevante

bulb icon

Dacă sunteți nou în crypto, utilizați Universitatea Crypto.com și Centrul nostru de asistență pentru a afla cum să începeți să cumpărați Bitcoin, Ethereum și alte criptomonede.

bulb icon

Pentru a verifica prețul Nervos Network direct în moneda fiat aleasă de dvs., puteți utiliza funcția de conversie a Crypto.com din colțul din dreapta sus al acestei pagini.

Pagina cu prețul Nervos Network este doar una în Indicele Prețurilor Crypto.com prezintă istoricul prețurilor, ticker de prețuri, capitalizarea pieței și graficele live pentru criptomonedele de top.

CKB Statistici Preț

Nervos Network Preț

$0.009927

Maxim 24H / Minim 24H

N/A

Maxim pe 7z / Minim pe 7z

N/A

Maxim în 30 de zile / Minim în 30 de zile

N/A

Maxim în 90 de zile / Minim în 90 de zile

N/A

All-time high / All-time low

N/A

Populare

Convertor de Valută

Suma

CKB

CKB

1 CKB = 0.009927 USD

Tariful este doar pentru referință. Ultima actualizare:

CKB Statistici Preț

Nervos Network Preț

$0.009927

Maxim 24H / Minim 24H

N/A

Maxim pe 7z / Minim pe 7z

N/A

Maxim în 30 de zile / Minim în 30 de zile

N/A

Maxim în 90 de zile / Minim în 90 de zile

N/A

All-time high / All-time low

N/A

Populare

Companie

Copyright © 2018 - 2024 Crypto.com. All rights reserved.

Termeni și Condiții

Notificare de Confidențialitate

Status

Cookie Preferences

certificate: AICPA
certificate: SGS
certificate: SGS-27001
certificate: PCI-DSS
certificate: BSI