Monede
22,523
Capitalizare de piață
$2,627.9 B USD
Schimbare (24 de ore)

+0.26%

Volum per 24h
$49.17 B USD
Dominanță
BTC: 50.17%, ETH: 15.99%
Gaz ETH
3 Gwei

BTCB

Bitcoin BEP2

BTCB

Adăugați la lista de Vizionare

$66,941.24 USD

N/A

(24H)

1.03 BTC

+0.01%

(24H)

Graficul prețurilor Bitcoin BEP2 ( USD )

Loading...

Capitalizare de piață (USD)

$3.83 B

VOLUM 24H (USD)

$12.23 M

Rezervă Circulantă

57,201 BTCB

Rezervă Maximă

N/A

Rezervă Totală

60,501 BTCB

Care este pulsul pieței în privința Bitcoin BEP2 astăzi?

Crypto.com

Ce părere ai despre Bitcoin BEP2 astăzi? Votați pentru a putea vedea rezultatele

Informații generale

Adresa Contractului

  • icon

    BNB Smart Chain (BEP20)

    0x7130d2a12b9bcbfae4f2634d864a1ee1ce3ead9c

Despre Bitcoin BEP2

Poziție #208

Bitcoin BEP2 Rezumate de preț

Ultimele date

Astăzi prețul Bitcoin BEP2 este de US$66,941.24, cu un volum de tranzacționare în 24 de ore de $12.23 M. BTCB este +0.00% în ultimele 24 de ore.BTCB are o rezervă circulantă de57,201 BTCB.


Ce este Bitcoin BEP2?

Bitcoin BEP2 este o clonă Bitcoin emisă de lanțul BNB. Prețul său este întotdeauna similar cu cel al activului suport: Bitcoin, iar fiecare BTCB este susținut de un BTC real. Drept urmare, tokenurile BTCB ancorate sunt pe deplin susținute de propriul lor activ de rezervă, Bitcoin.

Un scurt istoric al Bitcoin BEP2

La 17 iunie 2019, Binance a decis să introducă tokenuri ancorate în criptomonedele de top. Astfel, în acest lot, a fost lansat și Bitcoin BEP2.

Pentru a înțelege conceptul de Bitcoin BEP2, este necesar să fie familiarizat cu conceptul de BEP2, o abreviere pentru Binance Chain Evolution Proposal 2. BEP2 este un standard tehnic pentru producerea și implementarea de noi tokenuri BNB Chain. Acesta stabilește un set de reguli și specificații tehnice pe care tokenurile trebuie să le respecte pentru a funcționa în cadrul ecosistemului BNB Chain. În același mod în care ERC20 este un token standard pe blockchainul Ethereum, BEP2 este tokenul standard pentru BNB Chain.

BEP2 este mai degrabă o colecție de specificații tehnice decât un software. Aceste reguli garantează faptul că tokenurile din ecosistemul BNB Chain pot interacționa fără probleme între ele. Tokenurile BEP2 pot fi utilizate pentru a reprezenta o varietate de active digitale și elemente comercializabile. Standardul asigură că toate acestea pot conviețui pașnic între ele și cu ecosistemul din jur.

Standardul BEP2 subliniază, de asemenea, unele dintre cele mai fundamentale și importante caracteristici ale tokenurilor create pe Binance Chain. Chiar dacă standardul enunță regulile, diverse tokenuri vor avea implementări diferite pentru cazurile de utilizare specifice concepute pentru ele. Cu toate acestea, existența unui astfel de standard reduce semnificativ volumul de muncă necesar dezvoltatorilor pentru a emite tokenuri.

Cum funcționează Bitcoin BEP2

BNB Chain, care găzduiește Bitcoin BEP2, se bazează pe consensul Tendermint BFT și pe consensul DPoS (delegated proof of stake), cu un strat de aplicație specializat. Acești doi algoritmi de consens s-au dovedit a fi o alternativă mai eficientă și mai fiabilă la proof of work (PoW).

BTCB sunt susținute 100% de moneda nativă în rezervă, care în cazul BTCB este Bitcoin (BTC). Adresele de rezervă sunt publice și pot fi publicate de oricine. Blockchainul face ca auditarea unei rezerve cripto să fie mult mai simplă decât în cazul unui tethering tipic de sold bancar. Pe Binance.com, se stabilește o pereche de tranzacționare între tokenul ancorat și moneda nativă, de exemplu, BTCB/BTC.

Cu o diferență de preț de aproximativ 0,1%, ordinele de cumpărare mari vor fi menținute pe perechea de tranzacționare de pe Binance. Acest lucru permite oricui să treacă cu ușurință de la tokenul ancorat la moneda nativă. În cazul în care acest ordin de cumpărare este completat, se va face un nou ordin și o sumă echivalentă de numerar va fi introdusă în Binance de la adresa rezervată. Întreaga sumă a ordinului de cumpărare și a numerarului de pe adresa de rezervă publicată va fi mai mare decât oferta totală de token fixat, garantând că există întotdeauna un suport de 100%.

Este demn de remarcat faptul că Binance a oferit detalii suplimentare despre Bitcoin BEP2 în anunțuri oficiale, fără a utiliza un white paper.

La ce se folosește Bitcoin BEP2?

Bitcoin BEP2 poate fi utilizat pentru a reprezenta o varietate de active digitale și obiecte comercializabile. Standardul asigură faptul că toate acestea pot trăi în armonie unele cu altele și cu ecosistemul înconjurător. Monedele stabile BEP2, cum ar fi BUSD, Bitcoin BEP2 pegged BEP2 și multe alte proiecte multichain folosesc caracteristicile BEP2.

Activul inițial al BNB Chain este BNB, care este utilizat pentru a plăti comisioane (similar cu gazul). Acest lucru implică faptul că, pentru a vă transfera tokenurile BEP2, trebuie să aveți, de asemenea, o cantitate modestă de BNB în portofelul dvs. Acest lucru oferă un stimulent pentru validatori de a include tranzacțiile în blockchain, deoarece vor fi plătiți în BNB ca recompensă pentru eforturile lor.

Mai multe despre Bitcoin BEP2

Website

Resurse relevante

bulb icon

Dacă sunteți nou în crypto, utilizați Universitatea Crypto.com și Centrul nostru de asistență pentru a afla cum să începeți să cumpărați Bitcoin, Ethereum și alte criptomonede.

bulb icon

Pentru a verifica prețul Bitcoin BEP2 direct în moneda fiat aleasă de dvs., puteți utiliza funcția de conversie a Crypto.com din colțul din dreapta sus al acestei pagini.

Pagina cu prețul Bitcoin BEP2 este doar una în Indicele Prețurilor Crypto.com prezintă istoricul prețurilor, ticker de prețuri, capitalizarea pieței și graficele live pentru criptomonedele de top.

BTCB Statistici Preț

Bitcoin BEP2 Preț

$66,941.24

Maxim 24H / Minim 24H

N/A

Maxim pe 7z / Minim pe 7z

N/A

Maxim în 30 de zile / Minim în 30 de zile

N/A

Maxim în 90 de zile / Minim în 90 de zile

N/A

Maximul istoric / Minimul istoric

N/A

Populare

Convertor de Valută

Suma

BTCB

BTCB

1 BTCB = 66,941.24 USD

Tariful este doar pentru referință. Ultima actualizare:

Informații generale

Adresa Contractului

  • icon

    BNB Smart Chain (BEP20)

    0x7130d2a12b9bcbfae4f2634d864a1ee1ce3ead9c

BTCB Statistici Preț

Bitcoin BEP2 Preț

$66,941.24

Maxim 24H / Minim 24H

N/A

Maxim pe 7z / Minim pe 7z

N/A

Maxim în 30 de zile / Minim în 30 de zile

N/A

Maxim în 90 de zile / Minim în 90 de zile

N/A

Maximul istoric / Minimul istoric

N/A

Populare

Companie

Copyright © 2018 - 2024 Crypto.com. All rights reserved.

Termeni și Condiții

Notificare de Confidențialitate

Status

Cookie Preferences

certificate: AICPA
certificate: SGS
certificate: SGS-27001
certificate: PCI-DSS
certificate: BSI