Coinok
22,030
Piaci kapitalizáció
$2,589 B USD
24h változás

-2.72%

24h volumen
$74.66 B USD
Dominancia
BTC: 50.65%, ETH: 16.09%
ETH Gas
11 Gwei

LEO

UNUS SED LEO

LEO

Figyelőlistához hozzáad

$5.59 USD

N/A

(24H)

0.00008053 BTC

-3.46%

(24H)

UNUS SED LEO Árfolyam grafikon (USD)

Loading...

Piaci kapitalizáció (USD)

$5.18 B

24 órás volumen (USD)

$3.37 M

Forgalomban lévő kínálat

926.22 M LEO

Max kínálat

N/A

Teljes kínálat

985.24 M LEO

Mit gondol ma a piac a mai UNUS SED LEO coinról?

Crypto.com

Mit gondol a UNUS SED LEO-ról ma? Szavazzon az eredmények megtekintéséhez

Általános információ

Szerződéscím

  • icon

    Ethereum

    0x2af5d2ad76741191d15dfe7bf6ac92d4bd912ca3

Rólunk UNUS SED LEO

Rangsor #23

UNUS SED LEO Összefoglaló az árakról

Legutóbbi adatok

A UNUS SED LEO árfolyama ma US$5.59, 24 órás kereskedési volumene $3.37 M. A(z) LEO árfolyama +0.00%-kal változott az elmúlt 24 órában.LEO forgalomban lévő kínálata 926.22 M LEO.


Mi az az UNUS SED LEO?

A UNUS SED LEO a Bitfinex kripto tőzsdét működtető iFinex utility tokenje. A token egyedi beceneve Aiszóposz egyik meséjének latin idézetéből származik. A LEO tokeneket két blokkláncon bocsátják ki: Ethereum, amely az eredeti kínálat 64%-át teszi ki, és EOS, amely a fennmaradó 36%-ot teszi ki.

A UNUS SED LEO rövid története

Az UNUS SED LEO 2019 májusában fogalmazódott meg az iFinexben, amikor a hatóságok lefoglalták a Crypto Capital, az iFinex kifizetéseit kezelő vállalkozás készpénzének egy részét. iFinex, a Bitfinex anyavállalata nem tartotta lehetségesnek, hogy visszaszerezze ezeket a pénzeket, és ehelyett létrehozta a LEO tokent, hogy megoldja ezt a problémát.

A kezdeti tőzsdei kibocsátás (IEO) során összesen 1 milliárd mintelt UNUS SED LEO tokent értékesítettek, egyenként 1 USDT árfolyamon. Összesen 1 milliárd USD-t gyűjtöttek össze 10 nap alatt. Ennek eredményeként az iFinexnek sikerült fedeznie a Crypto Capital panamai bankkal szemben elvesztett 850 millió dollárt.

A token szokatlan neve a latin "Unus sed leo" kifejezésből ered, és Aiszóposz meséjében jelenik meg. A mondás lefordítva 'egy, de oroszlán', azt fejezi ki, hogy a minőség fontosabb, mint a mennyiség.

A Bitfinex közösségének megerősítésére tervezett kriptovaluta lehetővé teszi ügyfeleinek, hogy megspórolják a kereskedési díjakat. A kedvezmény összegét az határozza meg, hogy az ügyfél mennyi LEO-t tart a számláján, a megtakarítás pedig három szintre oszlik. Az ingadozás attól függ, hogy egy kereskedési pár az kripto-kripto vagy kripto-stablecoin.

Hogyan működik az UNUS SED LEO

Ha arról beszélünk, hogy a Bitfinex milyen problémákat szeretne megoldani a LEO-val, akkor az elsődleges cél a Bitfinex közösség fejlesztése és a tranzakciók feldolgozásából származó előnyök kihasználása a Bitfinex ökoszisztémában.

A token ráadásul visszavásárlási és égetési mechanizmussal működik, és korlátozott az élettartama. A Bitfinex a bevételeinek 27%-át költi tokenek visszavásárlására égetés céljából. A Bitfinex dashboard alapos és átlátható nyilvántartást ad a tokenvásárlásról és -égetésről. Az iFinex kötelezettséget vállalt a jelenlegi piaci árfolyamon történő visszavásárlási rendszerre addig, amíg egyetlen token sem marad kereskedelmi forgalomban. Más szavakkal, a LEO-t nem úgy tervezték, hogy a token örökké fennmaradjon. Mivel az iFinex a Tether működésének jelentős részét birtokolja, korábban azt feltételezték, hogy a visszavásárlási számadatok a Tether bevételeit is tartalmazzák

A UNUS SED LEO fehér könyve szerint az iFinex 2016-os támadásából visszaszerzett BTC 80%-a szintén a visszavásárlási rendszerre megy. Eddig 6,5 BTC-t sikerült visszaszerezni. Továbbá, ha az iFinex valaha is visszaszerzi az elveszett pénzt, amelyet az amerikai kormány foglalt le a Crypto Capitaltól, akkor a visszaszerzett eszközök 95%-a szintén a visszavásárlási programba kerül.

A cikk írásakor az 1 milliárd tokenes készletből 61 790 865 LEO-t égettek el, ami több mint 232 millió dollárnak felel meg.

Mire használják az UNUS SED LEO-t?

A LEO az iFinex ökoszisztéma középpontjában álló utility token. A token tulajdonosok a vállalat teljes portfóliójából és a jövőbeli projektekből, termékekből és szolgáltatásokból részesülnek.

A LEO token a tulajdonosainak szabadságot és átjárhatóságot biztosít. Lehetővé teszi, hogy a kriptopénzt a decentralizált tőzsdék (DEX-ek) és decentralizált alkalmazások (DApp-ok) szélesebb körében használják.

A Bitfinex továbbá kapcsolódási pontként szolgál az Ethereum és az EOS között, lehetővé téve a LEO token átutalását a két platform között. Ennek eredményeképpen a token mind az ERC20, mind az EOS szabványokban felhasználható.

Többet itt UNUS SED LEO

Weboldal

Kapcsolódó források

bulb icon

Ha még nem ismeri a kriptovalutákat, a Crypto.com Egyetem és a Súgóközpont segítségével megtanulhatja, hogyan kezdjen Bitcoint, Ethereumot és más kriptovalutákat vásárolni.

bulb icon

A UNUS SED LEO jelenlegi árának az Ön által választott fiat valutában való ellenőrzéséhez használhatja a Crypto.com váltó funkcióját az oldal jobb felső sarkában.

A UNUS SED LEO ár értesítés oldal része a következőnek: Crypto.com árindex,amely az árelőzményeket és - értesítéseket, piaci kapitalizációt és a top kriptovaluták élő grafikonjait tartalmazza.

LEO Árstatisztikák

UNUS SED LEO Ár

$5.59

24 órás csúcs / 24 órás mélypont

N/A

7 napos csúcs / 7 napos mélypont

N/A

30 napos csúcs / 30 napos mélypont

N/A

90 napos csúcs / 90 napos mélypont

N/A

All-time high / All-time low

N/A

Trending

Pénzváltó

Összeg

LEO

LEO

1 LEO = 5.59 USD

Az árfolyam kizárólag tájékoztató jellegű. Utolsó frissítés:

Általános információ

Szerződéscím

  • icon

    Ethereum

    0x2af5d2ad76741191d15dfe7bf6ac92d4bd912ca3

LEO Árstatisztikák

UNUS SED LEO Ár

$5.59

24 órás csúcs / 24 órás mélypont

N/A

7 napos csúcs / 7 napos mélypont

N/A

30 napos csúcs / 30 napos mélypont

N/A

90 napos csúcs / 90 napos mélypont

N/A

All-time high / All-time low

N/A

Trending

A vállalat

Copyright © 2018 - 2024 Crypto.com. All rights reserved.

Felhasználási feltételek

Adatvédelemi figyelmeztetés

Státusz

Cookie Preferences

certificate: AICPA
certificate: SGS
certificate: SGS-27001
certificate: PCI-DSS
certificate: BSI