Coinok
22,030
Piaci kapitalizáció
$2,589 B USD
24h változás

-2.72%

24h volumen
$74.66 B USD
Dominancia
BTC: 50.65%, ETH: 16.09%
ETH Gas
11 Gwei

ICP

Internet Computer

ICP

Figyelőlistához hozzáad

$9.75 USD

N/A

(24H)

0.0001453 BTC

-5.40%

(24H)

Internet Computer Árfolyam grafikon (USD)

Loading...

Piaci kapitalizáció (USD)

$4.53 B

24 órás volumen (USD)

$100.62 M

Forgalomban lévő kínálat

464.95 M ICP

Max kínálat

N/A

Teljes kínálat

519.57 M ICP

Mit gondol ma a piac a mai Internet Computer coinról?

Crypto.com

Mit gondol a Internet Computer-ról ma? Szavazzon az eredmények megtekintéséhez

Általános információ

Szerződéscím

  • icon

    ICP

    ryjl3-tyaaa-aaaaa-aaaba-cai

Rólunk Internet Computer

Rangsor #25

Internet Computer Összefoglaló az árakról

Legutóbbi adatok

A Internet Computer árfolyama ma US$9.75, 24 órás kereskedési volumene $100.62 M. A(z) ICP árfolyama +0.00%-kal változott az elmúlt 24 órában.ICP forgalomban lévő kínálata 464.95 M ICP.


Mi az az Internet Computer

Az Internet Computer (ICP) a Dfinity Foundation által kifejlesztett nyilvános blokklánc hálózat, amelyet az Internet Computer Protocol (ICP) decentralizált protokolljára épülő okosszerződések befogadására terveztek. A natív tokenje, az ICP, egy utility token, amely lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy részt vegyenek az Internet Computer hálózat irányításában.

A protokoll az egyes számítógépek erejét egy zökkenőmentes univerzumban egyesíti. Megkísérli csökkenteni a platformkockázatot, valamint a rendszerek tervezésének és karbantartásának bonyolultságát. Ezáltal a fejlesztőknek is lerövidülne az új termékek kiadásához szükséges idő.

Az Internet Computer rövid története

Amikor a mainnet és az ICP token 2021 májusában debütált, az ICP a piaci kapitalizáció szempontjából az egyik legértékesebb kriptovaluta volt. Sajnos a bevezetését követő hónapban az értéke nagyjából 95%-kal esett, ami miatt bennfentes kereskedelemmel kapcsolatos vádak merültek fel.

A Dominic Williams által alapított DFINITY mögött olyan befektetők állnak, mint az Andreessen Horowitz, a Polychain Capital, az Amino Capital, az SV Angel, az Eterna Capital és az Aspect Ventures, és 121 millió dollárnyi tőkefinanszírozást gyűjtöttek.

Az ICP lehetővé teszi az egyéneknek, hogy egy új, nyílt internetet hozzanak létre, amely jobb üzletet kínál az ügyfeleknek, csökkentve a felhasználói költségeket. Az ICP ugyanazon az elven működik, mint más blokkláncos kriptovaluták, okosszerződéseket vagy kódokat használ, amelyek a felhasználók közötti megállapodásként szolgálnak. Az Internet Computer weboldalakat, szolgáltatásokat, alkalmazásokat és vállalati rendszereket hoz létre.

Hogyan működik az Internet Computer

Az ICP verziójában olyan csomópontok vannak, amelyek egy véletlen számot, úgynevezett random beacon-t generálnak, amelyet a következő csomópontok kiválasztására használnak. Ez vezérli a platform protokolljait. Az eszköz a threshold relay konszenzusmodell néven ismert, és ez az egyik elsődleges összetevője az ICP-nek.

Az Internet Computer az úgynevezett "chain key" technológiát is alkalmazza. A lánckulcs-technológia két részre osztja az okosszerződés funkcióinak végrehajtását. Az első fajta lehívás a "frissítési lehívások", míg a második a "lekérdezési lehívások".

A lehívások hozzájárulnak a blokklánc versenyképes felhasználói élményének biztosításához. A frissítési lehívások tartós változásokat hajtanak végre, és ezeket nem lehet manipulálni, mivel az internetes számítógépes protokollok az alhálózat minden csomópontján futnak. A lekérdezési lehívások másképp működnek. A program futásának befejeztével elvetik a memóriában végrehajtott változtatásokat. Ennek eredményeképpen a lekérdezési lehívások milliszekundumokban teljesítenek. Az ICP potenciálisan előrelépést jelent a blokklánc technológiában, mivel gyorsabb és jelentősebb potenciállal rendelkezik.

Mire használják az Internet Computer-t

A DFINITY Internet Computer támogatja a decentralizált pénzügyi (DeFi) platformokat, a vállalati informatikai rendszereket és a weboldalakat. A DFINITY 2020-ban kiadta a LinkedUp nevű nyílt szakmai profilhálózatot és a CanCan nevű videómegosztó közösségi hálózatot, hogy megmutassa, hogyan néznének ki a népszerű közösségi médiaalkalmazások, ha decentralizáltan és tulajdonos nélkül épülnének.

A DFINITY nem szándékozik továbbfejleszteni ezeket az alkalmazásokat, de a kódot nyílt forráskóddal bocsátotta a fejlesztők rendelkezésére, akik akár bővíthetik is őket. Ez az új, nyílt forráskódú modell megkönnyíti az ösztönzött kormányzási modellek létrehozását, és lehetővé teszi, hogy a gig-alapú projektek méltányosabb vállalkozásokat működtessenek. A felhasználók nem fognak többé olyan örökölt IT-eszközökre támaszkodni, mint a szabadalmaztatott felhőszolgáltatások, szervereszközök vagy adatbázis rendszerek. A jelenlegi belépési korlátok csökkennek, és a fejlesztő egyszerűen, absztrakt logikát a kibertérbe helyezve építkezhet.

A DFINITY-re jelenleg épülő két projekt a Fleek, amely lehetővé teszi a weboldalak fejlesztését az internetes számítógépen, valamint a Capsule Social, egy cenzúrának ellenálló közösségi médiaplatform.

Többet itt Internet Computer

Forráskód

Hol vásárolhat Internet Computer?

trade astronaut

Vásároljon a Crypto.com Appon

Regisztráljon számlát pár percen belül és vásároljon kriptot kártyával vagy banki átutalással.

appstoregoogle play
trade rocket

Kereskedjen a Crypto.com Exchangen

Fizessen be kriptot a tőzsdénkre és kereskedjen alacsony díjakkal és bő likviditással.

Kapcsolódó források

bulb icon

Ha még nem ismeri a kriptovalutákat, a Crypto.com Egyetem és a Súgóközpont segítségével megtanulhatja, hogyan kezdjen Bitcoint, Ethereumot és más kriptovalutákat vásárolni.

bulb icon

A Internet Computer jelenlegi árának az Ön által választott fiat valutában való ellenőrzéséhez használhatja a Crypto.com váltó funkcióját az oldal jobb felső sarkában.

A Internet Computer ár értesítés oldal része a következőnek: Crypto.com árindex,amely az árelőzményeket és - értesítéseket, piaci kapitalizációt és a top kriptovaluták élő grafikonjait tartalmazza.

ICP Árstatisztikák

Internet Computer Ár

$9.75

24 órás csúcs / 24 órás mélypont

N/A

7 napos csúcs / 7 napos mélypont

N/A

30 napos csúcs / 30 napos mélypont

N/A

90 napos csúcs / 90 napos mélypont

N/A

All-time high / All-time low

N/A

Trending

Pénzváltó

Összeg

ICP

ICP

1 ICP = 9.75 USD

Az árfolyam kizárólag tájékoztató jellegű. Utolsó frissítés:

Általános információ

Szerződéscím

  • icon

    ICP

    ryjl3-tyaaa-aaaaa-aaaba-cai

ICP Árstatisztikák

Internet Computer Ár

$9.75

24 órás csúcs / 24 órás mélypont

N/A

7 napos csúcs / 7 napos mélypont

N/A

30 napos csúcs / 30 napos mélypont

N/A

90 napos csúcs / 90 napos mélypont

N/A

All-time high / All-time low

N/A

Trending

A vállalat

Copyright © 2018 - 2024 Crypto.com. All rights reserved.

Felhasználási feltételek

Adatvédelemi figyelmeztetés

Státusz

Cookie Preferences

certificate: AICPA
certificate: SGS
certificate: SGS-27001
certificate: PCI-DSS
certificate: BSI