Coinok
19,110
Piaci kapitalizáció
$1,744.64 B USD
24h változás

+1.73%

24h volumen
$66.43 B USD
Dominancia
BTC: 49.33%, ETH: 16.22%
ETH Gas
36 Gwei

ZEN

Horizen

ZEN

Figyelőlistához hozzáad

$11.66 USD

N/A

(24H)

0.000309 BTC

+3.41%

(24H)

Horizen Árfolyam grafikon (USD)

Loading...

Piaci kapitalizáció (USD)

$168.25 M

24 órás volumen (USD)

$11.04 M

Forgalomban lévő kínálat

14.43 M ZEN

Max kínálat

21 M ZEN

Total Supply

14.43 M ZEN

Mit gondol ma a piac a mai Horizen coinról?

Crypto.com

Mit gondol a Horizen-ról ma? Szavazzon az eredmények megtekintéséhez

Rólunk Horizen

Rangsor #258

Horizen Összefoglaló az árakról

Legutóbbi adatok

A Horizen árfolyama ma US$11.66, 24 órás kereskedési volumene $11.04 M. A(z) ZEN árfolyama +0.00%-kal változott az elmúlt 24 órában.ZEN forgalomban lévő kínálata 14.43 M ZEN és maximális kínálata 21 M ZEN.


Mi az a Horizen (ZEN)?

A Horizen egy blokklánc ökoszisztéma, amely lehetővé teszi a vállalkozások és a fejlesztők számára, hogy saját nyilvános vagy privát blokkláncokat és decentralizált alkalmazásokat (dappokat) építsenek elosztott hálózatán. A sidechaineken keresztüli adatvédelemre és méretezhetőségre helyezve a hangsúlyt, a Horizen a Zendoo-t, egy ellenőrzött cross-chain átviteli protokollt alkalmazza sidechain megoldásként. A projekt tartalmaz egy zéró tudású biztos (zk-SNARK) protokollt is, amely biztonságos kommunikációt biztosít a sidechainekkel.

A natív valuta, a ZEN, egy adatvédelemen alapuló coin, amely kétféle címet kínál - T-címek (nyilvános) és Z-címek (privát) - a ZEN tranzakciók titkosságának fenntartása érdekében. A bányászok és a biztonságos csomópontok jutalmazzák, és a nyílt kriptovaluta piacon kereskedhető.

A Horizen (ZEN) rövid története

Robert Viglione (a Horizen Labs társalapítója és vezérigazgatója)

és Rolf Versluis (a Zen Blockchain Alapítvány társalapítója és elnöke) által alapított Horizen 2017-ben indult ZenCash néven, mint a Zclassic villája, amely maga is a Zcash villája volt.

A projekt azzal a szándékkal indult, hogy magánélet-védelmileg összpontosító, tudásbiztos technológiákat fejlesszen ki fenntartható finanszírozási modellel az érdekelt felek ösztönzése érdekében. Azonban a ZenCash 2018. június 3-án 51% -os támadás célpontja volt, és a támadóknak sikerült három kettős költési tranzakciót létrehozniuk 3,317,4, 6,600 és 13,234,9 ZEN értékben. Válaszul a csapat módosította a konszenzus mechanizmust, és büntetést vezetett be a késleltetett blokkjelentésért. A megoldás exponenciálisan nehezebbé és költségesebbé teszi az 51%-os támadást végrehajtani próbáló rosszindulatú szereplők számára. Más projektek, köztük a Pirl, szintén használják a megoldást.

Az 51% -os támadással és a Zcash kriptoprojekttel való összetévesztéssel párosulva a csapat úgy döntött, hogy itt az ideje a márkaváltásnak, és 2018 augusztusában megszületett a Horizen. Ez jelezte a projekt átalakulását kriptovalutából egy skálázhatóságra összpontosító adatvédelmi platformmá. Nem volt token eladás, bányászat előtti kibocsátás vagy ICO.

Amikor a Horizen (akkor még ZenCash) a #110000-es blokkban kivált a Zclassic blokkláncból, azok, akik a #110000-es blokk idején bármennyi Zclassic-ot birtokoltak, ugyanannyi ZEN-t kaptak; a #110001-es blokkból továbbra is kibocsátott egy központosított kincstár bevezetésével.

Hogyan működik a Horizen (ZEN)

A Horizen blokklánc ökoszisztéma rendelkezik egy fő blokklánccal és egy sidechain platformmal, amely lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy egyedi privát vagy nyilvános blokkláncokat és dappokat építsenek. Egyesíti a Proof of Work (POW) — to keep consensus — és a Proof of Stake (POS) tokeneket, így az új tokeneket mind a PoW bányászok, mind a PoS validátorok jutalmazzák.

A Horizen egyedülállóan skálázható hálózata, magas szintű adatvédelme és biztonsága különösen népszerűvé teszi a fejlesztők körében, mert lehetővé teszi hihetetlenül skálázható sidechainek és rendkívül bonyolult dappok építését, amelyek a többi blokklánc platformra jellemző problémák nélkül működhetnek.

Zéró tudásalapú blokklánc technológiájával, interoperabilitásával, Zendoo-jával és skálázhatóságával a Horizen megoldásai biztosítják a blokklánc hosszú távú fenntarthatóságának alapjait. Az Equihash algoritmuson alkalmazott PoW blokkláncként a ZEN bányászható az Equihash bányászati szoftver segítségével. A blokkjutalmak a bányászok (60%), a kincstár (20%) és a csomópontok (20%) között oszlanak meg.

Mire használható a Horizen (ZEN)?

A natív Horizen token, a ZEN táplálja a projektet, és opcionális adatvédelmi funkciója lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy ellenőrizzék digitális lábnyomukat. T-címeket és Z-címeket kínál.

A T-címeket a bitcoinhoz hasonló tranzakciók lebonyolítására használják. Ezek a tranzakciók nyilvánosak és átláthatóak a blokkláncon. A Z-címek vagy árnyékolt címek teljesen privátak és névtelenek. A nulla tudású kriptográfiát használják a feladó és a címzett címének, valamint az elküldött összegnek a elrejtésére.

A Horizen hálózata lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy saját blokkláncot hozzanak létre egyedi sidechain megoldásával. A főlánchoz hasonlóan az sidechainek is hihetetlenül sokoldalúak és ideálisak olyan nagy projektek építéséhez, mint a dappok. A felhasználók ZEN-t szerezhetnek ösztönzött csomópontok futtatásával vagy hashpowerrel járulhatnak hozzá a Horizen hálózathoz. És a Horizen még ingyenes ZEN-t is kínál minden nap a Horizen csapteleptől.

Többet itt Horizen

Forráskód

Kapcsolódó források

bulb icon

Ha még nem ismeri a kriptovalutákat, a Crypto.com Egyetem és a Súgóközpont segítségével megtanulhatja, hogyan kezdjen Bitcoint, Ethereumot és más kriptovalutákat vásárolni.

bulb icon

A Horizen jelenlegi árának az Ön által választott fiat valutában való ellenőrzéséhez használhatja a Crypto.com váltó funkcióját az oldal jobb felső sarkában.

A Horizen ár értesítés oldal része a következőnek: Crypto.com árindex,amely az árelőzményeket és - értesítéseket, piaci kapitalizációt és a top kriptovaluták élő grafikonjait tartalmazza.

ZEN Árstatisztikák

Horizen Ár

$11.66

24 órás csúcs / 24 órás mélypont

N/A

7 napos csúcs / 7 napos mélypont

N/A

30 napos csúcs / 30 napos mélypont

N/A

90 napos csúcs / 90 napos mélypont

N/A

Trending

Pénzváltó

Összeg

ZEN

ZEN

1 ZEN = 11.66 USD

Az árfolyam kizárólag tájékoztató jellegű. Utolsó frissítés:

ZEN Árstatisztikák

Horizen Ár

$11.66

24 órás csúcs / 24 órás mélypont

N/A

7 napos csúcs / 7 napos mélypont

N/A

30 napos csúcs / 30 napos mélypont

N/A

90 napos csúcs / 90 napos mélypont

N/A

Trending

A vállalat

Copyright © 2018 - 2023 Crypto.com. All rights reserved.

Felhasználási feltételek

Adatvédelemi figyelmeztetés

Státusz

Cookie Preferences

certificate: AICPA
certificate: SGS
certificate: SGS-27001
certificate: PCI-DSS
certificate: BSI