Coins
22,179
Markedsværdi
$2,412.51 B USD
24t. prisændring

-4.10%

24t. Vol
$71.55 B USD
Dominans
BTC: 50.13%, ETH: 16.82%
ETH Gas
8 Gwei

VET

VeChain

VET

Føj til watchlist

$0.02492 USD

N/A

(24H)

0.0000003888 BTC

+1.01%

(24H)

VeChain Prisgraf (USD)

Loading...

Markedsværdi (USD)

$2.02 B

24 T. VOLUMEN (USD)

$37.2 M

Cirkulerende udbud

80.99 B VET

Maks. udbud

86.71 B VET

Total beholdning

85.99 B VET

Hvordan føles markedet for VeChain i dag?

Crypto.com

Hvordan har du det med VeChain i dag? Stem for at se resultater

Generelle oplysninger

Kontraktadresse

  • icon

    BNB Smart Chain (BEP20)

    0x6FDcdfef7c496407cCb0cEC90f9C5Aaa1Cc8D888

Om VeChain

Rangering #44

VeChain Prisopsummeringer

Sensete data

VeChains pris i dag er US$0.02492, med en 24-timers handelsvolumen på $37.2 M, VET er steget/faldet +0.00% i de sidste 24 timer.VET har et cirkulerende udbud på 80.99 B VET i omløb og et maksimalt udbud på 86.71 B VET.


Hvad er VeChain

VeChain (VET) er en global offentlig kryptovaluta- og blockchain-platform på virksomhedsniveau, der tilsigter at forbinde blockchain-teknologi med den virkelige verden ved at muliggøre en omfattende styringsstruktur, en robust økonomisk model og avanceret IoT-integration. Det giver producenter og andre deltagere mulighed for at spore produkters bevægelse og herkomst i en forsyningskæde.

En kort historik om VeChain

Sunny Lu, der tidligere fungerede som Louis Vuitton Kinas informationschef (CIO), grundlagde VeChain i 2015. Det blev indledt som et datterselskab af Bitse, en af Kinas store blockchain-virksomheder, og er en af de få blockchains med en betydelig kundebase blandt etablerede virksomheder.

VeChains vision er at opbygge en tillidsfri og distribueret virksomhedsøkosystemplatform, der tillader gennemsigtigt informationsflow, effektivt samarbejde og højhastighedsværdioverførsel. Dets oprindelige målsætning var at disrupte forsyningskædesektoren ved at gøre data handlingsvenlige og gennemsigtige. Det stræber også efter at være førende inden for DApps og initial coin offerings (ICO's) genereret ved hjælp af VeChain og et Internet of things (IoT) bindeled.

VEN-tokenet blev oprindeligt distribueret på Ethereum blockchain. I 2018 omdannede VeChain imidlertid til VeChain Thor og annoncerede Thor Blockchain, som opererer på en proof of Authority (PoA) konsensusmodel. Det erstattede også sine VEN-tokens med VET-tokens i et forhold på 1:100.

VeChain har indgået strategiske partnerskaber gennem årene med adskillige firmaer for at nå dette mål. Blandt dem er en aftale med PricewaterhouseCoopers (PwC) om VeChains blockchain-drevne løsninger, der skal bruges af revisionsfirmaets kundebase til at forbedre produktverifikation og sporbarhed.

VeChain har også slået sig sammen med Renault og etablerer, i kombination med Microsoft og Viseo, en digital bilvedligeholdelsesoversigt, der ikke kan pilles ved, og som er regeringens teknologipartner for Gui'an, en økonomisk udviklingszone for den centralkinesiske regering.

Sådan fungerer VeChain

VeChains funktion er at tildele en unik identitet til fysiske produkter, ofte ved hjælp af radiofrekvensidentifikation (RFID), QR-koder eller nærfeltskommunikation (NFC). Sensorer indsamler data på hvert niveau af forsyningskæden; de registrerer det derefter og knytter det til produktets identifikation. Det er sensorer designet af VeChain og fremstillet af virksomheder som Bosch og Qualcomm.

Da VeChain bruger blockchain-teknologi, kan ingen af posterne, når de først er tilføjet, ændres. Det gør det også muligt for modtageren af varerne at sikre, at håndteringen af varerne var korrekt, og at varerne er ægte. Siden deres rebrand har VET været den valuta, der bruges i VeChain-systemet: Jo mere VET, en virksomhed har, jo højere deres prioritet for at bruge blockchainens ressourcer.

VET bruges også. at få adgang til forsyningskædeteknologi for at skabe en anden slags token, kendt som VeThor eller Thor Power (VTHO). For at uploade yderligere information til blockchainen skal en virksomhed, der ønsker at bruge VeChains sporing til sin forsyningskæde, betale VTHO.

Andre blockchains kan også bruge mainnet-platformen til at lancere deres coin på VeChain-netværket. Denne platform har hjulpet VeChains overgang fra forsyningskæde til DApps.

Hvad bruges VeChain til

Platformen kan spore kvalitet, ægthed, opbevaringstemperatur, transportmedium og slutlevering af en medicinpakke eller en alkoholflaske fra produktionsfaciliteten til den endelige levering til slutkunden.

VeChain-platformen giver bilejere mulighed for at kontrollere deres data og bruge dem til at forhandle bedre forsikringsvilkår og forsikringer med deres forsikringsselskaber.

Den giver slutkunder mulighed for at overvåge deres varer og foretage kvalitetssikring ved hjælp af VeChain. Potentialet for, at VeChain kan blive inkorporeret i andre IoT-teknologier til løsninger langt udover nichen forsyningskædestyring, som nu implementeres af virksomheder på VeChain blockchain, er imponerende. Der er en verden af muligheder for organisationer for at forenkle deres drift og blive endnu mere produktive med VeChain-netværket.

Mere om VeChain

White Paper

Hvor kan du købe VeChain?

trade astronaut

Køb på Crypto.com App

Opret en konto på få minutter og køb krypto ved hjælp af betalingskort eller bankoverførsel.

appstoregoogle play
trade rocket

Handl på Crypto.com Exchange

Indsæt krypto på vores exchange og handl med dyb likviditet og lave gebyrer.

Relevante ressourcer

bulb icon

Hvis du er ny i krypto, så brug Crypto.com universitetet og vores Hjælpe Center til at lære, hvordan du kommer i gang med at købe Bitcoin, Ethereum og andre kryptovalutaer.

bulb icon

For at tjekke den aktuelle pris på VeChain i din ønskede fiat valuta, kan du bruge Crypto.com's konverteringsfunktion i det øverste højre hjørne af skærmbilledet.

Prissiden for VeChain er blot en af Crypto.com prisindeks der inkluderer prishistorik, pris ticker, markedsværdi og live pris graf for de mest populære kryptovalutaer.

VET Prisstatistikker

VeChain Pris

$0.02492

24 timers højeste pris / 24 timers mindstepris

N/A

7 dages højeste pris / 7 dages mindstepris

N/A

30 dages højeste pris / 30 dages mindstepris

N/A

90 dages højeste pris / 90 dages mindstepris

N/A

All-time high / All-time low

N/A

Populære

Valutaomregner

Beløb

VET

VET

1 VET = 0.02492 USD

Vekselraten er kun til referencebrug. Sidste ændring:

Generelle oplysninger

Kontraktadresse

  • icon

    BNB Smart Chain (BEP20)

    0x6FDcdfef7c496407cCb0cEC90f9C5Aaa1Cc8D888

VET Prisstatistikker

VeChain Pris

$0.02492

24 timers højeste pris / 24 timers mindstepris

N/A

7 dages højeste pris / 7 dages mindstepris

N/A

30 dages højeste pris / 30 dages mindstepris

N/A

90 dages højeste pris / 90 dages mindstepris

N/A

All-time high / All-time low

N/A

Populære

Virksomhed

Copyright © 2018 - 2024 Crypto.com. All rights reserved.

Vilkår og betingelser

Fortrolighedserklæring

Status

Cookie Preferences

certificate: AICPA
certificate: SGS
certificate: SGS-27001
certificate: PCI-DSS
certificate: BSI