Coins
20,042
Markedsværdi
$2,423.48 B USD
24t. prisændring

-1.37%

24t. Vol
$121.78 B USD
Dominans
BTC: 50.10%, ETH: 16.91%
ETH Gas
76 Gwei

SYS

Syscoin

SYS

Føj til watchlist

$0.1915 USD

N/A

(24H)

0.000003025 BTC

+5.09%

(24H)

Syscoin Prisgraf (USD)

Loading...

Markedsværdi (USD)

$149.41 M

24 T. VOLUMEN (USD)

$6.42 M

Cirkulerende udbud

780.28 M SYS

Maks. udbud

N/A

Total beholdning

780.28 M SYS

Hvordan føles markedet for Syscoin i dag?

Crypto.com

Hvordan har du det med Syscoin i dag? Stem for at se resultater

Generelle oplysninger

Sociale medier

Om Syscoin

Rangering #363

Syscoin Prisopsummeringer

Sensete data

Syscoins pris i dag er US$0.1915, med en 24-timers handelsvolumen på $6.42 M, SYS er steget/faldet +0.00% i de sidste 24 timer.SYS har et cirkulerende udbud på 780.28 M SYS i omløb.


Hvad er Syscoin?

SYS er den native coin for Syscoin, et decentraliseret og open-source projekt grundlagt i 2014. Projektets økosystem består af en Layer-1 og Layer-2 blockchain, distribueret ledger, globalt netværk og decentraliseret database. Syscoin kombinerer Bitcoins Proof-of-Work (PoW) og Ethereum Virtual Machine (EVM) i et enkelt netværk.

En kort historik om Syscoin

Syscoin blev etableret af Sebastian Schepis i 2014 og har været styret af Syscoin Foundation siden 2019. Det er baseret på en fork af Bitcoin-protokollen.

Kort efter lanceringen i 2014 indsamlede Syscoin 1.500 BTC i et crowdsale, hvoraf 750 blev stjålet af Ryan Kennedy (også kendt som 'Alex Green' fra Moolah) i sin rolle som escrow-agent. På det tidspunkt havde BTC en markedsværdi på omkring US$400-500.

I løbet af de næste to år arbejdede teamet på at skabe Syscoin 2.0, som blev frigivet i maj 2016. Deres 2.0 netværk blev lanceret med en ny grafisk brugerflade og wallet, der erstattede den tidligere kommandolinje-grænseflade.

I august 2017 etablerede Syscoin-teamet Blockchain Foundry som en særskilt organisation for at hjælpe med at realisere sit mål om at udvikle en markedspladsplatform. Blockchain Foundry's første produkt, Blockmarket, en blockchain-baseret e-handelsløsning, blev introduceret i september 2017. Efter den succesfulde lancering af Blockmarket indsamlede Blockchain Foundry $3,3 millioner USD til at finansiere sine operationer, som inkluderede forskning og udvikling af yderligere blockchain-koncepter uden for Syscoin.

Syscoin annoncerede en anden netværksopdatering (3.0) den 30. april 2018, som tilføjede muligheden for at generere distinkte fungible og non-fungible tokens (NFT'er) oven på blockchainen.

Hvordan fungerer Syscoin

Syscoin er en PoW blockchain, der er fusioneret med Bitcoin. Denne fusion betyder, at Bitcoin-miners kan betjene Bitcoin og Syscoin samtidigt uden nogen stigning i omkostningerne. Syscoin blockchain ('Syscoin Core') kører parallelt med et Ethereum Virtual Machine (EVM)-lag kaldet NEVM (Network-Enhanced Virtual Machine), som giver smart-kontraktfunktionalitet. SYS-holdere kan gnidningsfrit overføre SYS mellem begge kæder via den tillidsfulde og tilladelsesløse Syscoin Bridge, som bruger en to-vejs peg-mekanisme.

Udover det native token, SYS, tilbyder Syscoin også Syscoin Platform Tokens (SPT), som gør det muligt for enhver hurtigt at oprette deres egen kryptografiske token på Syscoin-platformen.

Syscoin har mange anvendelsesmuligheder, herunder metaverse, smart-cities og IoT; det kan betjene millioner af brugere med overkommelige smart-kontrakter, enkel værdioverførsel og sikker decentraliseret afvikling.

Vigtige funktioner i Syscoin inkluderer:

1. NEVM — Network-Enhanced Virtual Machine, der driver Syscoins smart-kontrakt-lag

2. Z-DAG — står for Zero Confirmation Directed Acyclic Graph, en øjeblikkelig afviklingsprotokol, der bruges til at muliggøre hurtig overførsel af Syscoin Platform Token (SPT)

3. Masternodes — incitamentsfulde noder, der bruger ChainLock-teknologi til at komme til enighed om den næste blok, der mines i blockchainen; de betales for at levere tjenester til netværket, såsom at lette Z-DAG-transaktioner

4. Notary rulesets — muligheden for Syscoin Platform Token (SPT) skabere til at anvende deres egne sæt af regler til overførsler af deres SPT og derefter acceptere eller afvise overførslerne. Disse off-chain regelsæt gør det muligt for SPT-skabere at opretholde regulatorisk overholdelse, selv når reglerne ændrer sig

Hvad bruges Syscoin til?

Syscoin (SYS) er en tilladelsesløs blockchain-baseret kryptovaluta med et sæt af smart-kontrakter bygget på Bitcoin scripting system ved hjælp af OP1- til OP16-standard script op-codes. Dens tokenomics er baseret på Ethereums EIP-1559 forslag uden et capped maksimalt udbud. Udbuddet af SYS styres dynamisk og programmerbart gennem protokol-emission og deflatorisk brænding af gebyrer betalt for NEVM-transaktioner.

SYS kan bruges som en belønning eller som gas for transaktioner inden for Syscoin-netværket, og har et totalt maksimalt udbud på 888.000.000.

Mere om Syscoin

Websted

Relevante ressourcer

bulb icon

Hvis du er ny i krypto, så brug Crypto.com universitetet og vores Hjælpe Center til at lære, hvordan du kommer i gang med at købe Bitcoin, Ethereum og andre kryptovalutaer.

bulb icon

For at tjekke den aktuelle pris på Syscoin i din ønskede fiat valuta, kan du bruge Crypto.com's konverteringsfunktion i det øverste højre hjørne af skærmbilledet.

Prissiden for Syscoin er blot en af Crypto.com prisindeks der inkluderer prishistorik, pris ticker, markedsværdi og live pris graf for de mest populære kryptovalutaer.

SYS Prisstatistikker

Syscoin Pris

$0.1915

24 timers højeste pris / 24 timers mindstepris

N/A

7 dages højeste pris / 7 dages mindstepris

N/A

30 dages højeste pris / 30 dages mindstepris

N/A

90 dages højeste pris / 90 dages mindstepris

N/A

All-time high / All-time low

N/A

Populære

Valutaomregner

Beløb

SYS

SYS

1 SYS = 0.1915 USD

Vekselraten er kun til referencebrug. Sidste ændring:

Generelle oplysninger

Sociale medier

SYS Prisstatistikker

Syscoin Pris

$0.1915

24 timers højeste pris / 24 timers mindstepris

N/A

7 dages højeste pris / 7 dages mindstepris

N/A

30 dages højeste pris / 30 dages mindstepris

N/A

90 dages højeste pris / 90 dages mindstepris

N/A

All-time high / All-time low

N/A

Populære

Virksomhed

Copyright © 2018 - 2024 Crypto.com. All rights reserved.

Vilkår og betingelser

Fortrolighedserklæring

Status

Cookie Preferences

certificate: AICPA
certificate: SGS
certificate: SGS-27001
certificate: PCI-DSS
certificate: BSI