Coins
22,062
Markedsværdi
$2,583.16 B USD
24t. prisændring

-0.55%

24t. Vol
$49.18 B USD
Dominans
BTC: 50.43%, ETH: 16.51%
ETH Gas
4 Gwei

STX

Stacks

STX

Føj til watchlist

$1.82 USD

N/A

(24H)

0.00002748 BTC

-5.73%

(24H)

Stacks Prisgraf (USD)

Loading...

Markedsværdi (USD)

$2.67 B

24 T. VOLUMEN (USD)

$100.1 M

Cirkulerende udbud

1.47 B STX

Maks. udbud

1.82 B STX

Total beholdning

1.82 B STX

Hvordan føles markedet for Stacks i dag?

Crypto.com

Hvordan har du det med Stacks i dag? Stem for at se resultater

Generelle oplysninger

Kontraktadresse

  • icon

    Stacks Blockchain

    SP3K8BC0PPEVCV7NZ6QSRWPQ2JE9E5B6N3PA0KBR9.token-wstx

Om Stacks

Rangering #37

Stacks Prisopsummeringer

Sensete data

Stackss pris i dag er US$1.82, med en 24-timers handelsvolumen på $100.1 M, STX er steget/faldet +0.00% i de sidste 24 timer.STX har et cirkulerende udbud på 1.47 B STX i omløb og et maksimalt udbud på 1.82 B STX.


Hvad er Stacks?

Stacks er et open-source, Layer-1 blockchain netværk, der udnytter sikkerheden og kapitalen fra Bitcoin til decentraliserede apps (dapps) og smart-kontrakter. STX er den indfødte kryptocurrency af Stacks-netværket.

I sit første white paper i 2017 sagde Stacks, at det skabte "et nyt internet for decentraliserede applikationer", der "gør det muligt for brugerne at eje deres applikationsdata direkte." Dets netværk er "en open-source indsats for at re-decentralisere internettet." Stacks har siden udviklet sig, og i sit nyeste white paper (udgivet i december 2020) beskriver det sig selv som et netværk, der "bringer apps og smart-kontrakter til Bitcoin uden at ændre det."

En kort historie om Stacks

Muneeb Ali introducerede Stacks, dengang kendt som Blockstacks, i 2017 gennem et white paper, der forklarede dens løsning på Bitcoins skalerbarhedsproblemer. Blockstacks økosystem bestod af en samling af uafhængige enheder, udviklere, holdere og fællesskaber, der arbejdede sammen om at bygge et brugerejet internet ved at tage Bitcoin ud over en simpel værdibutik. I sit indledende white paper sagde Blockstacks, at dets blockchain blev implementeret i produktion, med flere virksomheder og open-source bidragydere, der aktivt udviklede nye tjenester.

I 2019 distribuerede Blockstacks STX-kryptocurrency til offentligheden gennem det første nogensinde token-udbud godkendt af U.S. Securities and Exchange Commission (SEC), hvilket gjorde det muligt for projektet at indsamle US$52,8 millioner. Da Stacks v1 genesis-blok blev lanceret i 2019, havde den 1,3 milliarder STX mintet og en maksimal planlagt udbud på 1,818 milliarder tokens. Pre-launch kunder modtog 866,827,880 STX ud af de oprindelige 1,32 milliarder, mens 453,172,120 STX forblev ufordelte. Deltagerne i 2019 token-salget modtog de resterende midler under netværkets genesis hard fork i oktober 2019, hvilket markerede starten på den første version af Blockstacks' blockchain. Store institutioner, der har investeret i Stacks, inkluderer zkCapital, YouBi Capital, Y Combinator, Visary Capital, Version One Ventures og mange flere.

I oktober 2020 blev Blockstacks omdøbt til Stacks, og Blockstack PBC, blockchain-softwarefirmaet, der driver meget af udviklingen for projektet, blev omdøbt til Hiro Systems PBC. I december 2020 afslørede Stacks et nyt white paper, der skitserer de største ændringer i dets blockchain-teknologi; en måned senere blev Stacks 2.0 blockchain lanceret.

Hvordan fungerer Stacks?

Stacks blockchain forsøger at løse Bitcoins skalerbarhedsudfordringer. Da Bitcoin har en begrænset mængde transaktionsplads, hjælper Stacks med at øge transaktionskapaciteten. Specifikt tilbyder Stacks økosystemet yderligere funktioner til Bitcoin-netværket, som kan være statisk og ufleksibelt. Stacks-brugere kan lancere nye netværksfunktioner via Stacks' integration med Bitcoin uden at skulle ændre Bitcoin-netværket selv. Stacks-platformen bruger også Bitcoins effektive sikkerhed og finalitet til at sikre transaktioner inden for økosystemet. For hver blok, der oprettes, bruger netværket Bitcoin til at afvikle transaktioner på Bitcoin-blockchainen.

Brugere på Stacks har ejerskab over deres data ved hjælp af et unikt ID-system, der er gemt på blockchainen. Denne ID gør det muligt for brugerne at opbevare data uafhængigt i deres valgte medier og eliminerer behovet for at holde adgangskoder til autentificering.

Desuden er interaktionen mellem to parter (dvs. minearbejdere og stackers) afgørende for den korrekte funktion af Stacks-projektet. For at styre denne interaktion bruger Stacks en Proof-of-Transfer (PoX) konsensus-mekanisme - den første konsensusalgoritme mellem to blockchains (Bitcoin og Stacks).

Interessant nok miner minearbejderne ikke noget på Stacks-blockchainen. I stedet bytter de allerede minede mønter fra Bitcoin (BTC) blockchainen og forpligter dem for en chance for at vinde STX.

Hvad bruges Stacks (STX) til?

STX bruges som brændstof til transaktioner og belønninger for minearbejdere, mens det gør det muligt for holdere at optjene BTC ved 'Stacking', ​​mekanismen, der belønner STX token-holdere for at deltage i Stacks blockchain's konsensusproces. STX bruges til at registrere digitale aktiver, såsom bruger-IDs og smart-kontrakter, til Stacks-blockchainen. Det er også en populær metode til farming af Bitcoin-beholdninger. Brugere kan stake deres STX tokens for at blive belønnet i BTC.

Mere om Stacks

Explorer

Hvor kan du købe Stacks?

trade astronaut

Køb på Crypto.com App

Opret en konto på få minutter og køb krypto ved hjælp af betalingskort eller bankoverførsel.

appstoregoogle play
trade rocket

Handl på Crypto.com Exchange

Indsæt krypto på vores exchange og handl med dyb likviditet og lave gebyrer.

Relevante ressourcer

bulb icon

Hvis du er ny i krypto, så brug Crypto.com universitetet og vores Hjælpe Center til at lære, hvordan du kommer i gang med at købe Bitcoin, Ethereum og andre kryptovalutaer.

bulb icon

For at tjekke den aktuelle pris på Stacks i din ønskede fiat valuta, kan du bruge Crypto.com's konverteringsfunktion i det øverste højre hjørne af skærmbilledet.

Prissiden for Stacks er blot en af Crypto.com prisindeks der inkluderer prishistorik, pris ticker, markedsværdi og live pris graf for de mest populære kryptovalutaer.

STX Prisstatistikker

Stacks Pris

$1.82

24 timers højeste pris / 24 timers mindstepris

N/A

7 dages højeste pris / 7 dages mindstepris

N/A

30 dages højeste pris / 30 dages mindstepris

N/A

90 dages højeste pris / 90 dages mindstepris

N/A

All-time high / All-time low

N/A

Populære

Valutaomregner

Beløb

STX

STX

1 STX = 1.82 USD

Vekselraten er kun til referencebrug. Sidste ændring:

Generelle oplysninger

Kontraktadresse

  • icon

    Stacks Blockchain

    SP3K8BC0PPEVCV7NZ6QSRWPQ2JE9E5B6N3PA0KBR9.token-wstx

STX Prisstatistikker

Stacks Pris

$1.82

24 timers højeste pris / 24 timers mindstepris

N/A

7 dages højeste pris / 7 dages mindstepris

N/A

30 dages højeste pris / 30 dages mindstepris

N/A

90 dages højeste pris / 90 dages mindstepris

N/A

All-time high / All-time low

N/A

Populære

Virksomhed

Copyright © 2018 - 2024 Crypto.com. All rights reserved.

Vilkår og betingelser

Fortrolighedserklæring

Status

Cookie Preferences

certificate: AICPA
certificate: SGS
certificate: SGS-27001
certificate: PCI-DSS
certificate: BSI