Monede
19,110
Capitalizare de piață
$1,737.25 B USD
Schimbare (24 de ore)

+0.61%

Volum per 24h
$45.55 B USD
Dominanță
BTC: 49.22%, ETH: 16.27%
Gaz ETH
21 Gwei

WAXP

WAX

WAXP

Adăugați la lista de Vizionare

$0.07428 USD

N/A

(24H)

0.000001783 BTC

+4.22%

(24H)

Graficul prețurilor WAX ( USD )

Loading...

Capitalizare de piață (USD)

$251.38 M

VOLUM 24H (USD)

$42.36 M

Rezervă Circulantă

3.38 B WAXP

Rezervă Maximă

3.77 B WAXP

Total Supply

4.09 B WAXP

Care este pulsul pieței în privința WAX astăzi?

Crypto.com

Ce părere ai despre WAX astăzi? Votați pentru a putea vedea rezultatele

Informații generale

Canale Sociale

Despre WAX

Poziție #178

WAX Rezumate de preț

Ultimele date

Astăzi prețul WAX este de US$0.07428, cu un volum de tranzacționare în 24 de ore de $42.36 M. WAXP este +0.00% în ultimele 24 de ore.WAXP are o rezervă circulantă de 3.38 B WAXP și o rezervă maximă de 3.77 B WAXP.


Ce este World Asset eXchange (WAX)?

WAX este un blockchain NFT și un token de protocol creat special pentru a face tranzacțiile de comerț electronic mai rapide, mai ușoare și mai sigure pentru toți participanții. Blockchain-ul WAX folosește dovada delegată a mizei (DPoS) ca mecanism de consens și este menit să fie pe deplin compatibil cu EOS. Caracteristicile personalizate și mecanismele de stimulare dezvoltate de WAX sunt concepute pentru a optimiza gradul de utilizare a blockchain-ului în comerțul electronic și pentru a încuraja votarea breslelor și a propunerilor.

WAXP este simbolul utilitar al protocolului.

O scurtă istorie a World Asset eXchange (WAX)

William Quigley și Jonathan Yantis au început să lucreze la WAX în 2017. William Quigley este un CPA instruit la Harvard, care a fost implicat în spațiul criptografic de aproape zece ani. Yantis a fost implicată în tranzacționarea și vânzarea activelor digitale de la sfârșitul anilor 1990, vânzând articole online pe MMO-uri precum EverQuest și Ultima Online.

De la înființarea sa, echipa din spatele WAX a studiat interesul pe care jucătorii îl au pentru tehnologia blockchain și încorporarea acesteia în industria jocurilor video. Ca urmare a acestei cercetări, în 2019 WAX a dezvoltat și lansat o varietate de noi caracteristici și opțiuni de membru.

Profitând de o metodă de consens a dovezii delegate a mizei, WAX oferă o piață descentralizată de NFT și active digitale care acordă prioritate neutralității carbonului. Amestecul său unic de confort, securitate și ecologie l-au făcut piața digitală preferată pentru mărci diverse precum Atari, Hasbro, Sony și multe altele.

Cum funcționează World Asset eXchange (WAX)

World Asset eXchange beneficiază de un blockchain dedicat și token construit pentru a simplifica crearea și schimbul de active digitale. Utilizarea de către WAX a unei metode de consens (DPoS) asigură că este cât mai ecologică și optimizată posibil.

Creatorii pot profita de numeroasele caracteristici ale WAX lansând și vânzând NFT-uri pe platformă și folosind propriul blockchain WAX pentru a dezvolta aplicații descentralizate, oferind utilizatorilor o multitudine de experiențe de joc pentru a câștiga.

Pentru ce se utilizează World Asset eXchange (WAX)?

Întregul ecosistem WAX poate fi accesat și savurat prin crearea unui portofel cloud WAX și depunerea tokenurilor WAXP în acesta. Tokenul WAXP poate fi folosit pentru a achiziționa NFT-uri și mizat pentru recompense, inclusiv tokenuri de guvernanță ETH și WAXG.

Echipa din spatele WAX a dezvăluit recent planurile de a oferi NFT-uri vIRL, un fel de NFT care este asociat cu un produs fizic și poate fi cumpărat, vândut și tranzacționat înainte de a fi răscumpărat pentru geamănul său fizic.

Pagina de preț World Asset eXchange face parte din indicele prețurilor Crypto.com care prezintă istoricul prețurilor, tickerul prețurilor, capitalizarea pieței și graficele live pentru criptomonedele de top.

Mai multe despre WAX

Website

De unde puteți cumpăra WAX?

trade astronaut

Cumpărați de pe aplicația Crypto.com

Înscrieți-vă pentru un cont în câteva minute și puteți cumpăra criptomonede folosind cardul de credit sau prin transfer bancar.

appstoregoogle play
trade rocket

Tranzacționați pe Crypto.com Exchange

Depuneți criptomonede pe exchange-ul nostru și tranzacționați cu lichiditate profundă și comisioane mici.

Resurse relevante

bulb icon

Dacă sunteți nou în crypto, utilizați Universitatea Crypto.com și Centrul nostru de asistență pentru a afla cum să începeți să cumpărați Bitcoin, Ethereum și alte criptomonede.

bulb icon

Pentru a verifica prețul WAX direct în moneda fiat aleasă de dvs., puteți utiliza funcția de conversie a Crypto.com din colțul din dreapta sus al acestei pagini.

Pagina cu prețul WAX este doar una în Indicele prețurilor Crypto.com prezintă istoricul prețurilor, ticker de prețuri, capitalizarea pieței și graficele live pentru criptomonedele de top.

WAXP Statistici Preț

WAX Preț

$0.07428

Maxim 24H / Minim 24H

N/A

Maxim pe 7z / Minim pe 7z

N/A

Maxim în 30 de zile / Minim în 30 de zile

N/A

Maxim în 90 de zile / Minim în 90 de zile

N/A

Populare

Convertor de Valută

Suma

WAXP

WAXP

1 WAXP = 0.07428 USD

Tariful este doar pentru referință. Ultima actualizare:

Informații generale

Canale Sociale

WAXP Statistici Preț

WAX Preț

$0.07428

Maxim 24H / Minim 24H

N/A

Maxim pe 7z / Minim pe 7z

N/A

Maxim în 30 de zile / Minim în 30 de zile

N/A

Maxim în 90 de zile / Minim în 90 de zile

N/A

Populare

Companie

Copyright © 2018 - 2023 Crypto.com. All rights reserved.

Termeni și Condiții

Notificare de Confidențialitate

Status

Cookie Preferences

certificate: AICPA
certificate: SGS
certificate: SGS-27001
certificate: PCI-DSS
certificate: BSI