Monede
19,110
Capitalizare de piață
$1,739.08 B USD
Schimbare (24 de ore)

+0.71%

Volum per 24h
$65.15 B USD
Dominanță
BTC: 49.41%, ETH: 16.24%
Gaz ETH
52 Gwei

LEO

UNUS SED LEO

LEO

Adăugați la lista de Vizionare

$3.78 USD

N/A

(24H)

0.0001002 BTC

-0.92%

(24H)

Graficul prețurilor UNUS SED LEO ( USD )

Loading...

Capitalizare de piață (USD)

$3.51 B

VOLUM 24H (USD)

$1.22 M

Rezervă Circulantă

928.28 M LEO

Rezervă Maximă

N/A

Total Supply

985.24 M LEO

Care este pulsul pieței în privința UNUS SED LEO astăzi?

Crypto.com

Ce părere ai despre UNUS SED LEO astăzi? Votați pentru a putea vedea rezultatele

Informații generale

Adresa Contractului

  • icon

    Ethereum

    0x2af5d2ad76741191d15dfe7bf6ac92d4bd912ca3

Despre UNUS SED LEO

Poziție #23

UNUS SED LEO Rezumate de preț

Ultimele date

Astăzi prețul UNUS SED LEO este de US$3.78, cu un volum de tranzacționare în 24 de ore de $1.22 M. LEO este +0.00% în ultimele 24 de ore.LEO are o rezervă circulantă de928.28 M LEO.


Ce este UNUS SED LEO?

UNUS SED LEO acționează ca token de utilitate pentru iFinex, care deține și operează exchange-ul criptomonede Bitfinex. Denumirea unică a tokenului provine dintr-o mențiune latină din una dintre fabulele lui Esop. Tokenurile LEO sunt emise pe două blockchain-uri: Ethereum, care deține 64% din oferta inițială, și EOS, care reprezintă restul de 36%.

Un scurt istoric al UNUS SED LEO

UNUS SED LEO a fost conceput în mai 2019 de către iFinex, când autoritățile au confiscat o parte din numerarul deținut de Crypto Capital, afacerea care se ocupa de plățile iFinex. iFinex, compania-mamă a Bitfinex, a considerat că este imposibil să recupereze acești bani și, în schimb, a creat tokenul LEO pentru a aborda această provocare financiară.

În timpul ofertei sale inițiale de schimb (IEO), un total de 1 miliard de tokenuri LEO emise de UNUS SED au fost vândute la prețul de 1 USDT fiecare. Un total de 1 miliard USD a fost strâns în 10 zile. Ca urmare, iFinex a reușit să acopere cele 850 de milioane de dolari pe care le-a pierdut în fața băncii Crypto Capital, cu sediul în Panama.

Numele neobișnuit al tokenului provine de la expresia latină "Unus sed leo" și își are originea în fabula lui Esop, "Porcul și leoaica". Tradusă prin 'unul, dar un leu', zicala exprimă faptul că este mai importantă calitatea decât cantitatea.

Concepută pentru a da putere comunității Bitfinex, criptomoneda le permite clienților săi să economisească bani din comisioanele de tranzacționare. Valoarea reducerii este determinată de cantitatea de LEO pe care clientul o are în contul său, iar economiile sunt împărțite în trei niveluri. Fluctuațiile depind de cazul în care o pereche de tranzacționare este de tip crypto-cu-crypto sau crypto-cu-monedă stabilă.

Cum funcționează UNUS SED LEO

Când vine vorba de problemele pe care Bitfinex speră să le abordeze cu LEO, obiectivul principal este de a dezvolta comunitatea Bitfinex și de a profita de avantajele procesării tranzacțiilor în ecosistemul Bitfinex.

Mai mult, tokenul funcționează pe baza unui mecanism de răscumpărare și ardere, și are o durată de viață limitată. Bitfinex cheltuiește 27% din veniturile sale pe răscumpărări de tokenuri pentru ardere. Panoul de bord al Bitfinex oferă o evidență completă și deschisă a achizițiilor și arderilor de tokenuri. iFinex s-a angajat să aplice un sistem de răscumpărare la ratele actuale ale pieței până când nu mai rămâne niciun token în circulație pe piață. Cu alte cuvinte, LEO nu este conceput pentru a exista pentru totdeauna, o caracteristică unică a acestui token, deoarece iFinex deține o parte semnificativă a operațiunilor Tether, s-a presupus anterior că cifrele lor de răscumpărare includ veniturile Tether.

Conform white paper-ului UNUS SED LEO, 80% din orice BTC recuperat în urma unei breșe din 2016 pe care iFinex a suferit-o, va merge, de asemenea, către schema de răscumpărare. Până în prezent au fost recuperați 6,5 BTC. În plus, dacă iFinex va recupera vreodată banii pierduți ca urmare a confiscării de către guvernul SUA a fostului procesator de plăți Crypto Capital, 95% din activele recuperate vor fi, de asemenea, alocate schemei de răscumpărare.

La momentul redactării acestui articol, 61.790.865 LEO din oferta de 1 miliard de tokenuri fuseseră arse, ceea ce înseamnă peste 232 de milioane de dolari.

La ce se folosește UNUS SED LEO?

LEO este tokenul de utilitate care se află în centrul ecosistemului iFinex. Deținătorii de tokenuri beneficiază de întregul portofoliu al companiei și de proiectele, produsele și serviciile viitoare.

Ceea ce oferă deținătorilor de tokenuri LEO libertate și interoperabilitate. Acesta găzduiește două grupuri și habitate distincte. Face posibilă utilizarea monedei într-o varietate mai mare de exchange-uri descentralizate (DEX) și aplicații descentralizate (DApps).

În plus, Bitfinex servește ca o legătură între Ethereum și EOS, permițând transferul token-ului LEO între cele două platforme. Ca urmare, tokenul poate fi utilizat atât în standardele de token ERC20, cât și în cele ale EOS.

Mai multe despre UNUS SED LEO

Website

Resurse relevante

bulb icon

Dacă sunteți nou în crypto, utilizați Universitatea Crypto.com și Centrul nostru de asistență pentru a afla cum să începeți să cumpărați Bitcoin, Ethereum și alte criptomonede.

bulb icon

Pentru a verifica prețul UNUS SED LEO direct în moneda fiat aleasă de dvs., puteți utiliza funcția de conversie a Crypto.com din colțul din dreapta sus al acestei pagini.

Pagina cu prețul UNUS SED LEO este doar una în Indicele prețurilor Crypto.com prezintă istoricul prețurilor, ticker de prețuri, capitalizarea pieței și graficele live pentru criptomonedele de top.

LEO Statistici Preț

UNUS SED LEO Preț

$3.78

Maxim 24H / Minim 24H

N/A

Maxim pe 7z / Minim pe 7z

N/A

Maxim în 30 de zile / Minim în 30 de zile

N/A

Maxim în 90 de zile / Minim în 90 de zile

N/A

Populare

Convertor de Valută

Suma

LEO

LEO

1 LEO = 3.78 USD

Tariful este doar pentru referință. Ultima actualizare:

Informații generale

Adresa Contractului

  • icon

    Ethereum

    0x2af5d2ad76741191d15dfe7bf6ac92d4bd912ca3

LEO Statistici Preț

UNUS SED LEO Preț

$3.78

Maxim 24H / Minim 24H

N/A

Maxim pe 7z / Minim pe 7z

N/A

Maxim în 30 de zile / Minim în 30 de zile

N/A

Maxim în 90 de zile / Minim în 90 de zile

N/A

Populare

Companie

Copyright © 2018 - 2023 Crypto.com. All rights reserved.

Termeni și Condiții

Notificare de Confidențialitate

Status

Cookie Preferences

certificate: AICPA
certificate: SGS
certificate: SGS-27001
certificate: PCI-DSS
certificate: BSI