Monede
20,061
Capitalizare de piață
$2,619.33 B USD
Schimbare (24 de ore)

+4.95%

Volum per 24h
$157.38 B USD
Dominanță
BTC: 50.56%, ETH: 16.49%
Gaz ETH
90 Gwei

GRT

The Graph

GRT

Adăugați la lista de Vizionare

$0.3181 USD

N/A

(24H)

0.000005058 BTC

-8.24%

(24H)

Graficul prețurilor The Graph ( USD )

Loading...

Capitalizare de piață (USD)

$3 B

VOLUM 24H (USD)

$225.86 M

Rezervă Circulantă

9.42 B GRT

Rezervă Maximă

10.79 B GRT

Rezervă Totală

10.79 B GRT

Care este pulsul pieței în privința The Graph astăzi?

Crypto.com

Ce părere ai despre The Graph astăzi? Votați pentru a putea vedea rezultatele

Informații generale

Canale Sociale

Adresa Contractului

 • icon

  Ethereum

  0xc944e90c64b2c07662a292be6244bdf05cda44a7


 • icon

  Solana

  HGsLG4PnZ28L8A4R5nPqKgZd86zUUdmfnkTRnuFJ5dAX


 • icon

  Avalanche C-Chain

  0x8a0cAc13c7da965a312f08ea4229c37869e85cB9


Despre The Graph

Poziție #41

The Graph Rezumate de preț

Ultimele date

Astăzi prețul The Graph este de US$0.3181, cu un volum de tranzacționare în 24 de ore de $225.86 M. GRT este +0.00% în ultimele 24 de ore.GRT are o rezervă circulantă de 9.42 B GRT și o rezervă maximă de 10.79 B GRT.


Ce este The Graph?

The Graph este un protocol care indexează datele din blockchain, cum ar fi Ethereum. Dezvoltatorii folosesc The Graph pentru a crea aplicații care utilizează interfețe deschise de programare a aplicațiilor (API), cunoscute sub numele de subgrafuri, pentru a accesa cu ușurință datele de pe lanț indexate de o rețea de operatori de noduri. Întrucât subgrafurile sunt open source, oricine poate utiliza API-urile pentru a crea aplicații descentralizate (DApps). Pe măsură ce piața pentru interogări privind datele on-chain se formează în urma utilizării The Graph, tokenul GRT al acestuia servește drept token de utilitate pentru acordarea de stimulente participanților la această piață.

Un scurt istoric al The Graph

Yaniv Tal, Jannis Pohlmann și Brandon Ramirez au fondat The Graph în ianuarie 2019 pentru a aborda problemele de interogare a datelor asociate cu crearea de contracte inteligente pe Ethereum. Mai exact, înainte de crearea The Graph, dezvoltatorii care aveau nevoie să acceseze, să indexeze și să interogheze date din blockchain-uri erau obligați să utilizeze servere și baze de date interne centralizate, ceea ce făcea dificilă, costisitoare și riscantă crearea de aplicații care să valorifice datele din blockchain. Echipa din spatele The Graph a creat apoi un protocol de indexare, prin utilizarea de subgrafuri, care le permite dezvoltatorilor să extragă convenabil date din blockchains precum Ethereum. În legătură cu acest lucru, echipa The Graph a creat tokenurile GRT pe blockchain-ul Ethereum sub forma unor tokenuri ERC-20 care joacă un rol central în economia proiectului.

În octombrie 2020, înainte de lansarea mainnet-ului The Graph, echipa proiectului a distribuit tokenuri GRT potențialilor participanți la rețea. Rezerva inițială de tokenuri aflate în circulație a fost stabilită la 1.245.666.867 de tokenuri GRT, dintre care 400 de milioane au fost vândute la prețul de 0,03 USD în valoare de ETH fiecare. Rezerva totală de GRT pentru lansarea rețelei principale a fost stabilită la 10 miliarde, cu emiterea ulterioară de tokenuri prin intermediul stimulentelor de indexare începând cu aproximativ 3% pe an și sub rezerva unei viitoare guvernanțe tehnice independente. După trei ani de testare beta, mainnet-ul The Graph a devenit operațional în decembrie 2020, timp în care aproximativ 12,5 % din oferta totală de tokenuri a intrat în circulație.

La scurt timp după înființare, The Graph a obținut multe integrări la nivel înalt de la platforme DeFi emergente. Rețeaua indexează date din rețelele Ethereum, InterPlanetary File System (IPFS) și POA, urmând să apară și alte rețele. The Graph, în acest sens, elimină obstacolele tehnologice ale interogării. Multe aplicații Ethereum au construit și utilizat deja subgrafuri, inclusiv Audius, Uniswap, Opyn, ENS, DAOstack, Synthetix și Moloch. În februarie 2022, investitorii Digital Currency Group, Multicoin Capital, Reciprocal Ventures, Gumi Cryptos Capital, NGC Ventures și HashKey au creat un fond de ecosistem de 205 milioane USD pentru The Graph.

Cum funcționează The Graph

The Graph funcționează ca un protocol care indexează și organizează datele din blockchain și apoi le procesează într-o manieră mai accesibilă. Prin intermediul acestui protocol, dezvoltatorii pot construi subgrafuri, sau API-uri deschise, care permit aplicațiilor descentralizate (dapps) să caute și să proceseze informații din blockchain-uri și să construiască soluții pe blockchain-uri. Proiectul, care pretinde a fi Google al blockchain-urilor, a creat tokenuri Graph (GRT) pe care utilizatorii rețelei le pot bloca în diverse servicii oferite. Această activitate de stake le permite deținătorilor de GRT să câștige din furnizarea de servicii de rețea, cum ar fi indexarea și conservarea.

Utilizatorii Rețelei Graph Network pentru date deschise sunt clasificați în patru grupuri: indexatori, curatori, delegatori și consumatori. The Graph utilizează un mecanism de consens de tip "proof of stake" (PoS), deoarece încorporează activități de stake pentru membrii acestei rețele.

Indexatorii operează noduri în The Graph Network; aceștia pun la stake GRT pentru a furniza servicii de indexare și de procesare a interogărilor și apoi câștigă GRT pentru serviciile lor. Curatorii semnalează ce API-uri ar trebui să fie indexate în rețea prin depunerea de GRT într-o obligațiune legată de un subgraf, unde câștigă o parte din taxele aferente subgrafului semnalat. Delegatorii alocă GRT indexatorilor în schimbul unei părți din taxele și recompensele câștigate de respectivul indexator, contribuind în același timp la securizarea rețelei. Consumatorii plătesc GRT pentru a utiliza serviciile The Graph și beneficiază de serviciile oferite de rețea. Convergența acestor funcții, în plus față de calitatea serviciilor prestate de rețea, constituie modelul economic al proiectului.

Pentru ce este utilizat The Graph?

Tokenurile The Graph (GRT) sunt utilizate în principal pentru a face stake de indexare și pentru semnalizarea curatorului.

Indexatorii pun la stake GRT pentru a deveni mai vizibili pe piața de interogare The Graph și pentru a securiza rețeaua în timp ce își desfășoară serviciile. Curatorii depun GRT pe o piață de curatori pentru a alege subgrafurile care vor aduce cea mai mare valoare rețelei, după care sunt recompensați pentru serviciul lor.

Delegatorii și consumatorii din The Graph Network își folosesc, de asemenea, tokenurile GRT pentru a oferi sprijin pentru indexatori și, respectiv, pentru a achiziționa servicii de la rețea. De asemenea, proiectul emite noi tokenuri GRT pentru a stimula comportamente benefice, cum ar fi indexarea de noi subgrafuri.

Mai multe despre The Graph

Website

De unde puteți cumpăra The Graph?

trade astronaut

Cumpărați de pe aplicația Crypto.com

Înscrieți-vă pentru un cont în câteva minute și puteți cumpăra criptomonede folosind cardul de credit sau prin transfer bancar.

appstoregoogle play
trade rocket

Tranzacționați pe Crypto.com Exchange

Depuneți criptomonede pe exchange-ul nostru și tranzacționați cu lichiditate profundă și comisioane mici.

Resurse relevante

bulb icon

Dacă sunteți nou în crypto, utilizați Universitatea Crypto.com și Centrul nostru de asistență pentru a afla cum să începeți să cumpărați Bitcoin, Ethereum și alte criptomonede.

bulb icon

Pentru a verifica prețul The Graph direct în moneda fiat aleasă de dvs., puteți utiliza funcția de conversie a Crypto.com din colțul din dreapta sus al acestei pagini.

Pagina cu prețul The Graph este doar una în Indicele Prețurilor Crypto.com prezintă istoricul prețurilor, ticker de prețuri, capitalizarea pieței și graficele live pentru criptomonedele de top.

GRT Statistici Preț

The Graph Preț

$0.3181

Maxim 24H / Minim 24H

N/A

Maxim pe 7z / Minim pe 7z

N/A

Maxim în 30 de zile / Minim în 30 de zile

N/A

Maxim în 90 de zile / Minim în 90 de zile

N/A

All-time high / All-time low

N/A

Populare

Convertor de Valută

Suma

GRT

GRT

1 GRT = 0.3181 USD

Tariful este doar pentru referință. Ultima actualizare:

Informații generale

Canale Sociale

Adresa Contractului

 • icon

  Ethereum

  0xc944e90c64b2c07662a292be6244bdf05cda44a7


 • icon

  Solana

  HGsLG4PnZ28L8A4R5nPqKgZd86zUUdmfnkTRnuFJ5dAX


 • icon

  Avalanche C-Chain

  0x8a0cAc13c7da965a312f08ea4229c37869e85cB9


GRT Statistici Preț

The Graph Preț

$0.3181

Maxim 24H / Minim 24H

N/A

Maxim pe 7z / Minim pe 7z

N/A

Maxim în 30 de zile / Minim în 30 de zile

N/A

Maxim în 90 de zile / Minim în 90 de zile

N/A

All-time high / All-time low

N/A

Populare

Companie

Copyright © 2018 - 2024 Crypto.com. All rights reserved.

Termeni și Condiții

Notificare de Confidențialitate

Status

Cookie Preferences

certificate: AICPA
certificate: SGS
certificate: SGS-27001
certificate: PCI-DSS
certificate: BSI