Monede
19,949
Capitalizare de piață
$2,098.27 B USD
Schimbare (24 de ore)

+1.44%

Volum per 24h
$50.29 B USD
Dominanță
BTC: 48.38%, ETH: 17.38%
Gaz ETH
24 Gwei

KCS

KuCoin Token

KCS

Adăugați la lista de Vizionare

$10.58 USD

N/A

(24H)

0.0002074 BTC

-0.38%

(24H)

Graficul prețurilor KuCoin Token ( USD )

Loading...

Capitalizare de piață (USD)

$1.02 B

VOLUM 24H (USD)

$1.59 M

Rezervă Circulantă

96.5 M KCS

Rezervă Maximă

170.12 M KCS

Total Supply

144 M KCS

Care este pulsul pieței în privința KuCoin Token astăzi?

Crypto.com

Ce părere ai despre KuCoin Token astăzi? Votați pentru a putea vedea rezultatele

Informații generale

Canale Sociale

Adresa Contractului

  • icon

    Ethereum

    0xf34960d9d60be18cc1d5afc1a6f012a723a28811

Despre KuCoin Token

Poziție #76

KuCoin Token Rezumate de preț

Ultimele date

Astăzi prețul KuCoin Token este de US$10.58, cu un volum de tranzacționare în 24 de ore de $1.59 M. KCS este +0.00% în ultimele 24 de ore.KCS are o rezervă circulantă de 96.5 M KCS și o rezervă maximă de 170.12 M KCS.


Ce este KuCoin Token?

KuCoin este o platformă de tranzacționare spot pentru diverse active digitale și criptomonede, inclusiv Bitcoin, Ethereum, NEO, EOS, Tether și multe altele. KuCoin Token (KCS), tokenul nativ al KuCoin, a fost creat ca un token ERC20 pe blockchainul Ethereum, unde clienții pot plăti taxele de tranzacționare la o rată redusă, pot participa la activități legate de exchange și multe altele. Este un token de utilitate care permite traderilor să beneficieze de servicii și de creșterea exchange-ului.

Un scurt istoric al tokenului KuCoin

Lansat în 2017, KuCoin este un exchange de criptoactive care se anunță ca fiind un exchange hibrid care încorporează elemente ale exchange-urilor controlate și descentralizate. Obiectivul pe termen lung al echipei este de a se converti la un mecanism de exchange complet descentralizat. În prezent, exchange-ul funcționează prin intermediul unei arhitecturi mai centralizate, încercând să imite cele mai bune practici din cadrul exchange-urilor de active convenționale, cum ar fi echipele specializate în materie de risc și conformitate. Aceste echipe lucrează la controale interne și evaluări între departamente pentru a diminua comportamentul fraudulos pe platformă. Actualul director executiv al platformei este Johnny Lyu.

Între 15 august 2017 și 1 septembrie 2017, KuCoin a oferit spre vânzare tokenuri KuCoin Shares (KCS). Exchange-ul a creat un total de 200 de milioane de tokenuri KCS, dintre care 100 de milioane au fost vândute în timpul vânzării publice. Fondatorilor KuCoin li s-au alocat 70 de milioane de KCS, adică 35% din totalul ofertei de tokenuri, care au fost blocate într-o perioadă de dobândire. De asemenea, exchange-ul a alocat 50 de milioane de KCS, sau 25% din ofertă, pentru vânzări anuale între 2 septembrie 2018 și 2 septembrie 2021. Investitorii timpurii, influencerii și consultanții au primit în total 30 de milioane de KCS, sau 15% din ofertă, care a fost blocată până la 2 septembrie 2019.

În ianuarie 2021, KuCoin și-a actualizat contractul inteligent pentru a permite extinderea tokenului în mai multe părți ale ecosistemului blockchain, inclusiv finanțe descentralizate (DeFi), exchange descentralizat (DEX) și altele.

Cum funcționează tokenul KuCoin

În calitate de exchange de criptomonede, KuCoin permite utilizatorilor să achiziționeze, să tranzacționeze și să stocheze o varietate de criptomonede. Utilizatorii pot tranzacționa în cadrul exchange-ului KuCoin printr-o interfață web și printr-o aplicație de tranzacționare de criptomonede pentru dispozitive mobile. KuCoin oferă, de asemenea, servicii de custodie și non-custodie; clienții pot fie să își păstreze activele crypto direct pe exchange-ul KuCoin, fie să conecteze un portofel terț la exchange și să tranzacționeze direct din acel portofel. De-a lungul operațiunilor sale, KuCoin și-a extins produsele și serviciile crypto.

Pentru a-și îmbunătăți economia tokenurilor, KuCoin execută o schemă regulată de răscumpărare și ardere pentru KCS, în cadrul căreia platforma de exchange intenționează să răscumpere și să distrugă 50% (100 de milioane) din oferta de tokenuri. Într-o perspectivă pe termen lung, platforma de exchange urmărește să obțină o ofertă fixă de 100 de milioane de KCS după încheierea programului de răscumpărare. Banii lichizi folosiți pentru a executa programul de răscumpărare provin din 10% din comisioanele de tranzacționare obținute din operațiunile efectuate de exchange. Începând cu luna mai 2022, oferta totală de KCS se ridică la mai puțin de 146 de milioane de tokenuri.

Ca parte a operațiunilor de securitate ale exchange-ului, KuCoin utilizează mai multe portofele cu grade diferite de securitate, în funcție de durata de timp pentru tranzacții. Microtranzacțiile au loc folosind o rețea privată multi-firewall bazată pe Amazon Web Services. Angajații KuCoin primesc un cod cifrat unic pentru a iniția retrageri din portofel. Activele pe termen mai lung sunt păstrate în custodie bancară și au nevoie de mai multe semnături prin intermediul unor chei private separate pentru a putea fi accesate.

Pentru ce se utilizează tokenul KuCoin?

În calitate de token nativ al KuCoin, KCS oferă o reducere de 20% la comisioanele de tranzacționare. De asemenea, tokenul le acordă utilizatorilor KuCoin acces la noile vânzări de tokenuri pe KuCoin Spotlight și la gama de produse de câștiguri în criptomonede KuCoin Earn.

KCS se distinge, de asemenea, de alte tokenuri legate de exchange prin mecanismul său de stimulare KCS Bonus pentru deținători. Utilizatorii care dețin cel puțin șase KCS au dreptul la un bonus zilnic, care este distribuit din 50% din veniturile zilnice din comisioanele de tranzacționare ale KuCoin, împărțite în funcție de numărul de tokenuri KCS pe care le deține un utilizator.

În plus, KCS și-a extins cazul de utilizare ca metodă de plată pe o varietate de platforme în afara KuCoin, inclusiv pe site-ul de rezervări hoteliere Travala; platformele de jocuri de noroc PlayGame, BetProtocol și Splinterlands; și serviciile de plată SwirlPay, Pundi X și CoinPayments, printre altele.

Mai multe despre KuCoin Token

Website

Resurse relevante

bulb icon

Dacă sunteți nou în crypto, utilizați Universitatea Crypto.com și Centrul nostru de asistență pentru a afla cum să începeți să cumpărați Bitcoin, Ethereum și alte criptomonede.

bulb icon

Pentru a verifica prețul KuCoin Token direct în moneda fiat aleasă de dvs., puteți utiliza funcția de conversie a Crypto.com din colțul din dreapta sus al acestei pagini.

Pagina cu prețul KuCoin Token este doar una în Indicele Prețurilor Crypto.com prezintă istoricul prețurilor, ticker de prețuri, capitalizarea pieței și graficele live pentru criptomonedele de top.

KCS Statistici Preț

KuCoin Token Preț

$10.58

Maxim 24H / Minim 24H

N/A

Maxim pe 7z / Minim pe 7z

N/A

Maxim în 30 de zile / Minim în 30 de zile

N/A

Maxim în 90 de zile / Minim în 90 de zile

N/A

All-time high / All-time low

N/A

Populare

Convertor de Valută

Suma

KCS

KCS

1 KCS = 10.58 USD

Tariful este doar pentru referință. Ultima actualizare:

Informații generale

Canale Sociale

Adresa Contractului

  • icon

    Ethereum

    0xf34960d9d60be18cc1d5afc1a6f012a723a28811

KCS Statistici Preț

KuCoin Token Preț

$10.58

Maxim 24H / Minim 24H

N/A

Maxim pe 7z / Minim pe 7z

N/A

Maxim în 30 de zile / Minim în 30 de zile

N/A

Maxim în 90 de zile / Minim în 90 de zile

N/A

All-time high / All-time low

N/A

Populare

Companie

Copyright © 2018 - 2024 Crypto.com. All rights reserved.

Termeni și Condiții

Notificare de Confidențialitate

Status

Cookie Preferences

certificate: AICPA
certificate: SGS
certificate: SGS-27001
certificate: PCI-DSS
certificate: BSI