Monede
19,086
Capitalizare de piață
$1,697 B USD
Schimbare (24 de ore)

+0.74%

Volum per 24h
$80.17 B USD
Dominanță
BTC: 50.74%, ETH: 16.02%
Gaz ETH
59 Gwei

FLOW

Flow

FLOW

Adăugați la lista de Vizionare

$0.7688 USD

N/A

(24H)

0.00002037 BTC

-4.45%

(24H)

Graficul prețurilor Flow ( USD )

Loading...

Capitalizare de piață (USD)

$1.13 B

VOLUM 24H (USD)

$122.94 M

Rezervă Circulantă

1.48 B FLOW

Rezervă Maximă

1.47 B FLOW

Total Supply

1.48 B FLOW

Care este pulsul pieței în privința Flow astăzi?

Crypto.com

Ce părere ai despre Flow astăzi? Votați pentru a putea vedea rezultatele

Informații generale

Canale Sociale

Adresa Contractului

  • icon

    Ethereum

    0x5c147e74D63B1D31AA3Fd78Eb229B65161983B2b

Despre Flow

Poziție #55

Flow Rezumate de preț

Ultimele date

Astăzi prețul Flow este de US$0.7688, cu un volum de tranzacționare în 24 de ore de $122.94 M. FLOW este +0.00% în ultimele 24 de ore.FLOW are o rezervă circulantă de 1.48 B FLOW și o rezervă maximă de 1.47 B FLOW.


Ce este Flow?

Flow este un blockchain rapid, descentralizat și ușor de dezvoltat. Acesta intenționează să fie vârful de lance al unei noi generații de aplicații, jocuri și active digitale care le alimentează. Flow este un blockchain Layer-1 creat de echipa care a creat experiențe blockchain, inclusiv CryptoKitties, Dapper Wallet și NBA Top Shot. FLOW este moneda nativă pentru protocolul Flow.

Un scurt istoric al Flow

Dapper Labs, cu sediul în Vancouver, Canada, a fost fondată în 2018. Echipa Dapper Labs lucrează la versiunea de producție a rețelei Flow din toamna anului 2019. Aceasta include implementări complete ale logicii protocolului pentru fiecare tip de nod, integrarea algoritmului de consens Hot Stuff și implementarea bibliotecilor crypto necesare pentru protocol. În luna mai, echipa a lansat mainnet-ul Flow beta, permițând experiențe de producție pentru utilizatori.

Tokenul nativ (FLOW) a existat pe mainnet-ul beta pentru a constitui conturi de utilizator și a oferi un sold minim pentru ca utilizatorii să efectueze primele tranzacții. În acest punct, toate taxele erau minime. Dezvoltările viitoare includ încorporarea epocilor (posibilitatea ca noi noduri să se alăture și să părăsească protocolul), arbitrajul complet al provocărilor de către nodurile de consens, îmbunătățiri ale performanței protocolului și actualizări ale limbajului de programare (Cadence).

Flow intenționează să ofere soluții de scalabilitate și aplicații pentru aplicații, jocuri și alte active digitale. Este, în esență, un blockchain descentralizat, rapid și orientat spre dezvoltatori. Flow blockchain are un design nou, cu roluri multiple, care se concentrează pe avantajul inerent al scalării fără sharding.

Sursa inițială a lui Flow a fost de 1,25 miliarde de tokenuri. Acest lucru exclude alocarea suplimentară de 250 de milioane de tokenuri FLOW, din care jumătate au intrat în rezerva fundației doar în scopuri de staking și delegare, iar cealaltă jumătate a fost utilizată pentru subvenții colaterale pentru protocoale secundare. Aceste tokenuri nu se află în circulație din cauza blocării anticipate.

Investitorii notabili din ecosistemul Flow sunt Andreessen Horowitz, Block Venture, Coatue, Google Ventures (GV), Coinbase Ventures și Betaworks, printre alții.

Cum funcționează Flow

Flow introduce pipelining în blockchainuri prin clasificarea operațiunilor nodurilor de validare în patru categorii: colectare, consens, execuție și verificare. Acest lucru înseamnă că există o diviziune verticală mai degrabă, decât orizontală a muncii între noduri.

În esență, fiecare nod validator participă în continuare la validarea tranzacțiilor, dar numai la unul dintre nivelurile de validare. Prin urmare, aceștia se pot specializa pentru un anumit nivel și pot îmbunătăți eficiența unei etape specifice.

Aceasta oferă Flow posibilitatea de a crește până la un debit mult mai mare la un cost mai mic și, în același timp, Flow poate păstra un spațiu de execuție partajat pentru toate operațiunile sale de rețea. În ceea ce privește contractele inteligente, bazele de date și conturile de utilizator de pe Flow, acestea pot fi întotdeauna în comunicare unele cu altele într-o singură tranzacție atomică, consecventă, izolată și durabilă (ACID). Ceea ce garantează o experiență mai bună pentru utilizatori și o compunere completă, permițând dezvoltatorilor să se bazeze cu ușurință pe munca altora.

Începând de astăzi, vă puteți implica în Flow prin intermediul NBA Top Shot sau prin achiziționarea de obiecte de colecție digitale de pe piața VIV3 NFT și de pe alte aplicații blockchain funcționale. Dezvoltatorii pot începe să experimenteze cu Flow și să își construiască DApps utilizând numeroasele instrumente încorporate.

Protocolul le permite dezvoltatorilor să proiecteze experiențe noi pentru utilizatori care să folosească caracteristicile rețelei. În special, designul Flow se concentrează pe modularitate. Dezvoltatorii care construiesc pe baza unor resurse comune, cum ar fi o bază de utilizatori existentă, date, securitate și cod de execuție, sunt numiți compozitori.

Această metodă prietenoasă pentru dezvoltatori permite utilizatorilor să se bazeze pe munca celorlalți și să construiască DApps sofisticate cu mai multe niveluri. În plus, platforma oferă tehnologie ACID (atomică, consecventă, izolată și durabilă) și contracte inteligente care pot fi actualizate. Drept urmare, dezvoltatorii pot testa contractele inteligente și pot îmbunătăți protocolul.

La ce se folosește Flow?

Tokenul FLOW este moneda nativă pentru rețeaua Flow și pentru aplicațiile, jocurile și contractele inteligente construite pe lanțul de blocuri Flow și, prin urmare, moneda este garantată ca fiind disponibilă pentru dezvoltatori și utilizatori pentru a efectua tranzacții cu aceasta în rețea. Dezvoltatorii pot integra FLOW direct în aplicațiile lor pentru plăți peer-to-peer, taxarea serviciilor sau recompense pentru consumatori. FLOW poate fi, de asemenea, deținut, transferat sau tranzacționat de la egal la egal.

Deținătorii de tokenuri pot câștiga recompense prin stake de FLOW ca depozit de securitate și prin securizarea rețelei prin rularea nodurilor validatoare - sau prin delegarea stake-ului lor către alte noduri validatoare.

Sunt necesare, de asemenea, cantități mici de tokenuri FLOW ca gaz pentru fiecare activitate din rețea - de la conturi noi de utilizator la stocarea activelor și a contractelor inteligente.

În cele din urmă, FLOW este necesar pentru crearea și utilizarea tuturor celorlalte tokenuri din rețea - pentru a plăti pentru stocare și/sau pentru a servi drept garanție. Mai multe detalii în acest sens pot fi găsite în whitepaper-urile Flow menționate mai jos.

Mai multe despre Flow

Website

De unde puteți cumpăra Flow?

trade astronaut

Cumpărați de pe aplicația Crypto.com

Înscrieți-vă pentru un cont în câteva minute și puteți cumpăra criptomonede folosind cardul de credit sau prin transfer bancar.

appstoregoogle play
trade rocket

Tranzacționați pe Crypto.com Exchange

Depuneți criptomonede pe exchange-ul nostru și tranzacționați cu lichiditate profundă și comisioane mici.

Resurse relevante

bulb icon

Dacă sunteți nou în crypto, utilizați Universitatea Crypto.com și Centrul nostru de asistență pentru a afla cum să începeți să cumpărați Bitcoin, Ethereum și alte criptomonede.

bulb icon

Pentru a verifica prețul Flow direct în moneda fiat aleasă de dvs., puteți utiliza funcția de conversie a Crypto.com din colțul din dreapta sus al acestei pagini.

Pagina cu prețul Flow este doar una în Indicele prețurilor Crypto.com prezintă istoricul prețurilor, ticker de prețuri, capitalizarea pieței și graficele live pentru criptomonedele de top.

FLOW Statistici Preț

Flow Preț

$0.7688

Maxim 24H / Minim 24H

N/A

Maxim pe 7z / Minim pe 7z

N/A

Maxim în 30 de zile / Minim în 30 de zile

N/A

Maxim în 90 de zile / Minim în 90 de zile

N/A

Populare

Convertor de Valută

Suma

FLOW

FLOW

1 FLOW = 0.7688 USD

Tariful este doar pentru referință. Ultima actualizare:

Informații generale

Canale Sociale

Adresa Contractului

  • icon

    Ethereum

    0x5c147e74D63B1D31AA3Fd78Eb229B65161983B2b

FLOW Statistici Preț

Flow Preț

$0.7688

Maxim 24H / Minim 24H

N/A

Maxim pe 7z / Minim pe 7z

N/A

Maxim în 30 de zile / Minim în 30 de zile

N/A

Maxim în 90 de zile / Minim în 90 de zile

N/A

Populare

Companie

Copyright © 2018 - 2023 Crypto.com. All rights reserved.

Termeni și Condiții

Notificare de Confidențialitate

Status

Cookie Preferences

certificate: AICPA
certificate: SGS
certificate: SGS-27001
certificate: PCI-DSS
certificate: BSI