Coinok
22,030
Piaci kapitalizáció
$2,591.66 B USD
24h változás

-2.93%

24h volumen
$74.01 B USD
Dominancia
BTC: 50.76%, ETH: 16.08%
ETH Gas
9 Gwei

ETC

Ethereum Classic

ETC

Figyelőlistához hozzáad

$25.13 USD

N/A

(24H)

0.0003618 BTC

-1.51%

(24H)

Ethereum Classic Árfolyam grafikon (USD)

Loading...

Piaci kapitalizáció (USD)

$3.71 B

24 órás volumen (USD)

$148.6 M

Forgalomban lévő kínálat

147.51 M ETC

Max kínálat

210.7 M ETC

Teljes kínálat

210.7 M ETC

Mit gondol ma a piac a mai Ethereum Classic coinról?

Crypto.com

Mit gondol a Ethereum Classic-ról ma? Szavazzon az eredmények megtekintéséhez

Általános információ

Szerződéscím

 • icon

  BNB Smart Chain (BEP20)

  0x3d6545b08693dae087e957cb1180ee38b9e3c25e


 • icon

  Ethereum Classic

  0x1953cab0E5bFa6D4a9BaD6E05fD46C1CC6527a5a

Rólunk Ethereum Classic

Rangsor #27

Ethereum Classic Összefoglaló az árakról

Legutóbbi adatok

A Ethereum Classic árfolyama ma US$25.13, 24 órás kereskedési volumene $148.6 M. A(z) ETC árfolyama +0.00%-kal változott az elmúlt 24 órában.ETC forgalomban lévő kínálata 147.51 M ETC és maximális kínálata 210.7 M ETC.


Mi az Ethereum Classic

Az Ethereum Classic (ETC) egy decentralizált platform, amely olyan okosszerződéseket vagy alkalmazásokat működtet, amelyek célja, hogy pontosan a programozás szerint fussanak, anélkül, hogy harmadik fél beavatkozásától, leállástól, cenzúrától vagy csalástól kellene tartaniuk. Az Ethereum Classic az eredeti Ethereum blokklánc folytatását jelenti az exploit után, amely sajnálatos esemény folyományaként több millió Ethert loptak el.

Az Ethereum Classic rövid története

Az Ethereum blokklánc egy olyan egységes hálózat, amelyben az Ether kriptovaluta az elsődleges tranzakciókat támogató pénz. Azonban 2016 júniusában egy hacker 50 millió dollár értékű vagyont lopott el. Ennek következtében a hálózatot felosztották és hardforkolták. Az Ethereum Classic az Ethereum blokkláncának egyik osztott változataként jött létre, a másik maga az Ethereum. A hackelés előtti feljegyzések szerint azért választották szét az Ethereumot, hogy az ellopott pénzt visszaadják jogos tulajdonosainak.

A Grayscale Ethereum Classic Trust kizárólag Ethereum Classicba fektet be, lehetővé téve a befektetőknek, hogy az ETC-nek való kitettséghez biztonságos módon jussanak, miközben elkerülhetik az ETC közvetlen vásárlásával, tárolásával és őrzésével járó nehézségeket.

Az Ethereum virtual machine (EVM) egy decentralizált, Turing-teljes virtuális számítógép, amely a nyilvános csomópontok világszerte működő hálózatán keresztül képes programokat futtatni. Másokkal, például a Bitcoin kódjával ellentétben a virtuális gép utasításkészlete Turing-teljes. A gáz, egy belső tranzakciós árrendszer, csökkenti a kéretlen leveleket és osztja el a hálózati erőforrásokat.

Az Ethereum Classic lehetővé teszi a fejlesztőknek, hogy okosszerződéseket hozzanak létre és működtessenek, amelyek autonóm, önállóan futtatható kódblokkok, és amelyek előre meghatározott körülményektől függően hajtanak végre bizonyos tevékenységeket.

Hogyan működik az Ethereum Classic

Az Ethereum Classic egy olyan kriptovaluta, amely szinte teljesen azonos az Ethereummal. Ez egy blokklánc, amely helyettesíti a fizetéseket, és olyan okosszerződéseket és alkalmazásokat hoz létre, amelyeket a felhasználók birtokolhatnak, átruházhatnak és interakcióba léphetnek velük. A Turing-teljes programozási nyelv engedélyezése azt jelenti, hogy a fejlesztők olyan automatizált alkalmazásokat hozhatnak létre, amelyeket feltételes kimenetekkel lehet ellenőrizni.

Más szóval a szerződések harmadik fél, például ügyvéd bevonása nélkül is képesek működni. Az okosszerződések az "ha/akkor" állításokhoz hasonlíthatók annyiban, hogy a szerződés műveleteinek teljesítése esetén a szerződés válaszadó paraméterei befejeződnek. Ha a szerződés kritériumai nem teljesülnek, akkor büntetés léphet életbe, vagy a szerződés megszűnhet, attól függően, hogy a szerződés elején milyen feltételekben állapodtak meg.

Mint minden más blokklánc, az Ethereum Classic is egy megosztott adatbázisban tartja nyilván az összes tranzakció. Emellett nyomon követi a blokklánc által támogatott összes okosszerződés legfrissebb állapotát és a felhasználói egyenlegeket, amelyek digitálisan átvezethetők egy másik felhasználó tárcájába. Az ERC20 tokenek bányászata a proof of work (PoW) mechanizmuson keresztül működteti a hálózat valamennyi tevékenységét.

Mire használják az Ethereum Classicot

Az Ethereum Classic megkönnyíti az okosszerződések végrehajtását mivel biztosítja a decentralizált irányítás előnyét.

Az Ethereum Classicban a kódsorok egy okosszerződésen belül ismertetik a vevő és az eladó közötti megállapodást; az okosszerződés a szerződés feltételei alapján önmagát hajtja végre. Következésképpen nincs szükség központi szervre a szerződések külső ellenőrzéséhez vagy cenzúrázásához, mivel a kód irányítja a szerződés végrehajtását.

Az Ethereum Classic egyik legfőbb aggálya az esetleges skálázhatósági korlátok. A hálózat jellemzően 15 tranzakciót képes másodpercenként feldolgozni; ez azonban jóval kevesebb, mint az olyan fizetési hálózatok, mint a Visa, amelyek másodpercenként több ezer tranzakciót képesek kezelni. Bár az Ethereum Classic több szoftverfrissítésen esett át, a fizetési rendszerek skálázhatósága a jövőben is az egyik legjelentősebb probléma marad..

Többet itt Ethereum Classic

Weboldal

Hol vásárolhat Ethereum Classic?

trade astronaut

Vásároljon a Crypto.com Appon

Regisztráljon számlát pár percen belül és vásároljon kriptot kártyával vagy banki átutalással.

appstoregoogle play
trade rocket

Kereskedjen a Crypto.com Exchangen

Fizessen be kriptot a tőzsdénkre és kereskedjen alacsony díjakkal és bő likviditással.

Kapcsolódó források

bulb icon

Ha még nem ismeri a kriptovalutákat, a Crypto.com Egyetem és a Súgóközpont segítségével megtanulhatja, hogyan kezdjen Bitcoint, Ethereumot és más kriptovalutákat vásárolni.

bulb icon

A Ethereum Classic jelenlegi árának az Ön által választott fiat valutában való ellenőrzéséhez használhatja a Crypto.com váltó funkcióját az oldal jobb felső sarkában.

A Ethereum Classic ár értesítés oldal része a következőnek: Crypto.com árindex,amely az árelőzményeket és - értesítéseket, piaci kapitalizációt és a top kriptovaluták élő grafikonjait tartalmazza.

ETC Árstatisztikák

Ethereum Classic Ár

$25.13

24 órás csúcs / 24 órás mélypont

N/A

7 napos csúcs / 7 napos mélypont

N/A

30 napos csúcs / 30 napos mélypont

N/A

90 napos csúcs / 90 napos mélypont

N/A

All-time high / All-time low

N/A

Trending

Pénzváltó

Összeg

ETC

ETC

1 ETC = 25.13 USD

Az árfolyam kizárólag tájékoztató jellegű. Utolsó frissítés:

Általános információ

Szerződéscím

 • icon

  BNB Smart Chain (BEP20)

  0x3d6545b08693dae087e957cb1180ee38b9e3c25e


 • icon

  Ethereum Classic

  0x1953cab0E5bFa6D4a9BaD6E05fD46C1CC6527a5a

ETC Árstatisztikák

Ethereum Classic Ár

$25.13

24 órás csúcs / 24 órás mélypont

N/A

7 napos csúcs / 7 napos mélypont

N/A

30 napos csúcs / 30 napos mélypont

N/A

90 napos csúcs / 90 napos mélypont

N/A

All-time high / All-time low

N/A

Trending

A vállalat

Copyright © 2018 - 2024 Crypto.com. All rights reserved.

Felhasználási feltételek

Adatvédelemi figyelmeztetés

Státusz

Cookie Preferences

certificate: AICPA
certificate: SGS
certificate: SGS-27001
certificate: PCI-DSS
certificate: BSI