Coinok
22,030
Piaci kapitalizáció
$2,598.51 B USD
24h változás

-1.50%

24h volumen
$78.91 B USD
Dominancia
BTC: 50.59%, ETH: 16.10%
ETH Gas
14 Gwei

AR

Arweave

AR

Figyelőlistához hozzáad

$29.67 USD

N/A

(24H)

0.0004451 BTC

-11.46%

(24H)

Arweave Árfolyam grafikon (USD)

Loading...

Piaci kapitalizáció (USD)

$1.95 B

24 órás volumen (USD)

$163.96 M

Forgalomban lévő kínálat

65.65 M AR

Max kínálat

66 M AR

Teljes kínálat

65.65 M AR

Mit gondol ma a piac a mai Arweave coinról?

Crypto.com

Mit gondol a Arweave-ról ma? Szavazzon az eredmények megtekintéséhez

Rólunk Arweave

Rangsor #50

Arweave Összefoglaló az árakról

Legutóbbi adatok

A Arweave árfolyama ma US$29.67, 24 órás kereskedési volumene $163.96 M. A(z) AR árfolyama +0.00%-kal változott az elmúlt 24 órában.AR forgalomban lévő kínálata 65.65 M AR és maximális kínálata 66 M AR.


Mi az Arweave?

Az Arweave egy blokklánc startup, amely kifejlesztett egy újszerű, blokklánc-szerű struktúrát, amit blockweave-nek hívnak, és amely költséghatékonyan teszi lehetővé a skálázható on-chain adattárolást. Ahogy a rendszerben tárolt adatok mennyisége növekszik, a konszenzus eléréséhez szükséges hashelés csökken, csökkentve az adattárolás költségét.

Az AR az Arweave ökoszisztéma natív tokenje. Ez egy többfunkciós token, amelynek maximális kínálata 66 millió. A hálózaton belüli adatfeltöltési díjak kifizetésére és a bányászok jutalmazására használják.

Az Arweave rövid története

2017-ben alapították Archain néven, a cég végül 2018-ban változtatta meg a nevét Arweave-re, miután befejezte a Techstars Berlin mentorprogramját. Az Arweave célja, hogy állandó, alacsony költségű internetes tárhelyet kínáljon. Az Arweave ezt az Arweave hálózaton és a blockweave néven ismert blokkalapú adatszerkezetén keresztül kívánja elérni.

Az Arweave mainnet 2018 júniusában indult el, egy kis, 1800 fős, különböző nemzetekből összeválogatott csoporttal. A bevezetés előtt az Arweave csapatnak volt egy első token értékesítése is, amely csak fehérlistás személyek számára volt elérhető.

2019 novemberében az Arweave 5 millió dolláros tőkebevonást kapott több kockázati tőkebefektető cégtől. 2020 márciusában az Arweave csapat további 8,3 millió dollárt gyűjtött be az Andreessen Horowitz, az USV és a Coinbase Ventures cégektől, AR tokenekért cserébe. Ezt követően az Arweave bejelentette, hogy az újonnan szerzett pénzt a közösségi elfogadás és fejlesztés előmozdítására fogja használni.

Az Arweave hálózatnak maximum 66 millió AR tokenje van forgalomban, amelyből 55 milliót a hálózat 2018 júniusi indulásakor osztottak ki a genesis blokkban. Az Arweave azt tervezi, hogy további 11 millió AR-t fokozatosan vezet be a blokk bányászati jutalmakon keresztül.

Az Arweave állandó tárolási megoldását 2021 novemberében integrálták a Polygonba, és 2022 áprilisában az Avalanchéba.

Hogyan működik az Arweave?

Az Arweave blockweave-je alapozza meg az Arweave permawebjét, egy adatokból, weboldalakból és alkalmazásokból álló halmazt a blockweave-en. Az Arweave protokoll lehetővé teszi, hogy bárki, akinek van felesleges merevlemez-területe, adatokat tároljon AR tokenekért cserébe. Az Arweave arra számít, hogy a tárolás költsége tovább csökkenni fog, és egy képletet használ annak előrejelzésére, hogy mennyibe fog kerülni egy adott adat tárolása.

Az Arweave protokollja tartalmaz egy újszerű adatszerkezetet, amelyet blockweave-nek hívnak, és egy új konszenzus módszert, amelyet hozzáférés bizonyítékának (PoA) neveznek. Ahogy a név is mutatja, a blockweave protokollnak blokkalapú szerkezete van, ahol minden blokk két másik blokkhoz kapcsolódik - az előtte lévőhöz és egy másikhoz véletlenszerűen.

A visszahívási blokk egy véletlenszerűen kiválasztott blokk a protokoll történetében. Azt úgy számítják ki, hogy a jelenlegi blokk hashét veszik, és kiszámítják a modulusát a jelenlegi blokkmagassághoz képest. A bányászoknak mindkét korábbi blokk hashét meg kell adniuk egy új blokk létrehozásához, és megkapják a blokk jutalmat az Arweave natív tokenje, az AR segítségével.

Mivel a permaweb az Arweave-en alapul, a felhasználók megbízható, változatlan hozzáférést várhatnak a tartalomhoz. Egyszer közzétett permaweb alkalmazások és weboldalak a Arweave protokoll működésének idejére láthatóak lesznek. Mivel a blockweave-ben lévő egy tárca adatai aláírtak, az adatok, amelyeket a permawebre feltöltenek, azonosíthatóak, még akkor is, ha ez egy álnév. Az Arweave-t NFT-k állandó tárolására is lehet használni. Az Arweave jelentősen meg akarja változtatni az adattárolási ipar normáit, és új Internettet akar létrehozni, ahol az információ mindig elérhető.

Mire használják az Arweave (AR)-t?

Az Arweave (AR) token fő funkciója, hogy ösztönözze a bányászokat az adatok másolatainak megőrzésére a hálózatban. Bár a bányászok tranzakciós díjakból szereznek, nem kapják meg azt közvetlenül egyszerre, mivel az Arweave egy olyan rendszert használ, amely fokozatosan adja ki az AR tokeneket az idő folyamán. A tranzakciós díj nagy részét egy tárolási 'alapítvány' kapja, amelyet a bányászoknak adnak, miután kamatot gyűjtött.

Többet itt Arweave

Weboldal

Hol vásárolhat Arweave?

trade astronaut

Vásároljon a Crypto.com Appon

Regisztráljon számlát pár percen belül és vásároljon kriptot kártyával vagy banki átutalással.

appstoregoogle play
trade rocket

Kereskedjen a Crypto.com Exchangen

Fizessen be kriptot a tőzsdénkre és kereskedjen alacsony díjakkal és bő likviditással.

Kapcsolódó források

bulb icon

Ha még nem ismeri a kriptovalutákat, a Crypto.com Egyetem és a Súgóközpont segítségével megtanulhatja, hogyan kezdjen Bitcoint, Ethereumot és más kriptovalutákat vásárolni.

bulb icon

A Arweave jelenlegi árának az Ön által választott fiat valutában való ellenőrzéséhez használhatja a Crypto.com váltó funkcióját az oldal jobb felső sarkában.

A Arweave ár értesítés oldal része a következőnek: Crypto.com árindex,amely az árelőzményeket és - értesítéseket, piaci kapitalizációt és a top kriptovaluták élő grafikonjait tartalmazza.

AR Árstatisztikák

Arweave Ár

$29.67

24 órás csúcs / 24 órás mélypont

N/A

7 napos csúcs / 7 napos mélypont

N/A

30 napos csúcs / 30 napos mélypont

N/A

90 napos csúcs / 90 napos mélypont

N/A

All-time high / All-time low

N/A

Trending

Pénzváltó

Összeg

AR

AR

1 AR = 29.67 USD

Az árfolyam kizárólag tájékoztató jellegű. Utolsó frissítés:

AR Árstatisztikák

Arweave Ár

$29.67

24 órás csúcs / 24 órás mélypont

N/A

7 napos csúcs / 7 napos mélypont

N/A

30 napos csúcs / 30 napos mélypont

N/A

90 napos csúcs / 90 napos mélypont

N/A

All-time high / All-time low

N/A

Trending

A vállalat

Copyright © 2018 - 2024 Crypto.com. All rights reserved.

Felhasználási feltételek

Adatvédelemi figyelmeztetés

Státusz

Cookie Preferences

certificate: AICPA
certificate: SGS
certificate: SGS-27001
certificate: PCI-DSS
certificate: BSI