Coinok
22,030
Piaci kapitalizáció
$2,598.51 B USD
24h változás

-1.50%

24h volumen
$78.91 B USD
Dominancia
BTC: 50.59%, ETH: 16.10%
ETH Gas
14 Gwei

APT

Aptos

APT

Figyelőlistához hozzáad

$7.93 USD

N/A

(24H)

0.000119 BTC

-1.73%

(24H)

Aptos Árfolyam grafikon (USD)

Loading...

Piaci kapitalizáció (USD)

$3.57 B

24 órás volumen (USD)

$149.71 M

Forgalomban lévő kínálat

450.16 M APT

Max kínálat

N/A

Teljes kínálat

1.1 B APT

Mit gondol ma a piac a mai Aptos coinról?

Crypto.com

Mit gondol a Aptos-ról ma? Szavazzon az eredmények megtekintéséhez

Általános információ

Közösségi felületek

Szerződéscím

  • icon

    Aptos

    0x1::aptos_coin::AptosCoin

Rólunk Aptos

Rangsor #28

Aptos Összefoglaló az árakról

Legutóbbi adatok

A Aptos árfolyama ma US$7.93, 24 órás kereskedési volumene $149.71 M. A(z) APT árfolyama +0.00%-kal változott az elmúlt 24 órában.APT forgalomban lévő kínálata 450.16 M APT.


Mi az az Aptos?

Az Aptos egy Layer 1 blokklánc, amely a Move programozási nyelvvel készült. Nagyobb skálázhatóságot, megbízhatóságot, biztonságot és használhatóságot ígér a felhasználóknak, alacsony tranzakciós költségek mellett.

Az Aptos rövid története. Az Aptos blokklánc 17. október 2022-én indult, az "

Aptos

Autumn" nevű mainnettel. A blokklánc több millió dollárt gyűjtött a befektetőktől, és érdekes múltja miatt sok hype-ot generál. Az Aptos a Diem blokklánc kezdeményezésen alapul (a Metától), amelyet nemrégiben hagytak abba. Az eredetileg a Diem számára létrehozott programozási nyelvet használja, amelynek középpontjában egy skálázható, gyors blokklánc és további funkciók létrehozása áll, amelyek a kriptográfiát hozzáférhetőbbé teszik az átlagos felhasználók számára.

Az Aptos

mögött álló csapat neve Aptos Labs, amelyet Mo Shaikh és Avery Ching társalapítók vezetnek. Shaikh a termékek skálázására specializálódott, és tapasztalattal rendelkezik a magántőke- és kockázatitőke-piacokon, míg Ching a Meta egyik fő szoftvermérnöke volt, és számos izgalmas és innovatív fejlesztési projektet vezetett a múltban. Az Aptos Labs küldetése, hogy "Layer 1 blokkláncot építsen mindenki számára", és a vállalat elkötelezett a lehető legbiztonságosabb és legmegbízhatóbb hálózat létrehozása iránt. Az Aptos Labs-nek több mint 350 millió dollár finanszírozást sikerült összegyűjtenie, elindította fejlesztői teszthálózatát, és sikeresen kezelt több millió tranzakciót és több ezer csomópontot két finanszírozási körben.

Hogyan fejti ki hatását az Aptos?

Az Aptos blokklánc elméletileg elérheti a másodpercenkénti 160 000 tranzakciót (TPS), miközben fenntartja a biztonságot és a megbízhatóságot. Ezt néhány forradalmi koncepción keresztül éri el.

A Block-STM technológia olyan megoldást hoz létre, amely hatékonyan kezeli az okosszerződéseket, párhuzamos végrehajtásra támaszkodva több tranzakció egyszerre történő kezeléséhez. A tranzakciók egyidejűleg feldolgozhatók, és mindegyiket érvényesítik a végrehajtás után. A hatékonyság további javítása érdekében egy együttműködő ütemező azon dolgozik, hogy rangsoroljon bizonyos tranzakciókat az Aptos blokkláncon, és hatékonyan kezelje az alapvető érvényesítéseket. Végül akár 160 000 tranzakció is feldolgozható egyszerre.

A Move egy egyedi programozási nyelv, amelyet a Diem blokklánchoz terveztek, ami vonzóvá teszi az Aptos kriptográfiát. A Move egy olyan futtatható bájtkódnyelv, amely elég rugalmas ahhoz, hogy kezelje az Aptos fejlesztők egyedi igényeit. Globális tárolása biztonságosabb, mint az átlagos programozási nyelv. Az áthelyezés lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy olyan egyéni erőforrásokat határozzanak meg, amelyeket nem lehet másolni vagy eldobni, ami sokkal nehezebbé teszi a rosszindulatú entitások számára az Aptos blokklánc irányítását.

Az Aptos szétválasztja a konszenzusos protokollt és a tranzakciók sorrendjét, párhuzamosan futtatja őket. Ez csökkenti a késleltetést, miközben növeli a sebességet. Az Aptos létrehozott egy bizánci hibatűrő (BFT) motort, amely elemzi az egyes állapotokat a láncon, majd szükség szerint automatikusan frissíti a validátorokat a pontosság biztosítása érdekében.

Mire használható az APT?

Az APT az Aptos blokklánc natív kriptovalutája. Tranzakciós díjakhoz, stakinghez és governance döntésekben való részvételhez használják. Az Aptos blokklánc célja, hogy decentralizált platform legyen decentralizált alkalmazások (dAppok) és okosszerződések létrehozásához, így az APT is használható ezekre a célokra.

Többet itt Aptos

Weboldal

Hol vásárolhat Aptos?

trade astronaut

Vásároljon a Crypto.com Appon

Regisztráljon számlát pár percen belül és vásároljon kriptot kártyával vagy banki átutalással.

appstoregoogle play
trade rocket

Kereskedjen a Crypto.com Exchangen

Fizessen be kriptot a tőzsdénkre és kereskedjen alacsony díjakkal és bő likviditással.

Kapcsolódó források

bulb icon

Ha még nem ismeri a kriptovalutákat, a Crypto.com Egyetem és a Súgóközpont segítségével megtanulhatja, hogyan kezdjen Bitcoint, Ethereumot és más kriptovalutákat vásárolni.

bulb icon

A Aptos jelenlegi árának az Ön által választott fiat valutában való ellenőrzéséhez használhatja a Crypto.com váltó funkcióját az oldal jobb felső sarkában.

A Aptos ár értesítés oldal része a következőnek: Crypto.com árindex,amely az árelőzményeket és - értesítéseket, piaci kapitalizációt és a top kriptovaluták élő grafikonjait tartalmazza.

APT Árstatisztikák

Aptos Ár

$7.93

24 órás csúcs / 24 órás mélypont

N/A

7 napos csúcs / 7 napos mélypont

N/A

30 napos csúcs / 30 napos mélypont

N/A

90 napos csúcs / 90 napos mélypont

N/A

All-time high / All-time low

N/A

Trending

Pénzváltó

Összeg

APT

APT

1 APT = 7.93 USD

Az árfolyam kizárólag tájékoztató jellegű. Utolsó frissítés:

Általános információ

Közösségi felületek

Szerződéscím

  • icon

    Aptos

    0x1::aptos_coin::AptosCoin

APT Árstatisztikák

Aptos Ár

$7.93

24 órás csúcs / 24 órás mélypont

N/A

7 napos csúcs / 7 napos mélypont

N/A

30 napos csúcs / 30 napos mélypont

N/A

90 napos csúcs / 90 napos mélypont

N/A

All-time high / All-time low

N/A

Trending

A vállalat

Copyright © 2018 - 2024 Crypto.com. All rights reserved.

Felhasználási feltételek

Adatvédelemi figyelmeztetés

Státusz

Cookie Preferences

certificate: AICPA
certificate: SGS
certificate: SGS-27001
certificate: PCI-DSS
certificate: BSI