Coins
19,040
Markedsværdi
$1,578.44 B USD
24t. prisændring

+0.14%

24t. Vol
$40.1 B USD
Dominans
BTC: 49.05%, ETH: 16.52%
ETH Gas
31 Gwei

XDC

XDC Network

XDC

Føj til watchlist

$0.05027 USD

N/A

(24H)

0.000001332 BTC

+3.51%

(24H)

XDC Network Prisgraf (USD)

Loading...

Markedsværdi (USD)

$697.77 M

24 T. VOLUMEN (USD)

$15.37 M

Cirkulerende udbud

13.88 B XDC

Maks. udbud

N/A

Total Supply

37.71 B XDC

Hvordan føles markedet for XDC Network i dag?

Crypto.com

Hvordan har du det med XDC Network i dag? Stem for at se resultater

Generelle oplysninger

Sociale medier

Om XDC Network

Rangering #75

XDC Network Prisopsummeringer

Sensete data

XDC Networks pris i dag er US$0.05027, med en 24-timers handelsvolumen på $15.37 M, XDC er steget +0.00% i de sidste 24 timer.XDC har et cirkulerende udbud på 13.88 B XDC i omløb.


Hvad er XDC Network?

XDC Network (XDC) tilbyder kommercielle decentraliserede tjenester og blockchain-arkitektur. Netværket blev skabt af XinFin og kombinerer et tilladelsesbaseret smart-kontrakt system med en åben blockchain-topologi, hvilket gør det muligt for udviklere at afhjælpe regulatoriske bekymringer blandt større finansielle institutioner, mens de stadig bruger de bedste funktioner fra forskellige netværk. Projektets ultimative mål er at bruge blockchain-teknologi til at reducere ineffektiviteter i handelsfinansieringsindustrien.

XDC er den indfødte nytte-token, der driver XinFins hybrid blockchain. Den fungerer som et afviklingsmekanisme for dApps bygget på blockchainen, og hjælper med at betale transaktionsgebyrer og i smart-kontrakt operationer.

En kort historie om XDC Network

XinFin blev stiftet i 2017 af Atul Khekade og Karan Bhardwaj. Khekade er en erfaren softwareprogrammør, der designede det første tilladelsesbaserede blockchain-system for en konsortium af indiske banker. Bhardwaj er en blockchain-entusiast, der har udviklet registre for mange globale tech-giganter som IBM og Fidelity. Han forlod XinFin i 2018 for at forfølge sin egen opstart.

XinFins blockchain-teknologiløsning er kendt som XDC Network. Det er et globalt, open-source, delegated proof of stake konsensus netværk (XDPoS) der understøtter hybrid relay bridges, øjeblikkelig blok finalitet, og kompatibilitet med ISO 20022 finansielle beskedstandarder. Netværkets private/offentlige hybrid arkitektur tillader institutionel brug i handelsfinansiering og aktiv tokenisering. XDC Network leverer skalerbar infrastruktur for virksomheder og uafhængige community medlemmer, inklusive interoperable smart kontrakter, 2.000 transaktioner per sekund, og Ethereum virtual machine (EVM) kompatibilitet.

XDC Foundation, som støtter XDC Network, fortsætter med at blomstre globalt, efter at have opnået sit primære mål om at gøre handelsfinansiering mere tilgængelig for et større publikum. Siden 2017 har XDC Foundation introduceret flere integrationer, nytteprojekter, dApps baseret på XDC, og samarbejder.

Hvordan fungerer XDC Network?

XinFin kombinerer fordelene ved offentlige og private blockchains med et fokus på handelsfinansiering. Kernen i markedet for netværket er institutionelle investeringsselskaber, der ønsker at integrere aktiv tokenisering i deres forretningsstrategi. Netværket implementerer en patenteret hybrid arkitektur, der forbedrer likviditetsstyringen for disse større investorer. Dapp-udviklere bidrager til netværket og kan bruge dets marked til at sælge deres dApps. Der er også en række værktøjer til rådighed for at hjælpe investorer med at etablere et effektivt og kreativt udviklingsmiljø.

Udviklerne opfandt en ny type konsensus kendt som XDPoS. Sammenlignet med det oprindelige delegated proof of stake (DPoS) koncept, er denne metode mere energi- og databehandlingseffektiv. Systemet opnår fremragende ydeevne ved effektivt at bruge en unik interessentgodkendelsesafstemningsmetode til effektivt at håndtere konsensus bekymringer.

På XinFin kan enhver oprette et decentraliseret orakel-netværk. Orakler er off-chain sensorer, der kan sende og modtage data fra blockchain-netværk. De er en af de mest betydelige industrielle fremskridt, fordi de tillader blockchains at udvide deres anvendelsesmuligheder drastisk. XinFin guider brugerne gennem hele orakelbygningsprocessen med trin-for-trin instruktioner.

Hvad bruges XDC Network til?

Netværket tilbyder et reguleringsgodkendt og KYC-integreret netværk for at tillade større institutioner at udføre decentraliserede aktiviteter. Netværket er gratis og open-source, og som et resultat har samfundet haft rigelig mulighed for at gennemgå platformens smart-kontrakt kode.

XinFin giver brugerne hurtig blok finalitet og handelstransaktionsafvikling. Udviklere har målt XinFin til en imponerende 2.000 transaktioner per sekund (TPS).

Når man sammenligner med tidligere proof of stake (PoS) og proof of work (PoW) netværk, forbedrer denne tilgang skalerbarheden og minimerer energiforbruget. Minere i Bitcoin netværket skal konkurrere mod hinanden gennem rå databehandlingskraft. Dette behov er det, der driver energiforbruget. Det lavere energiforbrug af XinFin skyldes, at PoS-systemerne fjerner minere fra ligningen; i stedet sikrer XinFin stakere og validatorer det hybrid blockchain-netværk. Som et resultat bruger XinFin en tiendedel af den energi, der kræves for at sikre Ethereum-baserede PoW-minedriftsoperationer.

Mere om XDC Network

White Paper

Relevante ressourcer

bulb icon

Hvis du er ny i krypto, så brug Crypto.com universitetet og vores Hjælpe Center til at lære, hvordan du kommer i gang med at købe Bitcoin, Ethereum og andre kryptovalutaer.

bulb icon

For at tjekke den aktuelle pris på XDC Network i din ønskede fiat valuta, kan du bruge Crypto.com's konverteringsfunktion i det øverste højre hjørne af skærmbilledet.

Prissiden for XDC Network er blot en af Crypto.com prisindeks der inkluderer prishistorik, pris ticker, markedsværdi og live pris graf for de mest populære kryptovalutaer.

XDC Prisstatistikker

XDC Network Pris

$0.05027

24 timers højeste pris / 24 timers mindstepris

N/A

7 dages højeste pris / 7 dages mindstepris

N/A

30 dages højeste pris / 30 dages mindstepris

N/A

90 dages højeste pris / 90 dages mindstepris

N/A

Populære

Valutaomregner

Beløb

XDC

XDC

1 XDC = 0.05027 USD

Vekselraten er kun til referencebrug. Sidste ændring:

Generelle oplysninger

Sociale medier

XDC Prisstatistikker

XDC Network Pris

$0.05027

24 timers højeste pris / 24 timers mindstepris

N/A

7 dages højeste pris / 7 dages mindstepris

N/A

30 dages højeste pris / 30 dages mindstepris

N/A

90 dages højeste pris / 90 dages mindstepris

N/A

Populære

Virksomhed

Copyright © 2018 - 2023 Crypto.com. All rights reserved.

Vilkår og betingelser

Fortrolighedserklæring

Status

Cookie Preferences

certificate: AICPA
certificate: SGS
certificate: SGS-27001
certificate: PCI-DSS
certificate: BSI