Coins
19,951
Markedsværdi
$2,100.44 B USD
24t. prisændring

+0.31%

24t. Vol
$49.29 B USD
Dominans
BTC: 48.18%, ETH: 17.47%
ETH Gas
29 Gwei

SOL

Solana

SOL

Føj til watchlist

$103.05 USD

N/A

(24H)

0.00202 BTC

-0.37%

(24H)

Solana Prisgraf (USD)

Loading...

Markedsværdi (USD)

$45.45 B

24 T. VOLUMEN (USD)

$892.94 M

Cirkulerende udbud

441.08 M SOL

Maks. udbud

N/A

Total Supply

570.37 M SOL

Hvordan føles markedet for Solana i dag?

Crypto.com

Hvordan har du det med Solana i dag? Stem for at se resultater

Om Solana

Rangering #5

Solana Prisopsummeringer

Sensete data

Solanas pris i dag er US$103.05, med en 24-timers handelsvolumen på $892.94 M, SOL er steget/faldet +0.00% i de sidste 24 timer.SOL har et cirkulerende udbud på 441.08 M SOL i omløb.


Hvad er Solana?

Solana er en single-chain, delegeret proof of stake-protokol, hvis fokus er på leveringsmæssig skalerbarhed uden at ofre decentralisering eller sikkerhed. Den høje gennemstrømning af Solana blockchainen er baseret på proof of history (PoH) og proof of stake (PoS). Solana, der er bygget af et team af netværksingeniører, tilsigter at blive den vigtigste blockchain for moderne internetapplikationer.

En kort historik om Solana

Solana er udtænkt af Anatoly Yakovenko. I november 2017 udgav Yakovenko et white paper, der beskriver en tidtagningsmetode for distribuerede systemer kaldet proof of history. Han argumenterede for, at en af begrænsningerne for skalerbarhed i blockchains som Bitcoin og Ethereum, der dengang havde behov for at nå til enighed om rækkefølgen af transaktioner. Med bevis for historik er du i stand til at oprette historiske optegnelser, der beviser, at en begivenhed finder sted i et bestemt tidspunkt, og automatiserer den overordnede transaktionssorteringsproces for blockchains.

I februar 2018 udgav Yakovenko og tidligere Qualcomm-kollega Greg Fitzgerald en prototype af den første open source-implementering af Anatolys white paper. Kort efter var de sammen med Qualcomm-kollegaen Stephen Akridge og tre andre med til at stifte Solana, et navn inspireret af stranden, som Yakovenko, Fitzgerald og Akridge alle boede på og surfede på i en periode på 3 år i løbet af deres Qualcomm-dage.

Sådan virker Solana

Kernen i Solanas skaleringsløsning er et decentraliseret ur med titlen proof of history, bygget til at løse problemet med tid i distribuerede netværk, hvor der ikke er en enkelt, pålidelig tidskilde. Ved at bruge verificerbare forsinkelsesfunktioner (VDF) tillader PoH hver node lokalt at generere tidsstempler med SHA256-beregninger. Dette eliminerer behovet for udsendelser af tidsstempler på tværs af netværket, hvilket forbedrer den overordnede netværkseffektivitet. En af SOLs største fordele er dens skalerbarhed. Solana er i stand til at behandle over 700.000 transaktioner i sekundet. Dens høje gennemløbsevne appellerer især til højfrekvente handlende. Den første use case til DeFi-applikation på Solana var Serum, bygget af teamet bag FTX.

Hvad bruges Solana til?

Solana er en generel blockchain, der konkurrerer med Ethereum. Det har et andet teknisk grundlag: udviklere skriver applikationer ved hjælp af Rust i stedet for Solidity eller Vyper. Slutbrugerapplikationer omfatter decentraliseret finans (DeFi), non-fungible tokens (NFT), markedspladser og gaming.

Solanas oprindelige kryptovaluta SOL bruges til at betale for transaktionsgebyrer og indsatser for at understøtte netværket.

Mere om Solana

Websted

Hvor kan du købe Solana?

trade astronaut

Køb på Crypto.com App

Opret en konto på få minutter og køb krypto ved hjælp af betalingskort eller bankoverførsel.

appstoregoogle play
trade rocket

Handl på Crypto.com Exchange

Indsæt krypto på vores exchange og handl med dyb likviditet og lave gebyrer.

Relevante ressourcer

bulb icon

Hvis du er ny i krypto, så brug Crypto.com universitetet og vores Hjælpe Center til at lære, hvordan du kommer i gang med at købe Bitcoin, Ethereum og andre kryptovalutaer.

bulb icon

For at tjekke den aktuelle pris på Solana i din ønskede fiat valuta, kan du bruge Crypto.com's konverteringsfunktion i det øverste højre hjørne af skærmbilledet.

Prissiden for Solana er blot en af Crypto.com prisindeks der inkluderer prishistorik, pris ticker, markedsværdi og live pris graf for de mest populære kryptovalutaer.

SOL Prisstatistikker

Solana Pris

$103.05

24 timers højeste pris / 24 timers mindstepris

N/A

7 dages højeste pris / 7 dages mindstepris

N/A

30 dages højeste pris / 30 dages mindstepris

N/A

90 dages højeste pris / 90 dages mindstepris

N/A

All-time high / All-time low

N/A

Populære

Valutaomregner

Beløb

SOL

SOL

1 SOL = 103.05 USD

Vekselraten er kun til referencebrug. Sidste ændring:

SOL Prisstatistikker

Solana Pris

$103.05

24 timers højeste pris / 24 timers mindstepris

N/A

7 dages højeste pris / 7 dages mindstepris

N/A

30 dages højeste pris / 30 dages mindstepris

N/A

90 dages højeste pris / 90 dages mindstepris

N/A

All-time high / All-time low

N/A

Populære

Virksomhed

Copyright © 2018 - 2024 Crypto.com. All rights reserved.

Vilkår og betingelser

Fortrolighedserklæring

Status

Cookie Preferences

certificate: AICPA
certificate: SGS
certificate: SGS-27001
certificate: PCI-DSS
certificate: BSI