Coins
22,522
Markedsværdi
$2,638.14 B USD
24t. prisændring

+0.27%

24t. Vol
$52.09 B USD
Dominans
BTC: 50.17%, ETH: 16.01%
ETH Gas
3 Gwei

QNT

Quant

QNT

Føj til watchlist

$75.42 USD

N/A

(24H)

0.001177 BTC

-1.74%

(24H)

Quant Prisgraf (USD)

Loading...

Markedsværdi (USD)

$910.54 M

24 T. VOLUMEN (USD)

$10.49 M

Cirkulerende udbud

12.07 M QNT

Maks. udbud

14.88 M QNT

Total beholdning

14.88 M QNT

Hvordan føles markedet for Quant i dag?

Crypto.com

Hvordan har du det med Quant i dag? Stem for at se resultater

Generelle oplysninger

Kontraktadresse

  • icon

    Ethereum

    0x4a220e6096b25eadb88358cb44068a3248254675

Om Quant

Rangering #76

Quant Prisopsummeringer

Sensete data

Quants pris i dag er US$75.42, med en 24-timers handelsvolumen på $10.49 M, QNT er steget/faldet +0.00% i de sidste 24 timer.QNT har et cirkulerende udbud på 12.07 M QNT i omløb og et maksimalt udbud på 14.88 M QNT.


Hvad er Quant?

Quant (QNT) er en multi-funktions kryptovaluta, der fungerer som en nøgle til at få adgang til Quant Network-pakken af applikationer, inklusive Overledger, verdens første blockchain-operativsystem, der forbinder blockchains og letter oprettelsen af internet-skala multi-chain-applikationer.

QNT er et ERC-20-kompatibelt token, der driver Quant Networks suite af virksomhedssoftwareløsninger. Det er kompatibelt med Ethereum-netværket og kan bruges til at betale licens-, platform-, udvikler-, bruger- og forbrugsgebyrer; brugere kan også købe multi-chain applikationer (MApps).

En kort historik om Quant

I januar 2018 udgav Quant et white-paper, der forklarer den indre funktionalitet af deres foreslåede Overledger blockchain-operativsystem. Quant-grundlæggerne Gilbert Verdian, Paolo Tasca og Colin Paterson skrev white-paperet sammen med Gaetano Mondelli. Før han blev administrerende direktør for Quant, var Verdian Chief Information Officer for Mastercard-selskabet Vocalink.

I april 2018, efter et forsalg af 15 millioner QNT-tokens til en værdi af 15 millioner USD, gennemførte Quant et offentligt salg for sin kryptovaluta. Projektet var i stand til at rejse QNT-tokens til en værdi af 11 millioner USD.

Quant udgav Overledger 1.0 i juni 2020 som et Software-as-a-Service-produkt (SaaS), der udgiver et eksperimentelt sæt teknologier til fællesskabet i form af 'Overledger Gateways' til test og feedback. Projektet lancerede derefter Overledger 1.5 i januar 2021, som gav tjenesten mainnet-adgang til Bitcoin, Ethereum og XRP Ledger, samt integreret overensstemmelseskontrol for adgang til andre mainnets. I juni 2021 gik Overledger 2.0 live med en enkel og standardiseret grænseflade der giver adgang til alle understøttede blockchains.

Sådan fungerer Quant

Quant adresserer et af de mest presserende problemer, som feltet DLT (distributed ledger technology) står over for i dag: mangel på interoperabilitet. Markedet har tusindvis af DLT'er. Imidlertid er disse DLT-baserede datalagers evne til at kommunikere med hinanden stærkt begrænset. Dette resulterer i informationsøer, øget byrde for udviklere og tekniske barrierer.

Quant løser disse problemer ved at forbinde offentlige og private netværk ved hjælp af proprietær software kaldet Overledger. Denne protokol giver mulighed for smidig multi-chain kommunikation. Som følge heraf kan udviklere bruge Quant til at skabe mere kraftfulde og modstandsdygtige applikationer.

Motiveret til at fjerne kommunikationsbarrierer på tværs af blockchains brugte Overledger-teamet TCP/IP-modeller i kommunikationsnetværk som inspiration til at bygge en arkitektur, der muliggør interoperabilitet og skalering, samtidig med at de understøtter MApps, der fungerer som decentraliserede apps (dApps) på adskillige forskellige ledgers.

Udviklerne fandt ud af, at organisering baseret på de lag, der udfører bestemte job, var den bedste metode til at opfylde platformens målsætning, hvilket efterlod Overledger med flere lag, såsom et transaktionslag og et meddelelseslag.

Quant, en platform bygget på Ethereum, der er kompatibel med Ethereum-økosystemet, præsenterer et modulært design på applikationslaget, der ikke har grænseflader med adskillige ledgers i andre blockchains; i stedet kører systemet uafhængigt af netværk. Quant, en off-chain-løsning, 'har vertikal skalerbarhed og er fremtidssikret' ifølge dets udviklere.

Blockchain og distributed ledgerteknologier mangler desværre stadig problemfri interoperabilitet, både inde i interne ledgers og på tværs af eksterne netværk. Quant har til hensigt at udfylde dette tomrum som blockchains 'missing link'. Virksomheder vil ikke være begrænset til at få adgang til en enkelt blockchain ved hjælp af Quant, men dens applikationer kan inkorporeres og levere forskellige funktioner fra alle blockchains, som platformen tilbyder adgang til.

Quant leverer mange funktioner og frynsegoder, der adskiller den fra konkurrenterne. Den er bygget nedefra og op for at eliminere eventuelle tekniske hindringer for DLT-integrationer. Protokollen er ligetil at konfigurere — For at opbygge deres netværk behøver brugerne ikke at være fortrolige med smart kontraktsprog, kryptografi eller DLT-datastrukturer, og grænsefladen mindsker procedurens overordnede tekniske kompleksitet.

Hvad bruges Quant (QNT) til?

Som Quant Networks officielle kryptotoken giver QNT dets holders digital adgang til netværkets applikationer og tjenester, herunder Quant Overledger Network, Overledger DLT Gateway og Quants dapps. Udviklere og virksomheder, der bruger Quant Network, betaler forbrugsgebyrer til Quant Treasury-kontoen baseret på den tilsvarende pris i QNT-tokens.

Mere om Quant

Websted

Hvor kan du købe Quant?

trade astronaut

Køb på Crypto.com App

Opret en konto på få minutter og køb krypto ved hjælp af betalingskort eller bankoverførsel.

appstoregoogle play
trade rocket

Handl på Crypto.com Exchange

Indsæt krypto på vores exchange og handl med dyb likviditet og lave gebyrer.

Relevante ressourcer

bulb icon

Hvis du er ny i krypto, så brug Crypto.com universitetet og vores Hjælpe Center til at lære, hvordan du kommer i gang med at købe Bitcoin, Ethereum og andre kryptovalutaer.

bulb icon

For at tjekke den aktuelle pris på Quant i din ønskede fiat valuta, kan du bruge Crypto.com's konverteringsfunktion i det øverste højre hjørne af skærmbilledet.

Prissiden for Quant er blot en af Crypto.com prisindeks der inkluderer prishistorik, pris ticker, markedsværdi og live pris graf for de mest populære kryptovalutaer.

QNT Prisstatistikker

Quant Pris

$75.42

24 timers højeste pris / 24 timers mindstepris

N/A

7 dages højeste pris / 7 dages mindstepris

N/A

30 dages højeste pris / 30 dages mindstepris

N/A

90 dages højeste pris / 90 dages mindstepris

N/A

Højeste pris / Laveste pris

N/A

Populære

Valutaomregner

Beløb

QNT

QNT

1 QNT = 75.42 USD

Vekselraten er kun til referencebrug. Sidste ændring:

Generelle oplysninger

Kontraktadresse

  • icon

    Ethereum

    0x4a220e6096b25eadb88358cb44068a3248254675

QNT Prisstatistikker

Quant Pris

$75.42

24 timers højeste pris / 24 timers mindstepris

N/A

7 dages højeste pris / 7 dages mindstepris

N/A

30 dages højeste pris / 30 dages mindstepris

N/A

90 dages højeste pris / 90 dages mindstepris

N/A

Højeste pris / Laveste pris

N/A

Populære

Virksomhed

Copyright © 2018 - 2024 Crypto.com. All rights reserved.

Vilkår og betingelser

Fortrolighedserklæring

Status

Cookie Preferences

certificate: AICPA
certificate: SGS
certificate: SGS-27001
certificate: PCI-DSS
certificate: BSI