Coins
19,038
Markedsværdi
$1,544.3 B USD
24t. prisændring

+1.71%

24t. Vol
$50.04 B USD
Dominans
BTC: 49.07%, ETH: 16.30%
ETH Gas
33 Gwei

ICP

Internet Computer

ICP

Føj til watchlist

$4.73 USD

N/A

(24H)

0.0001253 BTC

+0.33%

(24H)

Internet Computer Prisgraf (USD)

Loading...

Markedsværdi (USD)

$2.13 B

24 T. VOLUMEN (USD)

$57.13 M

Cirkulerende udbud

449.8 M ICP

Maks. udbud

N/A

Total Supply

510.19 M ICP

Hvordan føles markedet for Internet Computer i dag?

Crypto.com

Hvordan har du det med Internet Computer i dag? Stem for at se resultater

Om Internet Computer

Rangering #33

Internet Computer Prisopsummeringer

Sensete data

Internet Computers pris i dag er US$4.73, med en 24-timers handelsvolumen på $57.13 M, ICP er steget +0.00% i de sidste 24 timer.ICP har et cirkulerende udbud på 449.8 M ICP i omløb.


Hvad er Internet Computer

Internetcomputer (ICP) er et offentligt blockchain-netværk udviklet af Dfinity Foundation og designet til at være vært for smarte kontrakter bygget på en avanceret decentral protokol kendt som Internet Computer Protocol (ICP). Dets native token, ICP, er et værktøjstoken, der giver brugerne mulighed for at deltage i styringen af internetcomputernetværket.

Protokollen kombinerer kraften fra individuelle computere til et problemfrit univers. Det forsøger at mindske platformsrisikoen og kompleksiteten i at designe og vedligeholde systemer. Dette vil også forkorte den tid, det tager for udviklere at frigive et nyt produkt.

En kort historik om Internet Computer

Da mainnet- og ICP-tokenet debuterede i maj 2021, var ICP en af de mest værdifulde kryptovalutaer i markedsværdi. Desværre faldt dets værdi med ca. 95 % i måneden efter lanceringen, hvilket udløste beskyldninger om insiderhandel.

DFINITY, der er grundlagt af Dominic Williams, støttes af investorer, herunder Andreessen Horowitz, Polychain Capital, Amino Capital, SV Angel, Eterna Capital og Aspect Ventures, der rejste 121 millioner USD i egenkapitalfinansiering.

ICP giver enkeltpersoner mulighed for at skabe et nyt åbent internet, der giver kunderne en bedre aftale og reducerer brugerudgifterne. ICP opererer efter samme princip som andre blockchain-kryptovalutaer, ved at bruge smart kontrakter eller kode til at tjene som en aftale mellem brugere. Internet Computer opretter websteder, tjenester, applikationer og virksomhedssystemer.

Sådan fungerer Internet Computer

ICP's version inkluderer noder der genererer et tilfældigt tal kendt som et tilfældigt beacon, der bruges til at vælge det næste sæt noder. Det er det, der driver platformens protokoller. Værktøjet er kendt som threshold relay konsensus model, og det er en af de primære komponenter, der udgør ICP.

Internetcomputeren anvender også det, der er kendt som keychainteknologi. Keychainteknologi deler udførelsen af smart kontraktfunktioner i to halvdele. Den første slags kald er 'opdateringskald', mens den anden er 'forespørgselskald'.

Kald bidrager til at give konkurrencedygtige brugeroplevelser til blockchainen. Opdateringskald foretager vedvarende ændringer, og de kan ikke ændres, da Internet Computer-protokollerne kører på hver node i undernettet. Forespørgselsopkald fungerer anderledes. De kasserer eventuelle ændringer i hukommelsen, når programmet er færdig med at køre. Som et resultat udføres forespørgselsopkald på millisekunder. ICP er potentielt en forbedring af blockchain-teknologi, da den er hurtigere og har et større potentiale.

Hvad bruges Internet Computer til

DFINITY Internet Computer understøtter decentraliserede finansieringsplatforme (DeFi), virksomheds-it-systemer og websteder. DFINITY udgav LinkedUp, et åbent professionelt profilnetværk, og CanCan, en social netværkstjeneste til videodeling, i 2020, for at vise, hvordan populære sociale medieapplikationer ville se ud, hvis de blev bygget decentralt og ejerløst.

DFINITY har ikke til hensigt at fortsætte med at udvikle disse applikationer, men det har open sourced koden til udviklere, der ønsker at udvikle på den. Denne nye open source-model vil gøre det lettere at skabe incitamentbaserede styringsmodeller og gøre det muligt for gig-baserede projekter at drive mere retfærdige virksomheder. Brugere skal ikke længere stole på ældre IT, såsom proprietære cloud-tjenester, serverudstyr eller databasesystemer. Det vil sænke nuværende adgangsbarrierer, og udvikleren vil være i stand til at konstruere blot ved at sætte abstrakt logik ind i cyberspace.

Fleek, som gør det muligt for websteder at udvikle på Internet Computeren, og Capsule Social, en censur-resistent social medieplatform, er to projekter, der i øjeblikket bygger på DFINITY.

Mere om Internet Computer

Kildekode

Hvor kan du købe Internet Computer?

trade astronaut

Køb på Crypto.com App

Opret en konto på få minutter og køb krypto ved hjælp af betalingskort eller bankoverførsel.

appstoregoogle play
trade rocket

Handl på Crypto.com Exchange

Indsæt krypto på vores exchange og handl med dyb likviditet og lave gebyrer.

Relevante ressourcer

bulb icon

Hvis du er ny i krypto, så brug Crypto.com universitetet og vores Hjælpe Center til at lære, hvordan du kommer i gang med at købe Bitcoin, Ethereum og andre kryptovalutaer.

bulb icon

For at tjekke den aktuelle pris på Internet Computer i din ønskede fiat valuta, kan du bruge Crypto.com's konverteringsfunktion i det øverste højre hjørne af skærmbilledet.

Prissiden for Internet Computer er blot en af Crypto.com prisindeks der inkluderer prishistorik, pris ticker, markedsværdi og live pris graf for de mest populære kryptovalutaer.

ICP Prisstatistikker

Internet Computer Pris

$4.73

24 timers højeste pris / 24 timers mindstepris

N/A

7 dages højeste pris / 7 dages mindstepris

N/A

30 dages højeste pris / 30 dages mindstepris

N/A

90 dages højeste pris / 90 dages mindstepris

N/A

Populære

Valutaomregner

Beløb

ICP

ICP

1 ICP = 4.73 USD

Vekselraten er kun til referencebrug. Sidste ændring:

ICP Prisstatistikker

Internet Computer Pris

$4.73

24 timers højeste pris / 24 timers mindstepris

N/A

7 dages højeste pris / 7 dages mindstepris

N/A

30 dages højeste pris / 30 dages mindstepris

N/A

90 dages højeste pris / 90 dages mindstepris

N/A

Populære

Virksomhed

Copyright © 2018 - 2023 Crypto.com. All rights reserved.

Vilkår og betingelser

Fortrolighedserklæring

Status

Cookie Preferences

certificate: AICPA
certificate: SGS
certificate: SGS-27001
certificate: PCI-DSS
certificate: BSI