Coins
21,731
Markedsværdi
$2,736.22 B USD
24t. prisændring

-0.51%

24t. Vol
$87.84 B USD
Dominans
BTC: 48.90%, ETH: 16.86%
ETH Gas
13 Gwei

HBIT

HashBit BlockChain

HBIT

Føj til watchlist

$0.0000003327 USD

N/A

(24H)

0.000000000004858 BTC

+1.58%

(24H)

HashBit BlockChain Prisgraf (USD)

Loading...

Markedsværdi (USD)

N/A

24 T. VOLUMEN (USD)

$110

Cirkulerende udbud

N/A

Maks. udbud

89.99 B HBIT

Total beholdning

89.99 B HBIT

Hvordan føles markedet for HashBit BlockChain i dag?

Crypto.com

Hvordan har du det med HashBit BlockChain i dag? Stem for at se resultater

Generelle oplysninger

Sociale medier

Kontraktadresse

 • icon

  BNB Smart Chain (BEP20)

  0x142749AdB4176ee465592BBAadD5bd71f58017f1


 • icon

  Solana

  Hd8crL1e3KnYEWvHBx7B2TSsadkQuFr52CwXXxZJyCv1

Om HashBit BlockChain

Rangering #11493

HashBit BlockChain Prisopsummeringer

Sensete data

HashBit BlockChains pris i dag er US$0.0000003327, med en 24-timers handelsvolumen på $110, HBIT er steget/faldet +0.00% i de sidste 24 timer. HBIT har et maksimalt udbud på 89.99 B HBIT.


Produktoversigt HBIT er en 100% proof-of-stake kryptovaluta, konstrueret i open-source Java. HBIT's unikke proof-of-stake-algoritme er ikke afhængig af nogen implementering af coin age-konceptet, der bruges af andre proof-of-stake-kryptovalutaer, og er modstandsdygtig over for såkaldte "nothing at stake"-angreb. En samlet mængde på 50 milliarder tilgængelige tokens blev distribueret i genesis-blokken. Curve25519-kryptografi bruges til at give en balance mellem sikkerhed og nødvendig databehandling, sammen med mere almindeligt anvendte SHA256 hash-algoritmer. Blokke genereres i gennemsnit hvert 30. sekund af konti, der er låst op på netværksnoder. Da det fulde coin-udbud allerede eksisterer, omfordeler HBIT gennem inkludering af transaktionsgebyrer, som tildeles en konto, når den med succes opretter en blok. Denne proces er kendt som smedning og er sammenlignelig med miningkonceptet, der anvendes af andre kryptovalutaer. Transaktioner betragtes som sikre efter 10 blokbekræftelser, og HBIT's nuværende arkitektur og blokstørrelsesgrænse tillader behandling af op til 1.101.600 transaktioner om dagen.

HBIT-transaktioner er baseret på en række kerne-transaktionstyper, der ikke kræver nogen scriptbehandling eller transaktionsinput/output-behandling fra netværksnoderne. Disse transaktionsprimitiver tillader kerneunderstøttelse for:

Coin-overførsler.

Mining.

Debatforum.

Krypterede beskeder mellem brugere.

Handelsværktøjer.

Aktivudstedning.

Aktiv exchange.

Online og offline betalingsgateway (HBIT Pay).

Udviklerværktøjer.

Ved at udnytte disse primitive transaktionstyper kan HBIT's kerne ses som en smidig, baselagsprotokol, hvorpå et ubegrænset udvalg af tjenester, applikationer og andre valutaer kan bygges. Denne version af whitebook'en dokumenterer funktioner og algoritmer, der er implementeret i HBIT pr. version 1.00.00. Fremtidige revisioner vil blive foretaget for at afspejle yderligere planlagte funktioner og algoritmeændringer.

HashBit Blockchain (HBIT) er en Java-baseret Blockchain, ekstremt let, hurtig og enkel til enhver form for integration, hvad enten det er applikationer, spil eller online butikker, men frem for alt arbejder vi på at gøre den perfekt til daglig brug, så alle kan bruge den hurtigt og nemt, når de køber i en butik eller en simpel overførsel af coins mellem to brugere via deres smartphone. HBIT bruges gennem en normal browser, ved hjælp af alle tilgængelige værktøjer, enkelhed skal være grundlaget for let massebrug, hastighed for praktisk talt øjeblikkelige transaktioner og sikkerheden for hver bruger er vores prioritet.

Forretningscase

Daglig brug via POS, hurtige overførsler, decentraliserede applikationer, såsom diskussionsfora, øjeblikkelige beskeder, oprettelse af egne aktiver og meget mere. Enhver kan oprette enhver form for program, applikation, spil ved hjælp af HBIT-teknologi ubesværet, på ingen tid og sikkert. Kun fantasien sætter grænser!

Coins

Det samlede udbud af HBIT er 50 milliarder coins, opdelt i otte decimaler. Alle tokens blev udstedt med oprettelsen af genesis-blokken (den første blok i HBIT blockchain), hvilket efterlod genesis-kontoen med en indledende negativ saldo på 50 milliarder HBIT. Eksistensen af anti-tokens i genesis-kontoen har et par interessante bivirkninger:

genesis-kontoen kan ikke udstede transaktioner af nogen art, da dens saldo er negativ, og den kan ikke betale transaktionsgebyrer. Som et resultat er den private adgangskode til genesis-kontoen fri for enhver at bruge.

alle tokens sendt til genesis-kontoen bliver effektivt ødelagt, da den kontos negative saldo vil annullere dem.

Valget af ordet tokens er bevidst på grund af HBIT's intention om at blive brugt som en basisprotokol, der leverer adskillige andre funktioner. HBIT's mest grundlæggende funktion er en af et traditionelt betalingssystem, men det er designet til at gøre meget mere

Proof-of-Stake

I den traditionelle Proof-of-Work-model, der bruges af de fleste kryptovalutaer, leveres netværkssikkerhed af peers, der udfører arbejde. De anvender deres ressourcer (beregning/behandlingstid) til at afstemme dobbeltudgiftstransaktioner og pålægge en ekstraordinær omkostning for dem, der ville forsøge at omgøre transaktioner. Coins tildeles peers i bytte for arbejde, med frekvensen og mængden varierende med hver kryptovalutas operationelle parametre. Denne proces er kendt som mining. Frekvensen af blokgenerering, som bestemmer hver kryptovalutas tilgængelige mining-belønning, er generelt beregnet til at forblive konstant. Som et resultat skal sværhedsgraden af det nødvendige arbejde for at tjene en belønning øges, efterhånden som netværkets arbejdskapacitet øges. . Når et Proof-of-Work-netværk bliver stærkere, er der mindre incitament for en individuel peer til at støtte netværket, fordi deres potentielle belønning deles mellem et større antal peers. I jagten på rentabilitet fortsætter mining-arbejdere med at tilføje ressourcer i form af specialiseret, proprietært hardware, der kræver betydelig kapitalinvestering og høje løbende energikrav. Som tiden går, bliver netværket mere og mere centraliseret, da mindre peers (dem, der kan gøre mindre arbejde) falder fra eller kombinerer deres ressourcer i pools. . I Proof-of-Stake-modellen, der bruges af HBIT, styres netværkssikkerheden af peers, der har en stake i netværket. De incitamenter, denne algoritme giver, fremmer ikke centralisering på samme måde, som Proof-of-Work-algoritmer gør, og data viser, at HBIT-netværket er forblevet meget decentraliseret siden dets begyndelse: et stort antal unikke konti bidrager med blokke til netværket.

Netværksnoder

En node på HBIT-netværket er i øjeblikket kun den officielle, overvåget og garanteret af udviklingsteamet, dette giver større sikkerhed, 99,9% oppetid og garanterer adgang fra hele verden uden problemer.

Den officielle node har en indbygget DDOS (Distributed Denial of Services) forsvarsmekanisme, som begrænser antallet af netværksanmodninger fra enhver anden node til 30 pr. sekund.

Blokke Som i andre kryptovalutaer er HBIT-transaktionsledgeren bygget og opbevaret i en sammenkædet serie af blokke, kendt som en blockchain. Denne bogføring giver en permanent registrering af transaktioner, der har fundet sted, og etablerer også den rækkefølge, hvori transaktionerne er foregået. En kopi af blockchainen opbevares på hver node i HBIT-netværket, og hver konto, der er låst op på en node (ved at angive kontoens private nøgle), har mulighed for at generere blokke, så længe mindst en indgående transaktion til kontoen er blevet bekræftet 1440 gange. Enhver konto, der opfylder disse kriterier, betegnes som en aktiv konto. I HBIT indeholder hver blok op til 255 transaktioner, alle forudgået af en blokheader, der indeholder identificerende parametre. Hver transaktion i en blok repræsenteres af almindelige transaktionsdata, specifikke transaktionstyper inkluderer også transaktionsvedhæftning, og visse transaktioner kan inkludere en eller flere yderligere appendikser. Den maksimale blokstørrelse er 42KB. Alle blokke indeholder følgende parametre:

En blokversion, blokhøjdeværdi og blokidentifikator

En bloktidsstempel, udtrykt i sekunder siden genesis-blokken

ID'et for den konto, der genererede blokken, samt den kontos offentlige nøgle

ID'et og hashen af den foregående blok Antallet af transaktioner gemt i blokken

Den samlede mængde HBIT repræsenteret af transaktioner og gebyrer i blokken

Transaktionsdata for alle transaktioner inkluderet i blokken, inklusive deres transaktions-ID'er

Længden af blokkens payload og hashværdien af blokkens payload

Blokkens genereringssignatur

En signatur for hele blokken

Den basale målværdi og kumulative sværhedsgrad for blokken

Staking Blokke i HBIT Blockchain oprettes via staking, du kan generere blokke ved hjælp af ethvert beløb, der har mindst 1440 blockchain-bekræftelser på din konto. Den person, der staker, modtager gebyrerne for hver transaktion inkluderet i den blok, der er oprettet. Jo større antallet af HBIT, jo større antallet af blokke genereret i blockchainen, og jo større HBIT fra optjente gebyrer. HBIT er altid tilgængelige, selvom de stakes, du kan sende dem når som helst uden at skulle frigøre dem. Staking er i øjeblikket administreret af udviklingsteamet, for at holde Blockchainen sikker, snart vil staking være tilgængelig for alle, først direkte på hovednoden, derefter på brugernes noder, der bruger HBIT-softwaren.

Mine HBIT HBIT-distributionen sker med 99,5% ved mining. Direkte i frontend af blockchainen (i øjeblikket https://chain.hashbit.org) tillader mining-afsnittet dig at mine HBIT med din computer, ved hjælp af CPU'ens kraft. Det er også muligt at mine HBIT via smartphone. Distributionen er opdelt som følger: 0 til 1B HBIT Mined: 1 Accepted Share = 0.1 HBIT 1B til 10B

Mere om HashBit BlockChain

White Paper

Relevante ressourcer

bulb icon

Hvis du er ny i krypto, så brug Crypto.com universitetet og vores Hjælpe Center til at lære, hvordan du kommer i gang med at købe Bitcoin, Ethereum og andre kryptovalutaer.

bulb icon

For at tjekke den aktuelle pris på HashBit BlockChain i din ønskede fiat valuta, kan du bruge Crypto.com's konverteringsfunktion i det øverste højre hjørne af skærmbilledet.

Prissiden for HashBit BlockChain er blot en af Crypto.com prisindeks der inkluderer prishistorik, pris ticker, markedsværdi og live pris graf for de mest populære kryptovalutaer.

HBIT Prisstatistikker

HashBit BlockChain Pris

$0.0000003327

24 timers højeste pris / 24 timers mindstepris

N/A

7 dages højeste pris / 7 dages mindstepris

N/A

30 dages højeste pris / 30 dages mindstepris

N/A

90 dages højeste pris / 90 dages mindstepris

N/A

All-time high / All-time low

N/A

Populære

Valutaomregner

Beløb

HBIT

HBIT

1 HBIT = 0.0000003327 USD

Vekselraten er kun til referencebrug. Sidste ændring:

Generelle oplysninger

Sociale medier

Kontraktadresse

 • icon

  BNB Smart Chain (BEP20)

  0x142749AdB4176ee465592BBAadD5bd71f58017f1


 • icon

  Solana

  Hd8crL1e3KnYEWvHBx7B2TSsadkQuFr52CwXXxZJyCv1

HBIT Prisstatistikker

HashBit BlockChain Pris

$0.0000003327

24 timers højeste pris / 24 timers mindstepris

N/A

7 dages højeste pris / 7 dages mindstepris

N/A

30 dages højeste pris / 30 dages mindstepris

N/A

90 dages højeste pris / 90 dages mindstepris

N/A

All-time high / All-time low

N/A

Populære

Virksomhed

Copyright © 2018 - 2024 Crypto.com. All rights reserved.

Vilkår og betingelser

Fortrolighedserklæring

Status

Cookie Preferences

certificate: AICPA
certificate: SGS
certificate: SGS-27001
certificate: PCI-DSS
certificate: BSI