Coins
19,923
Markedsværdi
$2,060.22 B USD
24t. prisændring

+0.47%

24t. Vol
$82.52 B USD
Dominans
BTC: 48.94%, ETH: 17.08%
ETH Gas
49 Gwei

CELO

Celo

CELO

Føj til watchlist

$0.72 USD

N/A

(24H)

0.00001382 BTC

-2.15%

(24H)

Celo Prisgraf (USD)

Loading...

Markedsværdi (USD)

$380.05 M

24 T. VOLUMEN (USD)

N/A

Cirkulerende udbud

527.88 M CELO

Maks. udbud

1 B CELO

Total Supply

N/A

Hvordan føles markedet for Celo i dag?

Crypto.com

Hvordan har du det med Celo i dag? Stem for at se resultater

Generelle oplysninger

Kontraktadresse

 • icon

  Celo

  0x471ece3750da237f93b8e339c536989b8978a438


 • icon

  Near

  celo.token.a11bd.near

Om Celo

Rangering #154

Celo Prisopsummeringer

Sensete data

Celos pris i dag er US$0.72, med en 24-timers handelsvolumen på $N/A, CELO er steget/faldet +0.00% i de sidste 24 timer.CELO har et cirkulerende udbud på 527.88 M CELO i omløb og et maksimalt udbud på 1 B CELO.


Hvad er Celo?

Celo er en åben platform, der har til formål at gøre finansielle værktøjer tilgængelige for alle med en mobiltelefon. Celo-platformen er distribueret, programmerbar og tilpasningsdygtig. Det tilstræber at tillade et sundt økosystem af organisationer, validatorer og udviklere at etablere et åbent finansielt system, der hjælper deres communities med at vokse og trives.

Celo driver adskillige native tokens: CELO, dets governance token og en familie af stablecoins inklusive Celo Dollar (cUSD ), cEUR og cREAL, knyttet til henholdsvis den amerikanske dollar, euroen og brasilianske real.

En kort historik om Celo

Grundlagt i 2017 af Rene Reinsberg, Marek Olszewski og Sep Kamvar, er Celo en fuldstændig Ethereum virtuel maskine (EVM) -kompatibel, proof-of-stake (PoS), Layer-1 protokol. Celo rejste omkring 46,5 millioner USD mellem 2018 og 2020 ved at sælge over 120 millioner CELO-tokens i privat og offentligt salg af tokens. Venturekapitalfirmaer som a16z Crypto, General Catalyst og Social Capital er bemærkelsesværdige investorer.

Celo hævder, at blockchain-teknologi kan løse problemer i den virkelige verden, såsom mangel på adgang til hårde penge eller friktion i pengeoverførselsordninger, for at lindre fattigdom. Virksomhedens mission er at bringe DeFi til 1 milliard mennesker, inklusive dem i udviklingslande, der i øjeblikket er uden adgang til finansielle tjenester. Celo promoveres også som den første kulstofnegative blockchain og støtter miljøinitiativer. Firmaet arbejder på et teori-om-forandrings-framework, som definerer, hvordan kortsigtet aktivitet kan føre til den langsigtede samfundsmæssige effekt.

Der blev frigivet 600 millioner CELO (tidligere kaldet cGLD) ved mainnet-lanceringen i april 2020. De resterende ufrigivne 400 millioner CELO skal distribueres gennem epokebelønninger til netværksvalidatorer og fællesskabsfonden. CELO har en samlet forsyningsgrænse på 1 milliard tokens.

I februar 2021 rejste Celo yderligere 20 millioner dollars fra partnere som Andreessen Horowitz, Greenfield One og Electric Capital.

Sådan fungerer Celo

Celo er en blockchain, der har til formål at bringe krypto direkte til folks telefoner med en brugervenlig grænseflade. Celo blockchainen er i stand til at understøtte udviklingen af decentrale applikationer. Celos mål er at gøre finansielle aktiviteter tilgængelige for alle, hvor som helst i verden, på grund af dets evne til at sende betalinger til og fra ethvert telefonnummer på planeten.

Celos netværk afhænger af tre bidragydere til at drive sin platform: lette klienter, valideringsnoder , og fulde noder. Celo-netværksapplikationer, der kører på brugernes mobile enheder, som Celos mobil-wallet, betragtes som lette klienter. Validatorknudepunkter er operativsystemer, der deltager i Celos konsensusmekanisme, validerer transaktioner og genererer nye blokke. I mellemtiden er fulde noder computere, der fungerer som en bro mellem validatornoder og mobile wallets, der modtager anmodninger fra lette klienter og transmitterer transaktioner til validatornoder.

Celo bruger en PoS-styringsmekanisme kendt som byzantinsk fejltolerance (BFT), som holder et distribueret netværk af computere synkroniseret. Celos evne til at køre stablecoins, såsom cUSD, tilbyder effektiviteten og gennemsigtigheden af kryptovalutatransaktioner, samtidig med at den muliggør lindring fra volatiliteten af disse aktiver.

Hvad bruges Celo til?

CELO-tokens kan bruges til forskellige aktiviteter inden for Celo-blockchainen, såsom at sende, modtage, holde og stake, som alle understøtter vedligeholdelsen og driften af platformen. CELO-brugere kan stemme på netværksopgraderinger, og størrelsen af deres beholdning bestemmer mængden af stemmer, de har på platformen.

Mere om Celo

White Paper

Relevante ressourcer

bulb icon

Hvis du er ny i krypto, så brug Crypto.com universitetet og vores Hjælpe Center til at lære, hvordan du kommer i gang med at købe Bitcoin, Ethereum og andre kryptovalutaer.

bulb icon

For at tjekke den aktuelle pris på Celo i din ønskede fiat valuta, kan du bruge Crypto.com's konverteringsfunktion i det øverste højre hjørne af skærmbilledet.

Prissiden for Celo er blot en af Crypto.com prisindeks der inkluderer prishistorik, pris ticker, markedsværdi og live pris graf for de mest populære kryptovalutaer.

CELO Prisstatistikker

Celo Pris

$0.72

24 timers højeste pris / 24 timers mindstepris

N/A

7 dages højeste pris / 7 dages mindstepris

N/A

30 dages højeste pris / 30 dages mindstepris

N/A

90 dages højeste pris / 90 dages mindstepris

N/A

All-time high / All-time low

N/A

Populære

Valutaomregner

Beløb

CELO

CELO

1 CELO = 0.72 USD

Vekselraten er kun til referencebrug. Sidste ændring:

Generelle oplysninger

Kontraktadresse

 • icon

  Celo

  0x471ece3750da237f93b8e339c536989b8978a438


 • icon

  Near

  celo.token.a11bd.near

CELO Prisstatistikker

Celo Pris

$0.72

24 timers højeste pris / 24 timers mindstepris

N/A

7 dages højeste pris / 7 dages mindstepris

N/A

30 dages højeste pris / 30 dages mindstepris

N/A

90 dages højeste pris / 90 dages mindstepris

N/A

All-time high / All-time low

N/A

Populære

Virksomhed

Copyright © 2018 - 2024 Crypto.com. All rights reserved.

Vilkår og betingelser

Fortrolighedserklæring

Status

Cookie Preferences

certificate: AICPA
certificate: SGS
certificate: SGS-27001
certificate: PCI-DSS
certificate: BSI