Mynt
19,934
Börsvärde
$2,069.02 B USD
24 tim. förändring

+0.09%

24 tim. volym
$74.83 B USD
Dominans
BTC: 48.64%, ETH: 17.20%
ETH Gas
34 Gwei

LRC

Loopring

LRC

Lägg till i bevakningslista

$0.2543 USD

N/A

(24H)

0.000004959 BTC

+2.47%

(24H)

Loopring prisdiagram (USD)

Loading...

Börsvärde (USD)

$347.54 M

24H VOLYM (USD)

$17.94 M

Cirkulerande utbud

1.37 B LRC

Max utbud

1.37 B LRC

Total Supply

1.37 B LRC

Hur känner marknaden för Loopring idag?

Crypto.com

Vad känner du för Loopring idag? Rösta för att se resultat

Allmän information

Sociala kanaler

Kontraktsadress

 • icon

  Ethereum

  0xbbbbca6a901c926f240b89eacb641d8aec7aeafd


 • icon

  Solana

  HCTVFTzHL21a1dPzKxAUeWwqbE8QMUyvgChFDL4XYoi1

Om Loopring

Grad #168

Loopring Prissammanfattningar

Senaste data

Loopring pris idag är US$0.2543, med en handelsvolym under 24 timmar på $17.94 M. LRC är +0.00 % under de senaste 24 timmarna.LRC har ett cirkulerande utbud av 1.37 B LRC och en maximal tillgång på 1.37 B LRC.


Vad är Loopring?

Loopring är ett öppet lager-2-protokoll på Ethereum för skalbara icke-förvaringsbaserade börsplatser. Loopring-protokollet har smarta kontrakt och nollkunskapsbeviskretsar som möjliggör högpresterande decentraliserade börsplatser (DEXes) att konstruera en nollkunskapsupprullningsstruktur (ZK-Rollup), vilket möjliggör högre genomströmning och lägre avvecklingskostnader utan att offra Ethereum-nivåsäkerhetsgarantier. Innehavare kan satsa LRC-token, den officiella token för Loopring-protokollet, för att generera protokollavgifter, och DEXes kan använda dem som en bindning för att följa protokolldefinierat beteende.

En kort historik om Loopring

Grundad av mjukvaruingenjören Daniel Wang 2017, är Loopring ett Layer-2 skalningsprotokoll för DEXes baserat på Ethereum-blockkedjan. Det tillåter flera börsplatser att blanda och matcha ordrar, hantera off-chain ordermatchning och genomföra on-chain transaktionsklarering och betalningar. Protokollet erbjuder ett decentraliserat och automatiserat handelsutförande system till handlare, deltagare och institutioner. Det implementerar handel över världens kryptovalutabörser, skyddar handlare från motpartsrisken och minskar handelskostnaderna.

Loopring implementerades ursprungligen på Ethereum-blockkedjan. Dock är Loopring blockkedjeagnostisk och kan köras på vilken offentlig blockkedja som helst om de önskar integrera den.

I augusti 2017 genomförde Loopring en initial coin offering (ICO) för LRC, dess ERC-20-token, och samlade in 120 000 ETH, värt 45 miljoner dollar vid den tiden. Den totala tillgången på LRC är begränsad till 1,375 miljarder token.

I januari 2021 introducerade Loopring en ny ekonomisk struktur för sina LRC-token. I den tidigare strukturen tjänade LRC-stakare som låste upp token i minst 90 dagar avgifter från protokollet. I den reviderade modellen distribueras protokollavgifter som följer: 80% till likviditetsleverantörer på Loopring-orderböcker och automatiserade marknadsskapare (AMM), 10% till försäkringsgivare och 10% till Looprings decentraliserade autonoma organisation.

I mars 2022 meddelade Loopring att videospelsföretaget GameStop har byggt sin nya NFT-marknadsplats ovanpå Loopring Layer-2-protokollet.

Hur fungerar Loopring?

Loopring är ett Ethereum-baserat decentraliserat börsprotokoll och ett 'automatiserat utförandesystem' som låter användare handla tillgångar mellan börsplatser. Det är inte en decentraliserad börs; det stöder handel i en decentraliserad miljö genom ringdelning och ordermatchning.

Loopring aggregerar alla ordrar som överförs till dess nätverk och fyller dem med hjälp av orderböcker från flera börsplatser. Loopring måste implementeras av både decentraliserade och centraliserade börsplatser, vilket ger dem tillgång till tvärblockkedje- och tvärbörslikviditet. Detta ger också investerare tillgång till de bästa priserna som finns på den bredare marknaden. Loopring är blockkedjeagnostisk, vilket innebär att den kan integreras med vilken plattform som helst som använder smarta kontrakt (t.ex. NEO, Ethereum, Qtum).

Handlare som använder Loopring behöver aldrig sätta in pengar på en börs för att börja handla. Pengarna hålls alltid i användarens plånbok och fryses aldrig av ordrar. Detta ger användaren fullständig autonomi över sina pengar vid handel.

Den tekniska arkitekturen hos Loopring gör att den kan erbjuda handel till en bråkdel av kostnaden för Ethereum direkt. Nätverket utför en viktig funktion som en gasfri rutt för användare att sätta in och ta ut Ethereum-baserade tillgångar. Framför allt kan dess avgiftsstruktur gå så lågt som 1/100 av en Ethereum-transaktionskostnad. För utvecklare som bygger komplicerade decentraliserade appar (dapps) kan dessa besparingar vara skillnaden mellan användbarhet och överdrivna kostnader.

Vad används Loopring (LRC) för?

LRC-token används huvudsakligen för att få tillgång till Looprings protokoll. Alla som vill driva en DEX med hjälp av Loopring måste behålla minst 250 000 LRC för att använda protokollets on-chain data bevis. För att driva en DEX utan att behöva använda Looprings data bevis, måste en användare satsa minst 1 miljon LRC. Även om en LRC-innehavare inte driver en börs, kan den innehavaren dra nytta av en del av handelsavgifterna som betalas till protokollet.

Mer om Loopring

Hemsida

Var kan du köpa Loopring?

trade astronaut

Köp på Crypto.com-appen

Registrera ett konto på bara några minuter för att köpa krypto med kort eller banköverföring.

appstoregoogle play
trade rocket

Handla på Crypto.com Exchange

Sätt in krypto på vår exchange och handla med djup likviditet och låga avgifter.

Relevanta resurser

bulb icon

Om du är ny på krypto, använd Crypto.com universitet och vårt Hjälpcenter för att lära dig hur du börjar köpa Bitcoin, Ethereum och andra kryptovalutor.

bulb icon

För att kontrollera Loopring pris live i valfri fiatvaluta kan du använda Crypto.coms omräkningsfunktion i det övre högra hörnet på den här sidan.

Prissidan Loopring är bara en avCrypto.com prisindexsom innehåller prishistorik, pristicker, börsvärde och live-diagram för de bästa kryptovalutorna.

LRC Prisstatistik

Loopring Pris

$0.2543

24h hög / 24h låg

N/A

7d hög / 7d låg

N/A

30d hög / 30d låg

N/A

90d hög / 90d låg

N/A

All-time high / All-time low

N/A

Populärt

Valutaomvandlare

Belopp

LRC

LRC

1 LRC = 0.2543 USD

Priset är endast för referens. Senaste uppdatering:

Allmän information

Sociala kanaler

Kontraktsadress

 • icon

  Ethereum

  0xbbbbca6a901c926f240b89eacb641d8aec7aeafd


 • icon

  Solana

  HCTVFTzHL21a1dPzKxAUeWwqbE8QMUyvgChFDL4XYoi1

LRC Prisstatistik

Loopring Pris

$0.2543

24h hög / 24h låg

N/A

7d hög / 7d låg

N/A

30d hög / 30d låg

N/A

90d hög / 90d låg

N/A

All-time high / All-time low

N/A

Populärt

Företag

Copyright © 2018 - 2024 Crypto.com. All rights reserved.

Allmänna villkor

Integritetsmeddelande

Status

Cookie Preferences

certificate: AICPA
certificate: SGS
certificate: SGS-27001
certificate: PCI-DSS
certificate: BSI