Monede
22,000
Capitalizare de piață
$2,626.03 B USD
Schimbare (24 de ore)

+0.33%

Volum per 24h
$89.01 B USD
Dominanță
BTC: 50.73%, ETH: 16.01%
Gaz ETH
24 Gwei

LRC

Loopring

LRC

Adăugați la lista de Vizionare

$0.2024 USD

N/A

(24H)

0.000002915 BTC

-0.88%

(24H)

Graficul prețurilor Loopring ( USD )

Loading...

Capitalizare de piață (USD)

$276.67 M

VOLUM 24H (USD)

$16.31 M

Rezervă Circulantă

1.37 B LRC

Rezervă Maximă

1.37 B LRC

Rezervă Totală

1.37 B LRC

Care este pulsul pieței în privința Loopring astăzi?

Crypto.com

Ce părere ai despre Loopring astăzi? Votați pentru a putea vedea rezultatele

Informații generale

Canale Sociale

Adresa Contractului

 • icon

  Ethereum

  0xbbbbca6a901c926f240b89eacb641d8aec7aeafd


 • icon

  Solana

  HCTVFTzHL21a1dPzKxAUeWwqbE8QMUyvgChFDL4XYoi1

Despre Loopring

Poziție #200

Loopring Rezumate de preț

Ultimele date

Astăzi prețul Loopring este de US$0.2024, cu un volum de tranzacționare în 24 de ore de $16.31 M. LRC este +0.00% în ultimele 24 de ore.LRC are o rezervă circulantă de 1.37 B LRC și o rezervă maximă de 1.37 B LRC.


Ce este Loopring?

Loopring este un protocol deschis de tip layer-2 pe Ethereum pentru schimburi non-custodiale scalabile. Protocolul Loopring are smart contracts și circuite zero-knowledge proof care permit schimburilor descentralizate (DEX) de înaltă performanță să construiască o structură de tip "zero-knowledge rollup" (ZK-Rollup), permițând un randament mai mare și costuri de decontare mai mici fără a sacrifica garanțiile de securitate la nivel Ethereum. Deținătorii pot miza tokenuri LRC, jetoanele oficiale ale protocolului Loopring, pentru a genera comisioane de protocol, iar DEX-urile le pot folosi ca o garanție pentru a urma un comportament definit de protocol.

Un scurt istoric al Loopring

Fondat de inginerul de software Daniel Wang în 2017, Loopring este un protocol de scalare Layer-2 pentru DEX-uri bazat pe blockchain-ul Ethereum. Acesta permite mai multor burse să amestece și să potrivească ordinele, să se ocupe de potrivirea ordinelor în afara lanțului și să efectueze compensarea tranzacțiilor și plățile pe lanț. Protocolul oferă un sistem descentralizat și automatizat de executare a tranzacțiilor pentru comercianți, participanți și instituții. Acesta implementează tranzacții pe toate bursele de criptomonede din lume, protejând comercianții de riscul de contrapartidă și reducând costurile de tranzacționare.

Loopring a fost inițial implementat pe blockchain-ul Ethereum. Cu toate acestea, Loopring este agnostic pentru blockchain și poate rula pe orice posibil blockchain public, care dorește să îl integreze.

În august 2017, Loopring a desfășurat o ofertă inițială de monede (ICO) pentru LRC, tokenul său ERC-20, și a strâns 120.000 ETH, în valoare de 45 de milioane de dolari la momentul respectiv. Oferta totală de LRC este plafonată la 1,375 miliarde de jetoane.

În ianuarie 2021, Loopring a introdus o nouă structură economică pentru jetoanele sale LRC. În structura anterioară, stakerii LRC care au blocat tokenuri pentru minimum 90 de zile câștigă comisioane din partea protocolului. În modelul revizuit, taxele de protocol sunt distribuite după cum urmează: 80% către furnizorii de lichiditate din registrele de ordine Loopring și factorii de decizie automatizați de pe piață (AMM), 10% către asigurători și 10% către organizația autonomă descentralizată a Loopring.

În martie 2022, Loopring a anunțat că firma de vânzare de jocuri video GameStop a construit noua sa piață NFT pe baza protocolului Loopring Layer-2.

Cum funcționează Loopring

Loopring este un protocol de schimb descentralizat bazat pe Ethereum și un "sistem de execuție automată" care permite utilizatorilor să tranzacționeze active între burse. Nu este o bursă descentralizată, ci sprijină tranzacționarea într-un mediu descentralizat prin partajarea ringului și potrivirea ordinelor.

Loopring agregă toate ordinele transmise către rețeaua sa și le îndeplinește folosind registre de ordine de la mai multe burse. Loopring a trebuit să fie implementat atât de bursele descentralizate, cât și de cele centralizate, oferindu-le acces la lichiditatea cross-blockchain și cross-exchange. Acest lucru oferă, de asemenea, investitorilor acces la cele mai bune prețuri disponibile pe o piață mai largă. Loopring este agnostic pentru blockchain, ceea ce înseamnă că se poate integra cu orice platformă care utilizează smart contracts (de exemplu, NEO, Ethereum, Qtum).

Traderii care folosesc Loopring nu trebuie să depună niciodată fonduri la o bursă pentru a începe tranzacționarea. Fondurile sunt întotdeauna păstrate în portofelele utilizatorilor și nu sunt niciodată înghețate de ordine. Acest lucru oferă utilizatorului o autonomie completă asupra fondurilor sale atunci când tranzacționează.

Arhitectura tehnologică a Loopring îi permite să ofere tranzacții pentru o fracțiune din costul Ethereum direct. Rețeaua îndeplinește o funcție esențială ca o rută fără gaz pentru ca utilizatorii să depună și să retragă active bazate pe Ethereum. În special, structura sa de comisioane poate coborî până la 1/100 din costul unei tranzacții cu Ethereum. Pentru dezvoltatorii care construiesc aplicații descentralizate complicate (dapps), aceste economii ar putea fi diferența dintre utilitate și cheltuieli excesive.

Pentru ce este utilizată Loopring (LRC)?

Tokenul LRC este utilizat în principal pentru a obține acces la protocolul Loopring. Oricine dorește să opereze un DEX folosind Loopring trebuie să păstreze cel puțin 250.000 de LRC pentru a utiliza dovezile de date on-chain ale protocolului. Pentru a opera un DEX fără a fi nevoit să utilizeze dovezile de date ale Loopring, un utilizator trebuie să mizeze minimum 1 milion de LRC. Chiar dacă un deținător de LRC nu operează un exchange, acesta poate beneficia de o parte din taxele de tranzacționare plătite către protocol.

Mai multe despre Loopring

Website

De unde puteți cumpăra Loopring?

trade astronaut

Cumpărați de pe aplicația Crypto.com

Înscrieți-vă pentru un cont în câteva minute și puteți cumpăra criptomonede folosind cardul de credit sau prin transfer bancar.

appstoregoogle play
trade rocket

Tranzacționați pe Crypto.com Exchange

Depuneți criptomonede pe exchange-ul nostru și tranzacționați cu lichiditate profundă și comisioane mici.

Resurse relevante

bulb icon

Dacă sunteți nou în crypto, utilizați Universitatea Crypto.com și Centrul nostru de asistență pentru a afla cum să începeți să cumpărați Bitcoin, Ethereum și alte criptomonede.

bulb icon

Pentru a verifica prețul Loopring direct în moneda fiat aleasă de dvs., puteți utiliza funcția de conversie a Crypto.com din colțul din dreapta sus al acestei pagini.

Pagina cu prețul Loopring este doar una în Indicele Prețurilor Crypto.com prezintă istoricul prețurilor, ticker de prețuri, capitalizarea pieței și graficele live pentru criptomonedele de top.

LRC Statistici Preț

Loopring Preț

$0.2024

Maxim 24H / Minim 24H

N/A

Maxim pe 7z / Minim pe 7z

N/A

Maxim în 30 de zile / Minim în 30 de zile

N/A

Maxim în 90 de zile / Minim în 90 de zile

N/A

All-time high / All-time low

N/A

Populare

Convertor de Valută

Suma

LRC

LRC

1 LRC = 0.2024 USD

Tariful este doar pentru referință. Ultima actualizare:

Informații generale

Canale Sociale

Adresa Contractului

 • icon

  Ethereum

  0xbbbbca6a901c926f240b89eacb641d8aec7aeafd


 • icon

  Solana

  HCTVFTzHL21a1dPzKxAUeWwqbE8QMUyvgChFDL4XYoi1

LRC Statistici Preț

Loopring Preț

$0.2024

Maxim 24H / Minim 24H

N/A

Maxim pe 7z / Minim pe 7z

N/A

Maxim în 30 de zile / Minim în 30 de zile

N/A

Maxim în 90 de zile / Minim în 90 de zile

N/A

All-time high / All-time low

N/A

Populare

Companie

Copyright © 2018 - 2024 Crypto.com. All rights reserved.

Termeni și Condiții

Notificare de Confidențialitate

Status

Cookie Preferences

certificate: AICPA
certificate: SGS
certificate: SGS-27001
certificate: PCI-DSS
certificate: BSI