Coinok
22,030
Piaci kapitalizáció
$2,598.68 B USD
24h változás

-1.91%

24h volumen
$76.59 B USD
Dominancia
BTC: 50.58%, ETH: 16.12%
ETH Gas
14 Gwei

IMX

Immutable X

IMX

Figyelőlistához hozzáad

$1.80 USD

N/A

(24H)

0.00002695 BTC

-4.50%

(24H)

Immutable X Árfolyam grafikon (USD)

Loading...

Piaci kapitalizáció (USD)

$2.66 B

24 órás volumen (USD)

$65.84 M

Forgalomban lévő kínálat

1.48 B IMX

Max kínálat

2 B IMX

Teljes kínálat

2 B IMX

Mit gondol ma a piac a mai Immutable X coinról?

Crypto.com

Mit gondol a Immutable X-ról ma? Szavazzon az eredmények megtekintéséhez

Általános információ

Közösségi felületek

Szerződéscím

  • icon

    Ethereum

    0xf57e7e7c23978c3caec3c3548e3d615c346e79ff

Rólunk Immutable X

Rangsor #42

Immutable X Összefoglaló az árakról

Legutóbbi adatok

A Immutable X árfolyama ma US$1.80, 24 órás kereskedési volumene $65.84 M. A(z) IMX árfolyama +0.00%-kal változott az elmúlt 24 órában.IMX forgalomban lévő kínálata 1.48 B IMX és maximális kínálata 2 B IMX.


Mi az Immutable X?

Az Immutable X az Ethereum első Layer-2 skálázási megoldása a nem helyettesíthető tokenek (NFT-k) számára, amely azonnali kereskedést, skálázhatóságot és nulla gáz költséget kínál a minteléshez és kereskedéshez - mindezt anélkül, hogy veszélyeztetné a felhasználó vagy az eszköz biztonságát. Az Immutable X a legfejlettebb NFT skálázási megoldás, amely a StarkWare erős STARK bizonyítóján és rollup technológiáján alapul.

Az IMX token az Immutable X protokoll natív ERC-20 utility tokenje, amelyet a felhasználók szerezhetnek a protokollban való aktív részvétellel, mint például a kereskedés, és amelyet díjak fizetésére, governance végrehajtására vagy a protokollon való stake-elésre lehet használni.

Az Immutable X rövid története

James és Robbie Ferguson alapította 2018-ban, az Immutable X-et azért hozták létre, hogy megoldják az NFT skálázási trilemma mindhárom kihívását: az elérhetőséget, a skálázhatóságot a felhasználói őrizet kompromittálása nélkül, és a valódi decentralizációt. Az Immutable X előtt a fejlesztőknek korlátozott lehetőségeik voltak: elmozdulni az Ethereumtól egy másik blokklánchoz, amely nagyobb skálázhatóságot kínál, de az Ethereum ökoszisztémájának és biztonságának csak töredékét, vagy egy oldalláncot használni. A bevételbiztonságot és az önálló letétbe helyezést hangsúlyozni kívánó fejlesztők számára egyik sem volt megvalósítható megoldás.

Így jött létre az Immutable X, az Ethereum első Layer-2 skálázási megoldása NFT-k számára. A cég 15 millió dollárt gyűjtött be egy A sorozatú befektetésben, amelyet a Naspers Ventures vezetett, a Naspers egyik divíziója és az egyik legnagyobb technológiai befektető a világon; a Galaxy Digital EOS VC Fund, egy 325 millió dolláros ökoszisztéma-fejlesztési alap, amelyet a blokkláncra összpontosító kereskedő bank, a Galaxy Digital kezel; és az Apex Capital Partners.

Hogyan működik az Immutable X?

Az Immutable X segít a fejlesztői korlátok leküzdésében. A hálózat rugalmas keretet kínál, amely lehetővé teszi bárki számára, hogy személyre szabott decentralizált piacokat, blokklánc-alapú játékokat és más alkalmazásokat hozzon létre. Különösen a rendszer lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy konfigurálják az alapvető paramétereket, mint például a kereskedési költségeket, és a felhasználók könnyedén mintelhetnek NFT-ket, például tömeges mintelési funkcióval.

Az Immutable X számos fejlesztői eszközt kínál a programozás és a dApp építés megkönnyítésére. Az Ethereummal azonos Solidity programozási nyelv használatával, amelyben sok dApp fejlesztő jártas, lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy átállítsák alkalmazásaikat az Immutable X-re újrakódolás nélkül.

A rendszernek fejlett API-ja van a harmadik féltől származó alkalmazások számára, hogy kihasználják az Immutable X képességeit és növeljék a dApp-ok teljesítményét és sokoldalúságát, ami több fejlesztő csatlakozását eredményezi az Immutable X ökoszisztémájához. A protokoll vállalta, hogy segít egy decentralizált zöld ökoszisztéma létrehozásában, és a fejlesztők kifejezetten fogadkoztak, hogy ellensúlyozzák a szén-dioxid-kibocsátást a Trace és a Cool Effect klímatudatos partnerekkel. A projekt célja, hogy az első szén-dioxid-semleges NFT lánc legyen.

Mire használják az Immutable X-et?

Az Immutable X egy könnyen használható irányítópultot használ az NFT generálási folyamat egyszerűsítésére. A felhasználók az interfészt használhatják ERC-721 és ERC-20 tokenek létrehozására, kiadására és terjesztésére. Amikor a felhasználók mintelnek, vásárolnak, eladnak vagy átutalnak eszközöket, az Immutable X Volition modell kerül alkalmazásra. Az NFT beállítási folyamat során a felhasználók választhatnak, hogy az eszközöket Validium zk-Proof (nulla tudású titkosítás) vagy zk-Rollup formájában tartják-e.

Az Immutable X hálózat fő utility tokenje az IMX. Az okosszerződések végrehajtásának és az eszközök létrehozásának díjazására használják, és a jelentős tőzsdéken is kereskedhető, és mint bármely más kriptovaluta, szállítható a világ minden tájára.

Bárki, akinek IMX tokenjei vannak, stakelheti ezt a rugalmas digitális eszközt, hogy passzív jövedelmet szerezzen. A stakelés hozzájárul a hálózat biztonságához, és kiváló módszer a kezdő felhasználók számára a rendszeres profitok megszerzésére. Az összes Immutable X stakelő megosztja a hálózati díjakat, amelyek azonnal kerülnek a tárcájukba.

Többet itt Immutable X

Weboldal

Hol vásárolhat Immutable X?

trade astronaut

Vásároljon a Crypto.com Appon

Regisztráljon számlát pár percen belül és vásároljon kriptot kártyával vagy banki átutalással.

appstoregoogle play
trade rocket

Kereskedjen a Crypto.com Exchangen

Fizessen be kriptot a tőzsdénkre és kereskedjen alacsony díjakkal és bő likviditással.

Kapcsolódó források

bulb icon

Ha még nem ismeri a kriptovalutákat, a Crypto.com Egyetem és a Súgóközpont segítségével megtanulhatja, hogyan kezdjen Bitcoint, Ethereumot és más kriptovalutákat vásárolni.

bulb icon

A Immutable X jelenlegi árának az Ön által választott fiat valutában való ellenőrzéséhez használhatja a Crypto.com váltó funkcióját az oldal jobb felső sarkában.

A Immutable X ár értesítés oldal része a következőnek: Crypto.com árindex,amely az árelőzményeket és - értesítéseket, piaci kapitalizációt és a top kriptovaluták élő grafikonjait tartalmazza.

IMX Árstatisztikák

Immutable X Ár

$1.80

24 órás csúcs / 24 órás mélypont

N/A

7 napos csúcs / 7 napos mélypont

N/A

30 napos csúcs / 30 napos mélypont

N/A

90 napos csúcs / 90 napos mélypont

N/A

All-time high / All-time low

N/A

Trending

Pénzváltó

Összeg

IMX

IMX

1 IMX = 1.80 USD

Az árfolyam kizárólag tájékoztató jellegű. Utolsó frissítés:

Általános információ

Közösségi felületek

Szerződéscím

  • icon

    Ethereum

    0xf57e7e7c23978c3caec3c3548e3d615c346e79ff

IMX Árstatisztikák

Immutable X Ár

$1.80

24 órás csúcs / 24 órás mélypont

N/A

7 napos csúcs / 7 napos mélypont

N/A

30 napos csúcs / 30 napos mélypont

N/A

90 napos csúcs / 90 napos mélypont

N/A

All-time high / All-time low

N/A

Trending

A vállalat

Copyright © 2018 - 2024 Crypto.com. All rights reserved.

Felhasználási feltételek

Adatvédelemi figyelmeztetés

Státusz

Cookie Preferences

certificate: AICPA
certificate: SGS
certificate: SGS-27001
certificate: PCI-DSS
certificate: BSI