Coins
22,160
Markedsværdi
$2,516.11 B USD
24t. prisændring

-0.69%

24t. Vol
$68.83 B USD
Dominans
BTC: 50.24%, ETH: 17.11%
ETH Gas
3 Gwei

LEO

UNUS SED LEO

LEO

Føj til watchlist

$5.61 USD

N/A

(24H)

0.00008689 BTC

-0.37%

(24H)

UNUS SED LEO Prisgraf (USD)

Loading...

Markedsværdi (USD)

$5.19 B

24 T. VOLUMEN (USD)

$4.16 M

Cirkulerende udbud

926.17 M LEO

Maks. udbud

N/A

Total beholdning

985.24 M LEO

Hvordan føles markedet for UNUS SED LEO i dag?

Crypto.com

Hvordan har du det med UNUS SED LEO i dag? Stem for at se resultater

Generelle oplysninger

Kontraktadresse

  • icon

    Ethereum

    0x2af5d2ad76741191d15dfe7bf6ac92d4bd912ca3

Om UNUS SED LEO

Rangering #23

UNUS SED LEO Prisopsummeringer

Sensete data

UNUS SED LEOs pris i dag er US$5.61, med en 24-timers handelsvolumen på $4.16 M, LEO er steget/faldet +0.00% i de sidste 24 timer.LEO har et cirkulerende udbud på 926.17 M LEO i omløb.


Hvad er UNUS SED LEO?

UNUS SED LEO fungerer som utilitytoken for iFinex, som ejer og driver kryptobørsen Bitfinex. Tokenets unikke navn kommer fra et latinsk citat i en af Æsops fabler. LEO-tokens udstedes på to blockchains: Ethereum, som har 64% af den oprindelige beholdning, og EOS, som tegner sig for de resterende 36%.

En kort historik om UNUS SED LEO

UNUS SED LEO blev udtænkt i maj 2019 af iFinex, da myndighederne konfiskerede en del af kontanterne hos Crypto Capital, den virksomhed, der håndterede iFiex' betalinger. iFinex, moderselskabet til Bitfinex, fandt det umuligt at indhente disse penge og skabte i stedet LEO-tokenet for at løse denne økonomiske udfordring.

Under dets indledende exchange offering (IEO) blev i alt 1 milliard UNUS SED LEO udgivne tokens solgt til en kurs på 1 USDT hver. I alt blev der rejst $1 mia. USD over 10 dage. Som et resultat lykkedes det iFinex at dække de 850 millioner dollars, det tabte til den Panama-baserede bank Crypto Capital.

Tokenets usædvanlige navn kommer fra den latinske sætning, 'Unus sed leo ' og stammer fra Æsops fabel, 'Soen og løvinden'. Oversat til 'en, men en løve' udtrykker ordsproget, at kvalitet er vigtigere end kvantitet.

Designet til at styrke Bitfinex-communitiet, giver kryptovalutaen deres brugere mulighed for at opnå rabat på handelsgebyrer. Rabatbeløbet bestemmes af, hvor meget LEO kunden har på sin konto, og opsparingen er opdelt i tre lag. Udsving afhænger af, om et handelspar er krypto-til-krypto eller krypto-til-stablecoin.

Sådan fungerer UNUS SED LEO

Når det kommer til problemerne Bitfinex håber at tackle med LEO, er det primære mål at sikre Bitfinex-fællesskabet og nyde godt af resultaterne ved at behandle transaktioner i Bitfinex-økosystemet.

Ydermere fungerer tokenet med en tilbagekøbs- og brændmekanisme, og har en begrænset levetid. Bitfinex bruger 27% af sin indtægt på token-tilbagekøb til brænding. Bitfinex-dashboardet giver en grundig og åben registrering af token-køb og afbrænding. iFinex har forpligtet sig til en tilbagekøbsordning til nuværende markedspriser, indtil der ikke er nogen tokens tilbage i kommercielt omløb. Med andre ord er LEO ikke designet til at eksistere for evigt, en unik egenskab ved dette token Da iFinex ejer en betydelig del af Tether-aktiviteterne, er det tidligere blevet antaget, at deres tilbagekøbstal inkluderer Tether-indtægter.

Ifølge white paperet for UNUS SED LEO vil 80 % af alt BTC, der er indhentet efter et sikkerhedsbrud hos iFinex i 2016, også til at indgå i tilbagekøbsordningen. 6,5 BTC er blevet indhentet indtil videre. Desuden, hvis iFinex nogensinde genvinder de kontanter, der er tabt som følge af den amerikanske regerings beslaglæggelse af den tidligere betalingsbehandler Crypto Capital, vil 95 % af de inddrevne aktiver også blive allokeret til tilbagekøbsordningen.

I skrivende stund er 61.790.865 LEO fra de oprindelige 1 milliard i token-forsyningen blevet brændt, svarende til mere end $232 millioner USD.

Hvad bruges UNUS SED LEO til?

LEO er utilitytoken der udgør kernen af iFinex-økosystemet. Token-holdere får fordel af virksomhedens hele portefølje og fremtidige projekter, produkter og tjenester.

Det giver LEO token-holdere frihed og interoperabilitet. Det er hjemsted for to forskellige grupper og levesteder. Det gør det muligt for valutaen at blive brugt på en bredere vifte af decentraliserede børser (DEX'er) og decentraliserede applikationer (DApps).

Ydermere fungerer Bitfinex som et link mellem Ethereum og EOS, hvilket tillader LEO-tokenet at overføres mellem de to platforme. Som et resultat kan tokenet bruges i både ERC20- og EOS-tokenstandarder.

Mere om UNUS SED LEO

Websted

Relevante ressourcer

bulb icon

Hvis du er ny i krypto, så brug Crypto.com universitetet og vores Hjælpe Center til at lære, hvordan du kommer i gang med at købe Bitcoin, Ethereum og andre kryptovalutaer.

bulb icon

For at tjekke den aktuelle pris på UNUS SED LEO i din ønskede fiat valuta, kan du bruge Crypto.com's konverteringsfunktion i det øverste højre hjørne af skærmbilledet.

Prissiden for UNUS SED LEO er blot en af Crypto.com prisindeks der inkluderer prishistorik, pris ticker, markedsværdi og live pris graf for de mest populære kryptovalutaer.

LEO Prisstatistikker

UNUS SED LEO Pris

$5.61

24 timers højeste pris / 24 timers mindstepris

N/A

7 dages højeste pris / 7 dages mindstepris

N/A

30 dages højeste pris / 30 dages mindstepris

N/A

90 dages højeste pris / 90 dages mindstepris

N/A

All-time high / All-time low

N/A

Populære

Valutaomregner

Beløb

LEO

LEO

1 LEO = 5.61 USD

Vekselraten er kun til referencebrug. Sidste ændring:

Generelle oplysninger

Kontraktadresse

  • icon

    Ethereum

    0x2af5d2ad76741191d15dfe7bf6ac92d4bd912ca3

LEO Prisstatistikker

UNUS SED LEO Pris

$5.61

24 timers højeste pris / 24 timers mindstepris

N/A

7 dages højeste pris / 7 dages mindstepris

N/A

30 dages højeste pris / 30 dages mindstepris

N/A

90 dages højeste pris / 90 dages mindstepris

N/A

All-time high / All-time low

N/A

Populære

Virksomhed

Copyright © 2018 - 2024 Crypto.com. All rights reserved.

Vilkår og betingelser

Fortrolighedserklæring

Status

Cookie Preferences

certificate: AICPA
certificate: SGS
certificate: SGS-27001
certificate: PCI-DSS
certificate: BSI