Coins
21,731
Markedsværdi
$2,735.57 B USD
24t. prisændring

-0.68%

24t. Vol
$88.34 B USD
Dominans
BTC: 48.91%, ETH: 16.89%
ETH Gas
12 Gwei

XLM

Stellar

XLM

Føj til watchlist

$0.1082 USD

N/A

(24H)

0.00000158 BTC

+0.62%

(24H)

Stellar Prisgraf (USD)

Loading...

Markedsværdi (USD)

$3.14 B

24 T. VOLUMEN (USD)

$73.72 M

Cirkulerende udbud

28.98 B XLM

Maks. udbud

50 B XLM

Total beholdning

50 B XLM

Hvordan føles markedet for Stellar i dag?

Crypto.com

Hvordan har du det med Stellar i dag? Stem for at se resultater

Generelle oplysninger

Sociale medier

Om Stellar

Rangering #38

Stellar Prisopsummeringer

Sensete data

Stellars pris i dag er US$0.1082, med en 24-timers handelsvolumen på $73.72 M, XLM er steget/faldet +0.00% i de sidste 24 timer.XLM har et cirkulerende udbud på 28.98 B XLM i omløb og et maksimalt udbud på 50 B XLM.


Hvad er Stellar

Stellar forbinder finansielle institutioner for at gøre det nemt for folk at skabe, sende og handle digitale repræsentationer af alle former for penge. Stellars primære fokus er vækstende økonomier via pengeoverførsler og banklån til enkeltpersoner, der ikke har adgang til banktjenester.

Netværket giver mulighed for en distribueret overførselsmodel, et grænseoverskridende overførsels- og betalingssystem, der forbinder finansielle enheder med dramatisk lavere transaktionsomkostninger og tidsforsinkelser.

Mens Stellar fungerer på samme måde som teknologier som Bitcoin, er dens primære differentierende egenskab dens konsensusprotokol. Stellars kryptovaluta, Stellar Lumen (XLM), driver Stellars betalingsnetværk.

En kort historik om Stellar

Netværket blev etableret i 2014 af Jed McCaleb, medstifter af Mt. Gox og Ripple, og tidligere advokat Joyce Kim. Kort efter samarbejdede Stripes administrerende direktør Patrick Collison med McCaleb og Kim for at skabe Stellar Development Foundation (SDF), en non-profit institution, der støtter udviklingen af Stellar.

Under deres initial coin offering (ICO) rejste projektet $39 millioner USD og udstedte 100 milliarder lumen (oprindeligt kaldet stellars) med en årlig inflationsrate på 1 %.

Stellar var genstand for et omstridt token-burn i november 2019. Over 50 milliarder XLM blev brændt. Den dag forsvandt omkring halvdelen af verdens XLM-forsyning fra Stellars ledger, hvilket resulterede i en priseksplosion, hvor valutaen steg med mere end 25% på kun 48 timer.

Platformen fik næsten 3 millioner brugere i det første år, og dens markedsværdi steg til omkring 15 millioner USD.

Sådan fungerer Stellar

Den væsentlige drift af Stellar ligner den fra andre decentraliserede betalingsteknologier. Det vedligeholder et netværk af decentraliserede servere med en distribueret ledger, der opdateres på tværs af alle noder hvert 2. til 5. sekund. Konsensusprotokollen er den eneste mærkbare forskel mellem Stellar og Bitcoin.

Stellar Consensus Protocol (SCP) behøver ikke hele mining-netværket for at godkende transaktioner. I stedet anvender den en fødereret byzantinsk aftale (FBA) algoritme, hvilket muliggør hurtigere transaktionsbehandling. Den anvender kvorumssnit (eller en del af netværket) til at godkende og validere en transaktion.

Hver Stellar-netværksnode vælger en ny gruppe af "pålidelige" noder. En transaktion bliver godkendt, efter at alle noder har godkendt den i denne samling. Stellars netværk er nu usædvanligt hurtigt og behandler op til 1.000 netværksoperationer i sekundet på grund af den forkortede procedure.

Hvad bruges Stellar til

Stellar giver mulighed for at oprette, sende og handle med digitale repræsentationer af enhver type penge. Du kan handle med dollars, pesos, bitcoin og stort set alt andet. Det er beregnet til, at alle verdens finansielle systemer kan samarbejde på et enkelt netværk.

Stellar giver brugerne mulighed for at oprette tokens, der fungerer som omsættelige, indløselige repræsentationer af et hvilket som helst aktiv. Typisk er tokens mere nyttige, når de er bundet til valutaer (f.eks. digitalt afspejlende dollars, yuan eller euro, der tillader grænseløse og øjeblikkelige betalinger). Men med Stellar kan du udstede et token for hvad som helst, uanset om det er majsskæpper, guld, REIT-aktier eller en time af din tid som konsulent.

Du kan udveksle et hvilket som helst token på Stellar-netværket med et andet, og Stellar-protokollen forbinder købere og sælgere. Stellar giver brugerne mulighed for at sende valuta som ethvert betalingssystem.

Stellar tilsigter at reducere transaktionsomkostninger og tidsforsinkelser som et grænseløst overførsels- og betalingssystem, der forbinder finansielle virksomheder. Dens primære kendetegn er dens konsensusprotokol. Transaktionsgodkendelsesproceduren tillader kun en lille gruppe af betroede noder i denne protokol i stedet for at være tilgængelig for hele netværket af noder.

Stellar prissiden er en del af Crypto.com Price Index, der indeholder prishistorik, pris-ticker, markedsværdi og live-diagrammer for de mest populære kryptovalutaer

Mere om Stellar

Websted

Hvor kan du købe Stellar?

trade astronaut

Køb på Crypto.com App

Opret en konto på få minutter og køb krypto ved hjælp af betalingskort eller bankoverførsel.

appstoregoogle play

Relevante ressourcer

bulb icon

Hvis du er ny i krypto, så brug Crypto.com universitetet og vores Hjælpe Center til at lære, hvordan du kommer i gang med at købe Bitcoin, Ethereum og andre kryptovalutaer.

bulb icon

For at tjekke den aktuelle pris på Stellar i din ønskede fiat valuta, kan du bruge Crypto.com's konverteringsfunktion i det øverste højre hjørne af skærmbilledet.

Prissiden for Stellar er blot en af Crypto.com prisindeks der inkluderer prishistorik, pris ticker, markedsværdi og live pris graf for de mest populære kryptovalutaer.

XLM Prisstatistikker

Stellar Pris

$0.1082

24 timers højeste pris / 24 timers mindstepris

N/A

7 dages højeste pris / 7 dages mindstepris

N/A

30 dages højeste pris / 30 dages mindstepris

N/A

90 dages højeste pris / 90 dages mindstepris

N/A

All-time high / All-time low

N/A

Populære

Valutaomregner

Beløb

XLM

XLM

1 XLM = 0.1082 USD

Vekselraten er kun til referencebrug. Sidste ændring:

Generelle oplysninger

Sociale medier

XLM Prisstatistikker

Stellar Pris

$0.1082

24 timers højeste pris / 24 timers mindstepris

N/A

7 dages højeste pris / 7 dages mindstepris

N/A

30 dages højeste pris / 30 dages mindstepris

N/A

90 dages højeste pris / 90 dages mindstepris

N/A

All-time high / All-time low

N/A

Populære

Virksomhed

Copyright © 2018 - 2024 Crypto.com. All rights reserved.

Vilkår og betingelser

Fortrolighedserklæring

Status

Cookie Preferences

certificate: AICPA
certificate: SGS
certificate: SGS-27001
certificate: PCI-DSS
certificate: BSI