Coins
22,146
Markedsværdi
$2,573.57 B USD
24t. prisændring

+1.09%

24t. Vol
$60.83 B USD
Dominans
BTC: 50.44%, ETH: 17.03%
ETH Gas
16 Gwei

FTM

Fantom

FTM

Føj til watchlist

$0.5561 USD

N/A

(24H)

0.000008565 BTC

-1.57%

(24H)

Fantom Prisgraf (USD)

Loading...

Markedsværdi (USD)

$1.56 B

24 T. VOLUMEN (USD)

$181.72 M

Cirkulerende udbud

2.8 B FTM

Maks. udbud

3.18 B FTM

Total beholdning

3.18 B FTM

Hvordan føles markedet for Fantom i dag?

Crypto.com

Hvordan har du det med Fantom i dag? Stem for at se resultater

Generelle oplysninger

Sociale medier

Kontraktadresse

 • icon

  Ethereum

  0x4e15361fd6b4bb609fa63c81a2be19d873717870


 • icon

  BNB Smart Chain (BEP20)

  FTM-A64


 • icon

  Solana

  8gC27rQF4NEDYfyf5aS8ZmQJUum5gufowKGYRRba4ENN


Om Fantom

Rangering #54

Fantom Prisopsummeringer

Sensete data

Fantoms pris i dag er US$0.5561, med en 24-timers handelsvolumen på $181.72 M, FTM er steget/faldet +0.00% i de sidste 24 timer.FTM har et cirkulerende udbud på 2.8 B FTM i omløb og et maksimalt udbud på 3.18 B FTM.


Hvad er Fantom (FTM)

Fantom er en skalerbar næste-generations blockchain-platform, der er populær blandt brugere af decentraliseret finans (DeFi), forretningsapplikationer og EVM-udviklere. Fantoms mainnet, Fantom Opera, er open source og tilladelsesløst og anvender en asynkron byzantinsk fejltolerance (aBFT) konsensusmetode kaldet Lachesis. Med Lachesis opnår netværkets noder konsensus uafhængigt uden at skulle udveksle færdige blokke. For brugere verificeres og afsluttes transaktioner ofte inden for få sekunder.

En kort historik om Fantom

Den sydkoreanske datalog Dr. Ahn Byung Ik grundlagde Fantom i 2018. Fantom Foundation rejste $40 millioner USD den 22. juni 2018.

Fantom har indarbejdet Lachesis som et konsensuslag, der kan udvides til nye lag i systemet. Fantom-økosystemet kan i sidste ende bestå af adskillige blockchain-lag med Lachesis som kerne. Det første ekstra lag inde i Fantom var Opera, en EVM-kompatibel smart kontrakt-platform udgivet i december 2019. Opera er et proof of stake (PoS) lag, hvis valideringssæt anvender Lachesis til at verificere transaktioner og skabe nye blokke. Det tilbyder over 80+ decentraliseret finans (DeFi) apps, såsom SushiSwap og Curve.

I maj 2019 annoncerede Fantom, at det ville samarbejde med Binance Chain for at fremme interoperabilitet via et multiaktiv- og crosschain-økosystem. Denne multiaktiv-plan tilføjer adskillige nye token-standarder til Fantom, inklusive Fantom-versioner af Ethereums ERC20 og Binance Chains BEP-2. Disse specifikationer etablerer grundlaget for implementering af populære Ethereum-apps på Opera i begyndelsen af 2021.

Fantom Fonden har rykket sin fokus mod DeFi use cases med støtte fra Yearn Finance-stifter Andre Cronje, der arbejder som teknisk rådgiver for Fantom. Andre har rådgivet og hjulpet med at fremme Fantoms multichain-aktiviteter, især oprettelsen af Fantoms bro til Ethereum. Efter at have hjulpet Fantom DeFi-økosystemet meddelte Andre for nylig, at han ville tage et skridt tilbage og ikke længere bidrage til Crypto/DeFi-rummet for øjeblikket.

I slutningen af januar 2022 blev Fantom verdens tredjestørste blockchain-system efter Bitcoin og Ethereum, med et økosystem på nu over $12 milliarder USD.

Sådan fungerer Fantom

Fantom er en hurtig, skalerbar og sikker platform til digitale aktiver. Den er baseret på dirigerede acykliske grafer (DAG's), der tilbyder udviklere DeFi-tjenester ved hjælp af dens proprietære konsensusmekanisme. Fantom lover, med sin native coin, FTM, at afhjælpe problemer forbundet med smart kontrakt-platforme, især transaktionshastighed, som skaberne hævder er lavere end 2 sekunder.

Ifølge Fantom tilbyder Lachesis-mekanismen væsentligt større kapacitet og 2-sekunders transaktionsafslutning og sikkerhedsforbedringer i forhold til eksisterende proof of stake (PoS) algoritmebaserede platforme. Lachesis er et konsensuslag af blockchain-teknologi stacken, der kan indsættes i enhver distribueret ledger. Lachesis driver Fantoms Opera mainnet-implementeringen, som kører på den virtuelle Ethereum-maskine (EVM) og er Ethereum-kompatibel.

Hver Fantom DApp har sin egen blockchain. De deler alle Lachesis-konsensus og kan kommunikere med hinanden, men er ellers autonome og har forskellige styringsnormer. Som et resultat kan Fantom sammenlignes med Polkadot, Cosmos og andre multichain-netværk. Fantom hævder at kunne håndtere et uendeligt antal af sådanne DApp-blockchains uden at ofre hastighed eller effektivitet.

Hvad bruges Fantom til?

En unik egenskab ved Fantom er, at dens smart kontrakter skaber mere sikre, pålidelige og sofistikerede DApps og finansielle løsninger. Betalinger, digital identifikation og lægejournaler er primære use cases. Lachesis er proof of stake (PoS) konsensus-teknikken, der bruges af Fantom til disse formål.

Fantom giver brugerne Leaderless on-chain governance gennem en proof of stake-mekanisme, den såkaldte 'Lachesis konsensus'. Som en aBFT-mekanisme hjælper Lachesis Fantoms valideringsnoder med at løse den foregående blockchains dilemma med hensyn til tidseffektivitet og transaktionsvolumen. Fantoms smart kontrakt er designet i Solidity, det Ethereum-baserede kodesprog, og dens funktion er kompatibel med både Fantom og Ethereum på tværs af chains.

Til dette kan udviklere forbinde deres smart kontrakter med Ethereum og gøre brug af Fantoms hurtige hastighed i den bedst mulige grad. Fantom hjælper brugere med at etablere private eller offentlige ledgere ved at bruge EVM og Cosmos SDK.

Mere om Fantom

Websted

Hvor kan du købe Fantom?

trade astronaut

Køb på Crypto.com App

Opret en konto på få minutter og køb krypto ved hjælp af betalingskort eller bankoverførsel.

appstoregoogle play
trade rocket

Handl på Crypto.com Exchange

Indsæt krypto på vores exchange og handl med dyb likviditet og lave gebyrer.

Relevante ressourcer

bulb icon

Hvis du er ny i krypto, så brug Crypto.com universitetet og vores Hjælpe Center til at lære, hvordan du kommer i gang med at købe Bitcoin, Ethereum og andre kryptovalutaer.

bulb icon

For at tjekke den aktuelle pris på Fantom i din ønskede fiat valuta, kan du bruge Crypto.com's konverteringsfunktion i det øverste højre hjørne af skærmbilledet.

Prissiden for Fantom er blot en af Crypto.com prisindeks der inkluderer prishistorik, pris ticker, markedsværdi og live pris graf for de mest populære kryptovalutaer.

FTM Prisstatistikker

Fantom Pris

$0.5561

24 timers højeste pris / 24 timers mindstepris

N/A

7 dages højeste pris / 7 dages mindstepris

N/A

30 dages højeste pris / 30 dages mindstepris

N/A

90 dages højeste pris / 90 dages mindstepris

N/A

All-time high / All-time low

N/A

Populære

Valutaomregner

Beløb

FTM

FTM

1 FTM = 0.5561 USD

Vekselraten er kun til referencebrug. Sidste ændring:

Generelle oplysninger

Sociale medier

Kontraktadresse

 • icon

  Ethereum

  0x4e15361fd6b4bb609fa63c81a2be19d873717870


 • icon

  BNB Smart Chain (BEP20)

  FTM-A64


 • icon

  Solana

  8gC27rQF4NEDYfyf5aS8ZmQJUum5gufowKGYRRba4ENN


FTM Prisstatistikker

Fantom Pris

$0.5561

24 timers højeste pris / 24 timers mindstepris

N/A

7 dages højeste pris / 7 dages mindstepris

N/A

30 dages højeste pris / 30 dages mindstepris

N/A

90 dages højeste pris / 90 dages mindstepris

N/A

All-time high / All-time low

N/A

Populære

Virksomhed

Copyright © 2018 - 2024 Crypto.com. All rights reserved.

Vilkår og betingelser

Fortrolighedserklæring

Status

Cookie Preferences

certificate: AICPA
certificate: SGS
certificate: SGS-27001
certificate: PCI-DSS
certificate: BSI